Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canımm yaaa ne güzel bir his bu:)) senin de hislerin doğru çıkar genelde, hadi inşallah diyelim o zaman:))

Tamam çıkarsa totemin yaz buraya çok merak ettim şimdiden:))
Canım maşallahhh :)) umarım kanaman da geçer ev enfeksiyonu da atlatırsın.. Doktorun dediklerine harfiyen uy canım benim:) inşallah sağlıkla sorunsu bir hamilelik geçirirsinn canım

Amin amin. Darisi sizlere insallah hep dua ediyorum

Meraba kızlar bır sey sorcam yerlesme kanamasının gelmeme ıhtımalı var mı yanı gelmeyenşer olmusmudur hıc boyle bırsey duydunuz mu

Meraba kızlar bır sey sorcam yerlesme kanamasının gelmeme ıhtımalı var mı yanı gelmeyenşer olmusmudur hıc boyle bırsey duydunuz mu
Yani her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda mı diye soruyorsunuz sanırım. Hayır her gebelikte yerleşme kanaması olmak zorunda değil

Rica ederim, gecikti mi regliniz

Evet uc gun gecıktı hatta dort oldu ama kendılıgınden olması ımkandız gıbı ıkı yıkdır sebebsız ınfertılıte var ıkı asılamam var negatıf bu ay ne dktra gttm ne de kur falan ıctım fazla umutlanmak ıstemıyrum ama goguslerım herzamankınden daha fazla şiş ve daha fazla acıyor hamıle olsaydım yerlesme kanaması gekır dıye dusunuyrdum

Yok yook gerekmeZdii.. Yaa inşallah hamilesindir bizimle de paylaşırsın kürünü test yapsana çıkar testte diye düşünüyorum. İnşallah güzel haberdir, bizi de haber edersiin

Canım en büyük ilacın pozitif düşünmek ve kötü şeyleri aklından atmak. Çok uğraştın ve sonunda iki bebişin birden sana tutundu, inşallah da zamanı gelince kucağına gelecekler. Kanama alanları kese altında çok sıkıntı yaratmıyor ve bu haftalarda neredeyse hepimizde oldu. Endişeleri ve stresi uzak tutuyoruz. anlaştık mı?

Yok yook gerekmeZdii.. Yaa inşallah hamilesindir bizimle de paylaşırsın kürünü test yapsana çıkar testte diye düşünüyorum. İnşallah güzel haberdir, bizi de haber edersiin

Ya ınsallah oyledır kurumu hemeen paylasayım :) bal tarcın corek otu yedım adetımın dorduncu gununden baslayarak 10 gun sabah aksam ac karnıma bır tatlı kasıgı yedım
Esıme kecı boynuzu kuru yaptım ( ıkı bucuk su bardagı kaynayan suya 3 yada 4 adet kecı boynuzunu kırarak atıyorsun sadece uc dakıka kaynatıp ılıyınca ıcıyrsun bunu bır hafta sabah aksam ac karrnına ıcıyr bır hafta snra sadece gece yatarken ıcılıyr)
Kendımde ıncır ve havuc kuru ıctım butun bunları gecen ay yaptım mubarek ramazana denk geldıgı ıcın bazen aksama oldu nrmalde orucu acınca ıcerdım yırmı dk snra yemek yerdım davete falan gıttıgım gunlerde ıcemedım neyse uzun oldu doye ıncır havıcun tarıfını yazmadım ıatersen onlarında tarıfını verırım :) kasım ayından berı hastanelerde kosusuturdum tekıkler rahım fılmlerı snra asılamalar artık cok bunaldm hastaneye gtmycem demıstım kur denedım daha snra da sehır dısındaydım bu ay da ondan gıtmedım olursa buyuk sıprız olcak :)

Anlastikkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…