Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba arkadaslar 4 kaybım var insallah 5. Bebegim tez zamanda saglikla gelir. Bu ay korunmayi biraktik gunasiri calisiyoruz bugun 12.gunum.

kızlar slm ben bu sabah kanda baktırmaya gidiyorum, iki çizgiyi gördüm. Allahım nolur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım bebişimi. Amin.
Canım maşallah :) çok sevindim hayırlı olsuun canım benim sağlıkla al kucağınaaa
Canım çok sevindim hadi haber ver bizede
Senin de az kaldı canım:) hayırlı uğurlu olsuun:)
Bak bakalım bugünkü ultrason görüntümüz Benim Arda'da çok gazlıydı 6 -aydan sonra düzeldi şükür
Yaa maşallah kocaman olmuşş Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:)
Bu da sabah yaptığım test bebetime olduğu için mi güvenmek gelmiyor içimden
Canımmm pozitif buuuu:)))) süperrr, inşallah bize haber ber canııım kan sonucunu

Hadi hayırlısıyla sağlıkla olup birikersin doğumun İnş canım. Ne çabuk geçti yaa, bi de sana sormak lazım tabi.
Çalışırken çok çabuk geçti canım ama bu son zamanlar geçmiyor resmen
İnş. Sizlerinde hemen olacak ve geçecek zaman dualarım her isteyene olsun

sağolasın canım bu sabah kanda baktıracağım ikinci kez. inşallah düzenli artış olmuştur. bugün Princess91 de baktıracak sanırım, güzel haberlerle dönelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…