- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.541
Aminnn aminnCanm kese ustu kanama daha tehlikeli oluyo benm kesenin ustundeydi doktor demsti kanamayi atarken vucut keseyi de atabilir die bol bol yat ve ayaklarini daha yuksekte tut insallah hemen gecsin
Canımm yaaa ne güzel bir his bu:)) senin de hislerin doğru çıkar genelde, hadi inşallah diyelim o zaman:))Canım benim sen de öyle ve içimden bir his aynı zamanda hamiş olup beraber takip edicez diyor :)
İnşallah Rabbim en doğru zamanda hepimizin dileğini gerçekleştirir.
Dün akşam bir totem yaptım, bakalım sonu nasıl olacak :) Gerçekleşirse o zaman yazıyım buraya da :)
Canım maşallahhh :)) umarım kanaman da geçer ev enfeksiyonu da atlatırsın.. Doktorun dediklerine harfiyen uy canım benim:) inşallah sağlıkla sorunsu bir hamilelik geçirirsinn canımKizlar mrb nasilsiniz. Biz 9+3 olduk. Ultrasonda kipirdadiklarini bile gordukk buyumus 2 cm olmusuz doktorcugumuz oyle dedi :) enfeksiyonla bas ediyorum malesef ve tum antibiyotiklere direncli ciktim ne olacak bilmiyorum bol su iciyorum ve kanama alanimda var bebekler kadar nerdeyse keselerin altinda bir sorun olur mu diye dusunmeden edemiyorum.
Amin amin. Darisi sizlere insallah hep dua ediyorumCanımm yaaa ne güzel bir his bu:)) senin de hislerin doğru çıkar genelde, hadi inşallah diyelim o zaman:))
Tamam çıkarsa totemin yaz buraya çok merak ettim şimdiden:))
Canım maşallahhh :)) umarım kanaman da geçer ev enfeksiyonu da atlatırsın.. Doktorun dediklerine harfiyen uy canım benim:) inşallah sağlıkla sorunsu bir hamilelik geçirirsinn canım
Kendi adımızı mı yazıyorsun ? Hanife bençok sağol canım benim :) senin adın neydi seni yazmadım sanırım?
Çok sağ ol canım, hayırlı zamanda inşallahh.. İnan bizler de sizlerin kolay sağlıklı doğumları için dua ediyoruz hepAmin amin. Darisi sizlere insallah hep dua ediyorum
Yani her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda mı diye soruyorsunuz sanırım. Hayır her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda değilMeraba kızlar bır sey sorcam yerlesme kanamasının gelmeme ıhtımalı var mı yanı gelmeyenşer olmusmudur hıc boyle bırsey duydunuz mu
Yani her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda mı diye soruyorsunuz sanırım. Hayır her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda değil
Rica ederim, gecikti mi reglinizEvet tam ıfade edemedım ama dgru anlamıssınız tesekkur ederım cevap ıcın :)
Rica ederim, gecikti mi regliniz
Yok yook gerekmeZdii.. Yaa inşallah hamilesindir bizimle de paylaşırsın kürünüEvet uc gun gecıktı hatta dort oldu ama kendılıgınden olması ımkandız gıbııkı yıkdır sebebsız ınfertılıte var ıkı asılamam var negatıf bu ay ne dktra gttm ne de kur falan ıctım fazla umutlanmak ıstemıyrum ama goguslerım herzamankınden daha fazla şiş ve daha fazla acıyor hamıle olsaydım yerlesme kanaması gekır dıye dusunuyrdum
Evet canımmm ekliyorum şimdi seni deKendi adımızı mı yazıyorsun ? Hanife ben
Benim olmadi canim. Herkeste olmayabiliyorMeraba kızlar bır sey sorcam yerlesme kanamasının gelmeme ıhtımalı var mı yanı gelmeyenşer olmusmudur hıc boyle bırsey duydunuz mu
Kizlar mrb nasilsiniz. Biz 9+3 olduk. Ultrasonda kipirdadiklarini bile gordukk buyumus 2 cm olmusuz doktorcugumuz oyle dedi :) enfeksiyonla bas ediyorum malesef ve tum antibiyotiklere direncli ciktim ne olacak bilmiyorum bol su iciyorum ve kanama alanimda var bebekler kadar nerdeyse keselerin altinda bir sorun olur mu diye dusunmeden edemiyorum.
Yok yook gerekmeZdii.. Yaa inşallah hamilesindir bizimle de paylaşırsın kürünütest yapsana çıkar testte diye düşünüyorum. İnşallah güzel haberdir, bizi de haber edersiin
Benim olmadi canim. Herkeste olmayabiliyor
Anlastikkk:)Canım en büyük ilacın pozitif düşünmek ve kötü şeyleri aklından atmak. Çok uğraştın ve sonunda iki bebişin birden sana tutundu, inşallah da zamanı gelince kucağına gelecekler. Kanama alanları kese altında çok sıkıntı yaratmıyor ve bu haftalarda neredeyse hepimizde oldu. Endişeleri ve stresi uzak tutuyoruz. anlaştık mı?
onlara ne kadar güçlü olduklarından bahset müzik dinlet konuş onlarla kendilerini daha güvende hissedeceklerdirAnlastikkk:)
Evet bende duymustum bunu denicemBi de yapılan bi araştırmaya göre bebekler anne karnında bi müziğe alisinca dünya ya gelince aynı müziği duyunca raharliyorlarmis hamisler belki faydalı olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?