Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Slm kızlar burayı yeni keşfettim bende bebiş istiyorum artık hatta reglim geceli 4 gün oldu ama 3 test yaptım hepsi tek çizgi daha kan testi yaptirmadim ara ara agrilarim da var bilemedim

Benim bu sekilde cikti 1.5 sene once adetime 1 gun kala 19.33 cikti dusuk yaptim kese buyumuyor diye bunda adetime 4 gun kala 24.40 cikti digerine gore deger yuksek ne bileyim kanda cikinca koyulasir diye dusnmustum

Eklentiler

• 20150915_081323.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 64
Ayyy sag saglim kucaklarimiza alsak anca ozaman icim rahatlayacak sanirim
Aynı CNm Rabbim büyük Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş kanda çıktı ama idrara geçmesi zaman alıyor belli bir seviyeye çıkması lazım ama gene bızım sıpalar belli ettiler bize kendilerini eşim 3 TEst almış cumaya kadar yapıcam çuma sabah kan verıcem tekrar

Bende cumaya kadar idrar yapar cuma yine kan veririm yanliz bende acayip uyku yapmaya basladi 1-2 ye kadar otururdum dun aksam 22.30 da yatip uyudum

Bende cumaya kadar idrar yapar cuma yine kan veririm yanliz bende acayip uyku yapmaya basladi 1-2 ye kadar otururdum dun aksam 22.30 da yatip uyudum
Bende oyle çok belim ağrıyor bide akşam dizim vardı paramparça hayatta kaçırmam uyumusum yatakta küçük oğlan tuvalete kalkmış duymadım bile eşim götürmüş sabah söyledi hiç halim yok sabahta miğde bulantısı ile kalktım diğer ikisinde hiç yaşamadım oyle bisi

Slm kızlar burayı yeni keşfettim bende bebiş istiyorum artık hatta reglim geceli 4 gün oldu ama 3 test yaptım hepsi tek çizgi daha kan testi yaptirmadim ara ara agrilarim da var bilemedim
mrb cnm hşgeldn bence bi kan testi yaptır için rahatlar hem. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş

Oglumda 4.haftada bulanti ve kusmalar basladi 4 ay yemek yiyemedim yediysem hep cikti her gebelik ayni olmazmis itiraf etmeliyim silik cizgi cikmadan 2 gun evvel yarim kavanoz salatalik tursusu yedim dedim adet olucam o zamanlar istahim acilirdi ama dun geceden beri aklimda tursu daha erken tabiki

Canım belki geç Döllenme olmuş olabilir o yuzden idrarda çıkmaz hayırlısı olsun hakkında

Oğlunda ne yemiştin tatlımı ekşimi

Bende ıkı oğlumda tatlı yedım hep herkeste farklı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…