• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sezeryan çok basit korkma yarım saat kalmadan bitiyo sezeryanin kendisi 10 dk bile surmuyor inşallah c9k kolay atlatırsın bizlere de dua etmeyi unutma o an akla gelirse tabiki çocuğu arkadaşımdan bebek doğduktan sonra hamileliği özlüyorsun dediğini duymuşlugum var ama onun kokusunu içine çekince değişir herşey
Merhaba Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect gulit_me gulit_me @mf_d @dilfeza ada_aras ada_aras ve diğer tüm arkadaşlar. Cuma sabah kızımı kucağıma alacağım inşallah. Spinal sezeryan olacağım. Çok tuhaf duygular hissediyorum. Korkuyorum biraz. Ve kızımı kucağıma aldığımda neler hissedeceğimi merak ediyorum. Şimdi içimde kıpır kıpır. Hareketlerini hissettikçe oturup ağlıyorum. Doğumdan sonra içim bomboş olacak diyorum. Biliyorum saçma ama hareketlerini hissettikçe duygusallaşıyorum. Biz bu sürecin sonuna geldik. Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.

Sezeryan çok basit korkma yarım saat kalmadan bitiyo sezeryanin kendisi 10 dk bile surmuyor inşallah c9k kolay atlatırsın bizlere de dua etmeyi unutma o an akla gelirse tabiki çocuğu arkadaşımdan bebek doğduktan sonra hamileliği özlüyorsun dediğini duymuşlugum var ama onun kokusunu içine çekince değişir herşey
Sağ ol canım, rahatlıyorum böyle şeyleri duyunca. İsteyen herkes için dua edeceğim canım.

Merhaba Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect gulit_me gulit_me @mf_d @dilfeza ada_aras ada_aras ve diğer tüm arkadaşlar. Cuma sabah kızımı kucağıma alacağım inşallah. Spinal sezeryan olacağım. Çok tuhaf duygular hissediyorum. Korkuyorum biraz. Ve kızımı kucağıma aldığımda neler hissedeceğimi merak ediyorum. Şimdi içimde kıpır kıpır. Hareketlerini hissettikçe oturup ağlıyorum. Doğumdan sonra içim bomboş olacak diyorum. Biliyorum saçma ama hareketlerini hissettikçe duygusallaşıyorum. Biz bu sürecin sonuna geldik. Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.
Allah yardimciniz olsun canim. Ayni dusunceleri bende yasiyorum. Bazen cok zorlaniyorum ve dogsun artik diyorum ama dogunca da bir daha icimde onun hareketlerini hissedemeyecegimi dusununce ne kadar uzun kalsa benim icin iyi diyorum. Birde cok kiskaniyorum bebisimi. Kayinvalidem ve gorumcem ilk torun olacagi icin cok hevesliler ve surekli dogunca soyle yapcaz boyle sevcez dediler mi deliriyorum. O benim ve babasinin bizden baskasi dokunamaz ona diyesim geliyor.

Allah yardimciniz olsun canim. Ayni dusunceleri bende yasiyorum. Bazen cok zorlaniyorum ve dogsun artik diyorum ama dogunca da bir daha icimde onun hareketlerini hissedemeyecegimi dusununce ne kadar uzun kalsa benim icin iyi diyorum. Birde cok kiskaniyorum
bebisimi. Kayinvalidem ve gorumcem ilk torun olacagi icin cok hevesliler ve surekli dogunca soyle yapcaz boyle sevcez dediler mi deliriyorum. O benim ve babasinin bizden baskasi dokunamaz ona diyesim geliyor.
Mesajını okurken güldüm, benim gibi hisseden biri daha var diye :KK48::KK48: ben de inanılmaz kıskanıyorum. Ben ameliyathaneden çıkana kadar kimse dokunmasın, öpmesin diyorum. Hele hele sigara içenler hiç öpmesin diyorum. Doktora söylesem kızımı benimle beraber çıkarmaz mı ki diyorum. İçimdeyken sadece bana ait, doğumca herkes sevecek diye oturup ağladım. Düşün artık halimi :)

Kuzucum Allah yardımcın olsun ve bir avazda doğurursun inşallah diycem de sezeryanda öyle olmuyo sanırım :)
Korkacak bir şey yok.DOĞUM O KADAR ZOR VE KORKULACAK BİR ŞEY OLSAYDI KİMSE 2.3.4. ÇOCUĞU DÜŞÜNMEZDİ :) yzaıyordu bir makalede.
Ayrıca sen sanşlısın en azından doğum yapınca için bomboş olacak.bak bizler doğum yapmadan hissettik o boşluğu:KK42:
Dularında bizleri unutma canım.bizlerin de duası seninle Beyazmelek16 Beyazmelek16 le ve interiorarchitect interiorarchitect la

Kuzucum Allah yardımcın olsun ve bir avazda doğurursun inşallah diycem de sezeryanda öyle olmuyo sanırım :)
Korkacak bir şey yok.DOĞUM O KADAR ZOR VE KORKULACAK BİR ŞEY OLSAYDI KİMSE 2.3.4. ÇOCUĞU DÜŞÜNMEZDİ :) yzaıyordu bir makalede.
Ayrıca sen sanşlısın en azından doğum yapınca için bomboş olacak.bak bizler doğum yapmadan hissettik o boşluğu:KK42:
Dularında bizleri unutma canım.bizlerin de duası seninle Beyazmelek16 Beyazmelek16 le ve interiorarchitect interiorarchitect la
Canım çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. Canım benim Allah en kısa zamanda sana da bir bebiş nasip etsin. Emin olun ki dualarımda olacaksınız. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep dua ettim ; allahım sen isteyrn herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.

Mesajını okurken güldüm, benim gibi hisseden biri daha var diye :KK48::KK48: ben de inanılmaz kıskanıyorum. Ben ameliyathaneden çıkana kadar kimse dokunmasın, öpmesin diyorum. Hele hele sigara içenler hiç öpmesin diyorum. Doktora söylesem kızımı benimle beraber çıkarmaz mı ki diyorum. İçimdeyken sadece bana ait, doğumca herkes sevecek diye oturup ağladım. Düşün artık halimi :)
Aynen canim. Bazen o depresif halleri bende yasiyorum. Birden kendimi aglarken buluyorum hemde soylenip duruyorum. Seni bende koparacaklar mi kuzum diye. Ne kadar sacma aslinda ama biliyorum ki kayinvalidemler cok yakin bize ve herseyine karisacak istedigim gibi buyutemeyecekmisim gibi geliyor hep ve uzuluyorum

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Nasıl duygular içindesindir kim bilir.. Çok kolay bir doğum ve çok güzel bir lousalık dönemi geçirmeni dilerim. Bence duygusallaşman, heyecanlanman, endişelenmen hiç tuhaf değil.. Her şey gönlünce olsun canım benim Fırsat bulunca bizi haberdar edersin olur mu?? Öpüyorum kocaman seni

Ben de bu akşam vereyim bakayım, hem ben ayın 2 sinde regl olucam, ben olup bitene kadar da depolar biraz:))

Aynen bakalım yeni doktorlarımız yeni umut getirsin bize:) her şey güzel olsun artıkkk:))

Ben enerjiye çok inanırım ve sen bana pozitif enerji veriyorsun:))

Canım benim sen de öyle ve içimden bir his aynı zamanda hamiş olup beraber takip edicez diyor :)
İnşallah Rabbim en doğru zamanda hepimizin dileğini gerçekleştirir.
Dün akşam bir totem yaptım, bakalım sonu nasıl olacak :) Gerçekleşirse o zaman yazıyım buraya da :)

inanki gözlerim doldu, her biriniz hiç tanımadığım arkadaşlarım dert ortaklarım oldunuz. Ve senin gibi tüm hamileliği boyunca burada olanların doğum anı daha bir özel geliyor. Bugün ve yarın dualarım seninle olacak. Her şey dilediğinden bile güzel ve kolay olsun inşallah. Hiç korkma, tedirginliklerinden sıyrılıp bu en mucizevi anın keyfini çıkarmaya çalış. İlk fırsatında da bizi habersiz bırakma olur mu :)

inanki gözlerim doldu, her biriniz hiç tanımadığım arkadaşlarım dert ortaklarım oldunuz. Ve senin gibi tüm hamileliği boyunca burada olanların doğum anı daha bir özel geliyor. Bugün ve yarın dualarım seninle olacak. Her şey dilediğinden bile güzel ve kolay olsun inşallah. Hiç korkma, tedirginliklerinden sıyrılıp bu en mucizevi anın keyfini çıkarmaya çalış. İlk fırsatında da bizi habersiz bırakma olur mu :)
Canım benim çok çok teşekkür ediyorum. Birbirimizi hiç görmedik ama sizlerle yakaladığımız samimiyeti bazen en yakınımızdakilerle sağlayamıyoruz. Duaların o kadar içten ki. Sizin için de kızımın o melek kokusunu içime çekeceğim ve kızımın kulağına fısldayacağım: "senin gibi meleklere çok ihtiyacı var bu dünyanın. Kızım, melekleri özlemle bekleyen çok güzel anne adayları var. Onların da kucakları en kısa zamanda dolar diye dua edelim"
Kızımı kucağıma aldıktan sonra da takip etmeye devam edeceğim, sizlerden güzel haber almak için sabırsızlanıyor olacağım. Ve en kısa zamanda sizi haberdar edecsğim.

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Nasıl duygular içindesindir kim bilir.. Çok kolay bir doğum ve çok güzel bir lousalık dönemi geçirmeni dilerim. Bence duygusallaşman, heyecanlanman, endişelenmen hiç tuhaf değil.. Her şey gönlünce olsun canım benim Fırsat bulunca bizi haberdar edersin olur mu?? Öpüyorum kocaman seni
Amin canım, çok çok teşekkürler. Allah sizlerin de gönlüne göre versin. Tabii ki sizi haberdar edeceğim. Ben de öpüyorum seni.

Kizlar mrb nasilsiniz. Biz 9+3 olduk. Ultrasonda kipirdadiklarini bile gordukk buyumus 2 cm olmusuz doktorcugumuz oyle dedi :) enfeksiyonla bas ediyorum malesef ve tum antibiyotiklere direncli ciktim ne olacak bilmiyorum bol su iciyorum ve kanama alanimda var bebekler kadar nerdeyse keselerin altinda bir sorun olur mu diye dusunmeden edemiyorum.

Kizlar mrb nasilsiniz. Biz 9+3 olduk. Ultrasonda kipirdadiklarini bile gordukk buyumus 2 cm olmusuz doktorcugumuz oyle dedi :) enfeksiyonla bas ediyorum malesef ve tum antibiyotiklere direncli ciktim ne olacak bilmiyorum bol su iciyorum ve kanama alanimda var bebekler kadar nerdeyse keselerin altinda bir sorun olur mu diye dusunmeden edemiyorum.
Canm kese ustu kanama daha tehlikeli oluyo benm kesenin ustundeydi doktor demsti kanamayi atarken vucut keseyi de atabilir die bol bol yat ve ayaklarini daha yuksekte tut insallah hemen gecsin

canım benimmmm yarın doğumun varmışşş... rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu... inşallah hiç ağrı sızı hissetmeden atlatırsın en güzel şekilde alırsın kucağına meleğini... dualarında bizleri de unutma... insan duygusallaşıyor böyle durumlarda ama çok şükür 9 aydır karnında taşıdığın meleğinin o güzel yüzünü göreceksin o eşsiz anı yaşayacaksın rabbim bunu isteyen ehrkese yaşatsın onlarada çok dua et olur mu?
seni çok çok öpüyıorum güzel haberlerini bekliyorummm

Back