- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.521
Iyiyim bnde canım çok şükür herşey yolunda elhamdulillah Allah yardımcın olsun canım normal mi düşünüyorsunheyecan, stres, merak... bir sürü karışık duygu canım :) sen nasılsın? her şey yolunda mı?
Iyiyim bnde canım çok şükür herşey yolunda elhamdulillah Allah yardımcın olsun canım normal mi düşünüyorsun
1 hafta sonra 3 ay olacak inşallah canım hayırlısı henüz belli olmadi çok merak ediyorumÇok sevindim, en zor kısmı geçtin sayılır. Cinsiyet belli olmadı henüz değil mi?
İnşallah her şey yolunda olursa normal düşünüyorum canım.
1 hafta sonra 3 ay olacak inşallah canım hayırlısı henüz belli olmadi çok merak ediyorum
Pazartesi gideceğim atarım canım 9 haftalıkken ki resmi var hayırlısıyla ilk dönem biterse rahat edeyim birazcıkİlk trimester bitiyor bile, ikinci trimester en güzeli, üç giderek zorlaşıyor :) yok mu bu haftalarda ultrason resmi, tahmin yürütürüz :)
Pazartesi gideceğim atarım canım 9 haftalıkken ki resmi var hayırlısıyla ilk dönem biterse rahat edeyim birazcık
Çok merak ediyorum cinsiyetini pazartesi atarım gene canımBu resimlere bayılıyorum, ne çok beklemedik biz bu sıpaları görebilmek için. Haftaya gittiğinde atarsan daha net söyleriz ama şu resme göre kıza benzettim :)
Çok merak ediyorum cinsiyetini pazartesi atarım gene canımsağlıklı olsunda Allah nasip etti bizlerede şükür isteyen herkese nasip olsun
Merhaba arada girip bakıyordum bu konuya hamile olan var mı diye bir ara bende burdayım şimdi iki oğlum bar çok şükür biri 3 yaşımda diğeri 14 aylık merak ettiğim şu sen adınımı değiştirdin mytres gibi bişey miydi adım çok gebe kalmak istiyordun özelliklere sana bakıyordum hamişe mi diye çok çok sevindim inan ki sağlıklı hayırlı doğumlar olsunAmin canım, bizlerde sağ Salim alalım kucağımıza...
Oyyy nasılda büyümüş bu minnos ben hic anlamiyorim cinsiyetten ama
Bende yazdim canım erkek dediler bakalım:)Oyyy nasılda büyümüş bu minnos ben hic anlamiyorim cinsiyetten ama
Forumda bir kac yere yazmıştım bilenler oldu bizimkini :)
Merhaba arada girip bakıyordum bu konuya hamile olan var mı diye bir ara bende burdayım şimdi iki oğlum bar çok şükür biri 3 yaşımda diğeri 14 aylık merak ettiğim şu sen adınımı değiştirdin mytres gibi bişey miydi adım çok gebe kalmak istiyordun özelliklere sana bakıyordum hamişe mi diye çok çok sevindim inan ki sağlıklı hayırlı doğumlar olsun
Büyüdük teyzesi Allaha şükür :) doktorumuzda göremedi cinsiyeti bakalım haftaya 2li tarama var görür belki :) çoğunluk erkek diyorMinik nokta büyümüş de kuzu olmuş :) yerim ben onu. Bu haftalarda tam minyatür bebekler :) maşallah
Canım nub u net belli olmuyor ama erkeğe benziyor kemik yapısı bu fotoğrafta.
Ya evet büyüdüler bende yaşlandım onlarla birlikte nasıl gidiyor hamilelik doğumunda yaklaşmış tüp bebek mi pekiMerhaba, Allah bağışlasın canım. Sen kavuşmuş hatta büyütmüşsün :)
Evet değiştirdim ben eski mys:) çok teşekkür ediyorum.
Ya evet büyüdüler bende yaşlandım onlarla birlikte nasıl gidiyor hamilelik doğumunda yaklaşmış tüp bebek mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?