Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Allah razı olsun canım...
Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip etsin...benim okadar ki umudum yoktu bu sayfada yazmaya ara vermiştim...
inşallah size de süprizler yapar minikleriniz
Canimm benim iste rabbim umidin bittigi anda gonderiyor hediyesini sukur ustune sukur ediyo insan.. Benim suprizim kucagimda simdi canimmm :) sende saglikla al kucagina insallah canim benimmm

2.5 aylik canim gaziyla kakasi uyutmuyo onu onlar rahat birakinca benim yavrucum da etrafa gülücükler sacip kendi kendine oynuyo ama sancisi varken ayrilmiyo hic benden

Kasıklarımda agrılar var inşAllah bebişim tutunuyordur ondandır bu agrılar bugün dogum günüm doğum günümde tutunsun bana bebişim çok bekletti bu nazlı bebeklerimiz bizleri

2.5 aylik canim gaziyla kakasi uyutmuyo onu onlar rahat birakinca benim yavrucum da etrafa gülücükler sacip kendi kendine oynuyo ama sancisi varken ayrilmiyo hic benden
Kuzum napıyon?bazıları nub konusunda yetenkli olduğunu söledi:)
Bana da bi yorum yapar mısın?

Canim nubunu goremedim ama kiza benzettim yapisi itibariyle tahminde bulunmadi mi doktorun
Aslında 12 + 1 olduğu için küçük diye bir şey demedi benim de sormak aklıma gelmedi.ben 16 dan önce kesin belli olmaz diye de pek önemsemedim ama şimdi de merak etmeye başladım.
Kasım randevusuna artık..

Aslında 12 + 1 olduğu için küçük diye bir şey demedi benim de sormak aklıma gelmedi.ben 16 dan önce kesin belli olmaz diye de pek önemsemedim ama şimdi de merak etmeye başladım.
Kasım randevusuna artık..
Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin hayirlisini versin insallah

kızlar bende mide ekşimesi ve bulantısı başladı daha çok erken değil mi? henüz altıncı haftadayım. ne yapmak gerek? gece uykumdan uyanıyorum şimdi olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…