- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.701
Ay kızlar ne güzel listemizde 8 kişi kalmışız prenscess91 de hamile die düşünüyorum 7 kişi kalıyoruz inş en kısa zamanda bizde hamiş oluruz
Galiba yarın gidecem cnm BU da farklı marka 3. Testim ancak kan tahlili ne ikna ettim kendimiPrincess91 tatlım hala gitmedin mi kan tahliline?
Galiba yarın gidecem cnm BU da farklı marka 3. Testim ancak kan tahlili ne ikna ettim kendimi
Princess91 canım senin önceki hamileliğini hangi ayda öğrenmiştin hatırlıyor musun?
canım bal gibi hamişsiiiiiiiiiiin :) bu testten sonra iyice ikna oldum. süper süper süper :)
Hamişşşşş :) yuppi yuppi bebiş geliyor sağlıkla al cnm kucagınaGaliba yarın gidecem cnm BU da farklı marka 3. Testim ancak kan tahlili ne ikna ettim kendimi
Olur mu tatlım inanıyorum yeni yıla beraber bebişli hamiş olarak :)aynen öyle canım yaa, diyorum ya hepinizi uğurlayıp ben kalçam galiba :)
Canım maşallah :) çok sevindim hayırlı olsuun canım benim sağlıkla al kucağınaaakızlar slm ben bu sabah kanda baktırmaya gidiyorum, iki çizgiyi gördüm. Allahım nolur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım bebişimi. Amin.
Senin de az kaldı canım:) hayırlı uğurlu olsuun:)Canım çok sevindim hadi haber ver bizede
Yaa maşallah kocaman olmuşşBak bakalım bugünkü ultrason görüntümüzBenim Arda'da çok gazlıydı 6 -aydan sonra düzeldi şükür
Canımmm pozitif buuuu:)))) süperrr, inşallah bize haber ber canııım kan sonucunuBu da sabah yaptığım test bebetime olduğu için mi güvenmek gelmiyor içimden
Kasımda öğrenmiştim canım
Olur mu tatlım inanıyorum yeni yıla beraber bebişli hamiş olarak :)
Merhaba arkadaslar 4 kaybım var insallah 5. Bebegim tez zamanda saglikla gelir. Bu ay korunmayi biraktik gunasiri calisiyoruz bugun 12.gunum.
gulit_me canım cuma sezeryan günü netleşecek. Haber veririm dualarınızı bekliyorum.
Çalışırken çok çabuk geçti canım ama bu son zamanlar geçmiyor resmenHadi hayırlısıyla sağlıkla olup birikersin doğumun İnş canım. Ne çabuk geçti yaa, bi de sana sormak lazım tabi.
Aminnnn canım inşallahÇalışırken çok çabuk geçti canım ama bu son zamanlar geçmiyor resmen
İnş. Sizlerinde hemen olacak ve geçecek zaman dualarım her isteyene olsun
sağolasın canım bu sabah kanda baktıracağım ikinci kez. inşallah düzenli artış olmuştur. bugünCanım maşallah :) çok sevindim hayırlı olsuun canım benim sağlıkla al kucağınaaa
Senin de az kaldı canım:) hayırlı uğurlu olsuun:)
Yaa maşallah kocaman olmuşşAllah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:)
Canımmm pozitif buuuu:)))) süperrr, inşallah bize haber ber canııım kan sonucunu
ama ama böyle yapma nolur. bak ben 9 senedir evliyim kaç tane kaybım var sen biliyorsun. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin canım benim, güçlü durBilmiyorum canım ya hiç bu kadar ümitsiz olmadım sanırım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?