Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sevindim o zaman kese gormeyede dha var 15 gun nasl beklicem bilmiyorum ama dpktorumuda degistirmek istemiyorum o kadar sabrettin 2 hafta dha sabret seninle bebeklerin diyorum ama bakalim :))sizin cinsyt ne zmn belli olck
yarın kontrolde moral bozucu şeyler duyup ta unutmazsam soracağım.. yarın bu programlara göre cinsiyet net belli oluomuş.. yazarım buraya hemen

çok saol cnm iyi ki varsınız.. sizler güç veriorsunuz.. Sağ salim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah prensin.. Az kaldı senin.. son dönemeç..

çok saol cnm iyi ki varsınız.. sizler güç veriorsunuz.. Sağ salim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah prensin.. Az kaldı senin.. son dönemeç..
sende iyi ki varsın canım benimm Allah razı olsun güzel dileklerin için hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah sağlıkla sıhhatle...

Severim seni

sende kendimi buldum canım bende 3 senelik evli 2senelik bebek bekleyen biri olarak.. millet akıllı ya da akıl vereni var benm daha çok korun ne gerek var hemen bebeğe dediler bende sandım ki lak die oluyo benimle evlenenlerin 2yaşında çocuğu benden 1 sene sonra evlenenlerin bile 1 yaşında çocuğu Allah bağışlasın kıskanmıyoruz sadece keşkelerin verdiği üzüntü ve hassasiyet fazlalığı

Canım yaa aynen öyle.. Sen yine birilerinin aklına uymuşsun.. Annemle kayınvalidem gözümün içine baktı korunmayayım diye ama ben daha çok gencim diye inat ettim. Şimdi kendime kızıyorum.. Evet Allah bağışlasın ve Allah bizi çok bekletmesin. Bugün kk arşivinden bir konu gördüm, 2009 yılından ve bazı üyeler hala çocuğu olsun diye uğraşıyor.. O kadar üzüldüm ki.. Allah onlara da bizlere de en kısa zamandan hayırlısı ile evlat nasip etsin..

Biz ilk defa bu ay bi boş bi dolu devam ediyoruz hadi inşallah diyelim

İnşallah ablam Allah razı olsun sen nasılsın paşa Nasıl

Can'ım arkadaşım benim Tşk ederim Allah razı olsun bende seni çok seviyorum Hakkı'mızda hayırlısı artık rabbim neyler neylerse güzel eyler

Merhaba kizlar nasilsiniz doktordan geliyoruz simdi ayrintiliya girdik cok sukur hersey normal cikti ama rahmim biraz asağida doktor hamile bandaji al bağla dedi bebeyimin boyu28cm kilosu 553 q bizde durumlar boyle

kıZlarr bugün doktor kontrolümüz vardı.. iyiyiz çok şükür! ve tek yumurtaların arasında zar varmış.. yok die biliyorduk büyüyünce belirginleşmiş... :) çok daha umutluyum.. Allahım herkesin ciğerini kendine bağışlasın.. kanama alanım da azalmış.. iğnelere bi süre daha devam edicez.. tek olan ikizleri geçmiş biraz tabi o rahat.. :) cinsiyet tek olana erkek gibi dedi ikizleri göremedim dedi.. 16 haftamda ayrıntılı ultrasonla bakılcak o zmn kesin sölenecekmiş.. eşim hepsi erkek deyip duruyor.. Sağlıklı olsunlarda napalım bizimde gelinlerimiz olur

o aklı verenlerin başını çekende annem :)) kv siz nasıl isterseniz dediler hıı bende uzaktım çocuk fikrine gerçi..
nasip gülüm bunu yaşamamız deneyimlememiz gerekmiş hayatın bana verdiği ders bazen bişileri kontrol etmeden akışına bırakmak gerek..sen ne planlarsan planla nasibine düşen neyse onu yaşıyorsun işte..
Allahım onlara da tez vakitte nasip etsin beklemek zor ve yıpratıcı üzülmemek elde değil çevremde de var 2-3 kişi 5-10 sene sonra hamile kaldılar
Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun hepimizin isteyene de hamile olup gün sayanlarada

eğer 1 senedir korunmuyor ve olmuyosa gecikmeden doktora gidin.. ben üç sene bekledim.. iki sene pek umursamadım, son 1 sene dikkatli takip ettim yine olmayınca doğru doktora önce bana bişeyin yok dediler o zmn eşimde dedim onu da yıprattım, ama sorun bendeymiş.. öle normal kadın doğumcuya değil infertilite tedavisi yapan bi yere gidin.. yaş geçiyor yaş ne kadar küçükse tedaviye cevap ta o kadar erken oluyor.. ihmal etmeyin lütfen..

İyi hatırlattın canım benimde bir kez daha gitmem lazım

Gözün aydın canım

günaydın güzel hatunlaaar :)
Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)

Ayy ne kadar guzel olmus yaa bebisinede kocaman masallah hizlica buyusun ve gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…