• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar :dua:
Homely_angel Homely_angel tatlım nasılsın neler yapıyorsun

Hayırlı ramazanlar canım, mübarek ay hepimize güzellikler getirsin inşallah.

Ben Yen'i transferimi oldum bekliyorum canım, Cumartesi test günüm.

Sen nasılsın? Yoksa bir haber mi var :)

Cnm inşallah kavuşursun artık bebişler diyelim tek olmasınlar buraya yaz ben çok yazmasamda kontrol ediyorum saufayı

Aminnn inşAllah tatlım güzel haberlerini bekliyorum yok henüz adete var 1 hafta bakalım nasip :)

Cnm inşallah kavuşursun artık bebişler diyelim tek olmasınlar buraya yaz ben çok yazmasamda kontrol ediyorum saufayı

İnşallah tatlım, çok özledim hamileliği. İçimde büyüdüğünü bilmeyi. Rabbim bu güzel ayda bana en güzel hediyeyi gönderir inşallah.

Sen nasılsın? Kocaman olmuştur bebiş.

İnşallah tatlım, çok özledim hamileliği. İçimde büyüdüğünü bilmeyi. Rabbim bu güzel ayda bana en güzel hediyeyi gönderir inşallah.

Sen nasılsın? Kocaman olmuştur bebiş.
Büyüdü baya yaramazlıklara başladı eşşek sıpası yoruyo beni :anne:allah sanada tattırsın çok güzel duygu:cry:

Homely_angel Homely_angel cnm naptın test yaptın mı hayırlı sonuçlarla gel inşallah şu mübarek günlerde bayramı hamile geçir canm

Bu sefer kendime söz vermiştim o yüzden idrar testi yapmadım canım. Öğlen kan verdim, akşam üstü çıkacak sonuç. Heyecanla bekliyorum ve bir yandan da korkuyorum.
İnşallah dediğin gibi olsun :)

Bu sefer kendime söz vermiştim o yüzden idrar testi yapmadım canım. Öğlen kan verdim, akşam üstü çıkacak sonuç. Heyecanla bekliyorum ve bir yandan da korkuyorum.
İnşallah dediğin gibi olsun :)
İnan sana hep dua ediyorum allah herkese nasip etsin anneliği inşallah sana değil

Canım geldi sonuç, çok şükür pozitif. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve kucağıma alırım.
:KK71:
Tatlım cok şükür bugün aklımdaydın hep misafirim vardı ancak girip heyecanla cabuk cabuk okudum saglıcakla gelsin bebiş :) bn bugün adet oldum önümzdeki maclara bakcaz

Tatlım cok şükür bugün aklımdaydın hep misafirim vardı ancak girip heyecanla cabuk cabuk okudum saglıcakla gelsin bebiş :) bn bugün adet oldum önümzdeki maclara bakcaz

İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Bu kez bu macerayı güzel sonla tamamlamak için dua ediyorum artık.
Hepinize dua ediyorum İnan, bu ay da sen ver inşallah aynı müjdeyi :)

Back