Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ah be güzelim hem üzüldüm hem böyle güçlü durmana sevindim. Hayırlısıyla gelecek bir gün bebişin inanıyorum. Herşeyin bir zamanı var sabretmek gerek.

hayırlısı canım hep aklımdasın. ben geçen cuma doğum yaptım bebişler iyi çok şükür ellerinizden öperler

Yaaa çok sevindim, sağlıklı iyi olmalarına ise havalara uçtum. Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutlu olun. Sağlıklı, mutlu, şanslı upuzun ömürleri olsun inşallah. İsimlerini ne koydun? Şimdi hastanedeler mi?

Hayırlı olsun, Yen'i iş iyi gelir kafan rahatlar biraz. Uğraşmayınız bir bakmışsın hamilesin :)
Dün doktorum anlattı, bir hastası Almanya dan gelmek istemiş Öner'i üzerine. İki aydır mesajlaşıyorlarmış doktorla. 10 senedir olmuyormuş bebekleri. Pazartesi günü doktora gelmiş, kontrol için ultrasona aldığında bir bakmış hamile. İki aydır doktora gideceğim nasılsa diye kafasından atmış ve hamile :)

Amin inşallah sağolasın canım. Darısı senin başına inşallah. Hastaneden çıktık evdeyiz.

Ben de bir değişiklik yok canım, ilk tüp bebek transferim negatif oldu. Kısmetse bu hafta ikinci transferim olacak. Dualarınızı bekliyorum :)
Sen nasılsın?
İnşallah bu sefeer tutar canım. Benimde bu hafta tekrar düşük oldu. Pıhtılasma var zaten, kromozom analızı testı yapıldı. 1,5 ay sonra sonucum cıkacak. sonucuma göre kromozomda sorun varsa tüp bebek yoksada sulandırmanın dozaj ayarlamasını yapacaklar canım. uğrasıyoruz hala anlıcagın

Rahim filmi çektiler mi? Üç düşük sonrası hepsine bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Umarım sebebini bulurlar ve bebeğine kavuşursun. Zor zamanlar ama Herşeyin bir sebebi vardır elbet.

Rahim filmi çektiler mi? Üç düşük sonrası hepsine bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Umarım sebebini bulurlar ve bebeğine kavuşursun. Zor zamanlar ama Herşeyin bir sebebi vardır elbet.

rahim filmine gerek görmüyor doktor nedense canım, hamile kalmanda bir problem yok çünkü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…