- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm inşallah kavuşursun artık bebişler diyelim tek olmasınlar buraya yaz ben çok yazmasamda kontrol ediyorum saufayıHayırlı ramazanlar canım, mübarek ay hepimize güzellikler getirsin inşallah.
Ben Yen'i transferimi oldum bekliyorum canım, Cumartesi test günüm.
Sen nasılsın? Yoksa bir haber mi var :)
Aminnn inşAllah tatlım güzel haberlerini bekliyorum yok henüz adete var 1 hafta bakalım nasip :)Hayırlı ramazanlar canım, mübarek ay hepimize güzellikler getirsin inşallah.
Ben Yen'i transferimi oldum bekliyorum canım, Cumartesi test günüm.
Sen nasılsın? Yoksa bir haber mi var :)
Cnm inşallah kavuşursun artık bebişler diyelim tek olmasınlar buraya yaz ben çok yazmasamda kontrol ediyorum saufayı
Aminnn inşAllah tatlım güzel haberlerini bekliyorum yok henüz adete var 1 hafta bakalım nasip :)
Büyüdü baya yaramazlıklara başladı eşşek sıpası yoruyo beni allah sanada tattırsın çok güzel duyguİnşallah tatlım, çok özledim hamileliği. İçimde büyüdüğünü bilmeyi. Rabbim bu güzel ayda bana en güzel hediyeyi gönderir inşallah.
Sen nasılsın? Kocaman olmuştur bebiş.
İyiyiz canım sen nasılsın :)Slm kızlar nasılsınız
Homely_angel cnm naptın test yaptın mı hayırlı sonuçlarla gel inşallah şu mübarek günlerde bayramı hamile geçir canm
İnan sana hep dua ediyorum allah herkese nasip etsin anneliği inşallah sana değilBu sefer kendime söz vermiştim o yüzden idrar testi yapmadım canım. Öğlen kan verdim, akşam üstü çıkacak sonuç. Heyecanla bekliyorum ve bir yandan da korkuyorum.
İnşallah dediğin gibi olsun :)
İnan sana hep dua ediyorum allah herkese nasip etsin anneliği inşallah sana değil
Ayy inan o kadar sewindim ki allah tamamına erdirsin cnm hayırlı olsunCanım geldi sonuç, çok şükür pozitif. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve kucağıma alırım.
Ayy inan o kadar sewindim ki allah tamamına erdirsin cnm hayırlı olsun
İçinde büyümesini özledim yazmıştın 40 hafta büyütÇok çok teşekkür ederim. Amin inşallah canım.
İçinde büyümesini özledim yazmıştın 40 hafta büyüt
Tatlım cok şükür bugün aklımdaydın hep misafirim vardı ancak girip heyecanla cabuk cabuk okudum saglıcakla gelsin bebiş :) bn bugün adet oldum önümzdeki maclara bakcazCanım geldi sonuç, çok şükür pozitif. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve kucağıma alırım.
Tatlım cok şükür bugün aklımdaydın hep misafirim vardı ancak girip heyecanla cabuk cabuk okudum saglıcakla gelsin bebiş :) bn bugün adet oldum önümzdeki maclara bakcaz
Ayyyy inanmiyorum cok mutlu oldum insallahhhh sag salim mutlu hamilelik gecirirsinCanım geldi sonuç, çok şükür pozitif. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve kucağıma alırım.