• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım ben de sonuçlarını soracaktım..Çok şükür bak bir problem yokmuş
hadi hayırlısı...biz de gebe kaldığım ay 2 gün değerlendirebilmiştik
olacaksa zaten bunun önüne geçilemez..
Lh testi kullanmaya devam edecek misin

Çok şükür canım yokmuş.
aynen olacaksa olur, olmayacaksa her günü de değerlendirsen olmuyor.
lh testi cumartesi ve pazar yaptım. pazar günü daha silikti çizgi. çatlamış olabilir veya hiç yoktu işte. acaba yumyum olmadığı aylarda da lh yükseliyor mu?

Çok şükür canım yokmuş.
aynen olacaksa olur, olmayacaksa her günü de değerlendirsen olmuyor.
lh testi cumartesi ve pazar yaptım. pazar günü daha silikti çizgi. çatlamış olabilir veya hiç yoktu işte. acaba yumyum olmadığı aylarda da lh yükseliyor mu?

sanmam canım...yumurtlamaya bağlı hormon yükselir çünkü....

Soğan suyunun faydası çok var evet ama hamile kalmayı beklediğin ay içmek olmuyor bir keresinde bir ay içip gitmiştim doktor rahim duvarın niye bu kadar ince acaba demişti. :KK66: dogum kontrol hapi nin erkisi biraktiktan sonrda bir sure surebiliyor diye duymustum canim arastirmak lazim.
Evet ben 1,5 yıl kullandım bak hala hamile kalamadım.. Ama işte bu kist varken de aşılama olmuyor.. Bilmiyorum ki canım ya?? Ben soğan suyuna başladım :( çünkü öncelikli hedef kist.. Doğum kontrol mahvetti beni.. ama yumurtalama da falan soğan suyu içmiycem ya da aşılamadan önce bitmiş olacak.. Kistim erisin de artık aralığa yapparım gerekirse.. Dua edin bana lütfen
hayırlısı olsun hakkında canım
eşinin sperm değerlerinde problem olmadığına göre aşılamanın şansı yüksek..
inşallah ilk denemede mutlu haberler alırsın
Yaa bal damladı ağzındaan inşallah inşallah:))))
gulit_me gulit_me canım senin yeni bat a ne yazıyoruz?
22 kasım tatlım;)

Canım şuan doktorlar rapor verirken biraz çeliniyorlar.. dur bakalım, ben bilemedim tam, en azındam bir tık daha az çalış ya da angel ın dediği gibi sağlık ocağındam iste istersen

evet ohalden dolayı raporda sıkıntı çıkartıyorlar..
bugün daha az çok şükür ki..

efsunsuz efsunsuz gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah onemli i sey yoktur ferah tut icini. . .
Rebel92 Rebel92 canim Gozunaydin garmastan cok iyi geliyor
gulit_me gulit_me seni cooook ozlediim umarim iyisindir
Homely_angel Homely_angel umitsizlikkk asla yok sabirli bi sekilde bekleyelim yine olmazsa o zaman alternatifler dusunulur canimm
angel-devil angel-devil seni cok merak ediyorum sen ve uc kucuk afacanin iyisinizdir umarim. Ve diger kizlar en kisa zamanda hayirli haberler alalim insallah
hepinizi coook operimmm

efsunsuz efsunsuz gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah onemli i sey yoktur ferah tut icini. . .
Homely_angel Homely_angel umitsizlikkk asla yok sabirli bi sekilde bekleyelim yine olmazsa o zaman alternatifler dusunulur canimm
angel-devil angel-devil seni cok merak ediyorum sen ve uc kucuk afacanin iyisinizdir umarim. Ve diger kizlar en kisa zamanda hayirli haberler alalim insallah
hepinizi coook operimmm
saol cnm Allah razı olsun iyiyiz şükür 31+2 yiz doğum yakın rahim ağzı kısalmış dedi doktor suyum ne zmn gelirse artık bir bebek 1500 ün altında inşallah o da biraz daha kilo alırda doğum öyle olur.. ha doğurdum ha doğurcam diye yatıorum.. inşallah sağlıklı doğarlar uzun süre küvezde kalacaklar buna kendimi alıştırdım ama inşallah sağlıklı bir şekilde evimize gelmek nasip olur..

evet ohalden dolayı raporda sıkıntı çıkartıyorlar..
bugün daha az çok şükür ki..
Sevindimm canım, tamamen geçecek inşallah:)
hepinizi coook operimmm
Ben seni nasıl özledim bir bilsen:) ben iyiyim hem de baya iyiyim bu ay sonu eşim geliyor, bir dahaki ay aşılama yapıyoruz:) inşallah tutar:) sen nasılsın, Çınar nasıl canım? Her şey yolundadır umarım:)

angel-devil angel-devil canım hadi güzel haberle o zaman:) 3 ünü de sağlıkla al kucağına bitanem:) her şey güzel olsun sizim için

saol cnm Allah razı olsun iyiyiz şükür 31+2 yiz doğum yakın rahim ağzı kısalmış dedi doktor suyum ne zmn gelirse artık bir bebek 1500 ün altında inşallah o da biraz daha kilo alırda doğum öyle olur.. ha doğurdum ha doğurcam diye yatıorum.. inşallah sağlıklı doğarlar uzun süre küvezde kalacaklar buna kendimi alıştırdım ama inşallah sağlıklı bir şekilde evimize gelmek nasip olur..
Canim iyi olmaniza cok sevindim minnos buyuyecek diger kardeslerine yetisecek insallah merak etme sen canim o sadecr bi surec buyumeleri icin. . Sagliklari yerinde olsun da bi sure orda kalsinlar guzelce saglikla buyusunler canim insallah zannnettigin gibi xok uzun bi surec olmaz bu hayirli haberlerini bekliyorum canim benim

Back