- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.961
Ay canim beniiiimm yaaa. . Cok sevindim iyi olmanaa hasretlikte bitiyooo demeek :) cok guzel haberler bunlar insallah hersey olumlu bi sekilde sonuçlanır canimm nazli minnos gelir insallah artik :) ben cok yoruluyorum ama oy le boyle degil cinarin gazi hala devaaam bi de kaka sıkıntısı eklendi bazen huniyi takip oturasim geliyo :)Sevindimm canım, tamamen geçecek inşallah:)
Ben seni nasıl özledim bir bilsen:) ben iyiyim hem de baya iyiyim bu ay sonu eşim geliyor, bir dahaki ay aşılama yapıyoruz:) inşallah tutar:) sen nasılsın, Çınar nasıl canım? Her şey yolundadır umarım:)
angel-devil canım hadi güzel haberle o zaman:) 3 ünü de sağlıkla al kucağına bitanem:) her şey güzel olsun sizim için
kızlar bugün kahverengi akıntılarım başladı...
progestan kullanmaya başladım...
efsunsuz gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah onemli i sey yoktur ferah tut icini. . .
@Rebel92 canim Gozunaydin garmastan cok iyi geliyor
gulit_me seni cooook ozlediim umarim iyisindir
Homely_angel umitsizlikkk asla yok sabirli bi sekilde bekleyelim yine olmazsa o zaman alternatifler dusunulur canimm
angel-devil seni cok merak ediyorum sen ve uc kucuk afacanin iyisinizdir umarim. Ve diger kizlar en kisa zamanda hayirli haberler alalim insallah
hepinizi coook operimmm
saol cnm Allah razı olsun iyiyiz şükür 31+2 yiz doğum yakın rahim ağzı kısalmış dedi doktor suyum ne zmn gelirse artık bir bebek 1500 ün altında inşallah o da biraz daha kilo alırda doğum öyle olur.. ha doğurdum ha doğurcam diye yatıorum.. inşallah sağlıklı doğarlar uzun süre küvezde kalacaklar buna kendimi alıştırdım ama inşallah sağlıklı bir şekilde evimize gelmek nasip olur..
Canımm Allah kolaylık versin, haklısın öok yorucudur ama tatlı telaşlardır bunlar:) her şey oturur zamanla olmadı 1 yıl uzar okulun bir şey olmaz, şimdiki aklım olsa ben uzatırdım vallahi:))) sen öp bizim için de Çınar'ı.. yerim sizi:)Ay canim beniiiimm yaaa. . Cok sevindim iyi olmanaa hasretlikte bitiyooo demeek :) cok guzel haberler bunlar insallah hersey olumlu bi sekilde sonuçlanır canimm nazli minnos gelir insallah artik :) ben cok yoruluyorum ama oy le boyle degil cinarin gazi hala devaaam bi de kaka sıkıntısı eklendi bazen huniyi takip oturasim geliyo :)
Okul yogun odev yapmak lazim ama ben hic bi sey yapamiyorum minik bey izin vermiyo:) bizde durumlar boyle yani :)
Aklıma ne geldi, bizim grupta biri vardı nicki gelmiyor aklıma, burdaysa ve okuyoraa yazar:) ona da dr yumurta yok hatta kist var falan demişti o ay hamile kalmıştı:)) dr nasıl kaçırdı bunu falan demiştik!! Hatırladın mı??? Sen umutlanma ama seninki de belki sana öyle bir sürpriz yapar:))bekliyorum tatlım zaten, yapacak başka bir şey yok. bu ay bence yumyum da olmadı, o yüzden hiç umudum yok. kaldı 3 ay, sonrasında bakalım neler yapacağız.
Çınar baby nasıl? artık dış dünyaya alışmıştır sanırım.
yazmam mı yazarım tabi :)tatlım senin doğumu merakla hepimiz bekliyoruz. hatta bazen üçüz anneler grubunuza gelip bakıyorum sana. çok şükür bu haftalara geldin, bundan sonrası da çok iyi olcak Allah' ın izniyle.
doğumdan sonra ilk fırsatında bize de yazarsan çok mutlu olurum. Allah yardımcın olsun.
Canımm Allah kolaylık versin, haklısın öok yorucudur ama tatlı telaşlardır bunlar:) her şey oturur zamanla olmadı 1 yıl uzar okulun bir şey olmaz, şimdiki aklım olsa ben uzatırdım vallahi:))) sen öp bizim için de Çınar'ı.. yerim sizi:)
Aklıma ne geldi, bizim grupta biri vardı nicki gelmiyor aklıma, burdaysa ve okuyoraa yazar:) ona da dr yumurta yok hatta kist var falan demişti o ay hamile kalmıştı:)) dr nasıl kaçırdı bunu falan demiştik!! Hatırladın mı??? Sen umutlanma ama seninki de belki sana öyle bir sürpriz yapar:))
Ayy kızlar lh testi pozitif çıkıyor şu an, benim yumyumlarım da deli galiba
Kuzu belki de olmuştuurrr??? Mümkün mü mümküüün :)))Ayy kızlar lh testi pozitif çıkıyor şu an, benim yumyumlarım da deli galiba
Belli olmaz nerden bileceksin ki belki catladi ve dollendi. . Hem umitli olmak lazim hem de bi o kadar umitsiz.. En icten dualarim sizinle. . Annelik cidden cok zor. . Ama tadilmasi gereken bir sey. . . Rabbim en kisa surede size de tattirsin insallah. .bekliyorum tatlım zaten, yapacak başka bir şey yok. bu ay bence yumyum da olmadı, o yüzden hiç umudum yok. kaldı 3 ay, sonrasında bakalım neler yapacağız.
Çınar baby nasıl? artık dış dünyaya alışmıştır sanırım.
Ayyy yoook uzamasinCanımm Allah kolaylık versin, haklısın öok yorucudur ama tatlı telaşlardır bunlar:) her şey oturur zamanla olmadı 1 yıl uzar okulun bir şey olmaz, şimdiki aklım olsa ben uzatırdım vallahi:))) sen öp bizim için de Çınar'ı.. yerim sizi:)
Aklıma ne geldi, bizim grupta biri vardı nicki gelmiyor aklıma, burdaysa ve okuyoraa yazar:) ona da dr yumurta yok hatta kist var falan demişti o ay hamile kalmıştı:)) dr nasıl kaçırdı bunu falan demiştik!! Hatırladın mı??? Sen umutlanma ama seninki de belki sana öyle bir sürpriz yapar:))
tuttu galiba inşallah tutunmuştur annesine ..:)Ayy kızlar lh testi pozitif çıkıyor şu an, benim yumyumlarım da deli galiba
Allah korusun cnmkızlar bugün kahverengi akıntılarım başladı...
progestan kullanmaya başladım...
Ayyy yoook uzamasinartik tahammulum kalmadi onume bakmak istiyorum malum bi okul biraktim 3 ten bu ikinci okul ve cidden sıkıldım bunaldim simdi cinar da varken hic gidesim gelmiyor. .
Bitecek insallah hissediyorum rabbim kolaylaştıracak insallah. . Cinari operimmm bide sizi operiiizz :)
Olcek olcek dedim sana bende 19. Günde yumurtlamis sim
Kuzu belki de olmuştuurrr??? Mümkün mü mümküüün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?