Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İki gün varken yapabilirsin cnm bence ama dersen ki ben bekleyecem batım ı o da senin tercihin ama benim reglime 4 gün kalmış olsaydı yapardım bugün kendimi biliyorum sabırsızım çünkü:)))))

bende çok sabırsızım nasıl zor tutuyorum kendimi bir bilsen :)

Sağ ol canım benim.. Dediğim gibi bi duygusal andı sanırım o:)

Ayy evet insanlarda bi merak, bağıralım mı hep beraber Sananeeeee diye

Hadi sen güZel haber veririsin inşallah az kaldı:)
Kizlar hamileyim323 cikti testim 12.gun :)
Tebrikleeerr:))) değerlerden çok anlamıyorum ama gönlündeki neyse o olur umarımm ikiz istiyorsan ikizdir, hele bi kız bi erkek ohhh deme keyfineeeee
Maşallah canım, geçer umarım en kısa zamanda
Ayy senden bir hafta sonra da bana inşallah bende 3 gün sonra da gulit_me ye ve diğer bekleyenlere
Canımsııın amin inşallah, hiç birimizin kucağı boş kalmasın:)
Homely_angel Tatlım çatladı artık demi yapmama gerek yok artık bekliyorum demi canım
Çatlamıştır bence de.. Ayy inşallah bebiş gelmiştir yaaa çok heyecanlı bekleyiş başlayacak:))

Homely_angel kural bata kadar test yok ama yapar yapmaz at bakalım beraber. Sen ilkinde hissetmiştin diye hatırlıyorum bu sefer hislerin ne??

bağıralım canım hadi SANANEEEEEEE

evet kuralı biliyorum ve uymak istiyorum ama çok da merak ediyorum. Bugün 11. gün çıkar mı bilmem ama :)

hislerime gelince bu ay çok olumluyum ama şu an karnım ağrıyo birazcık. Belki de klimalardandır diyorum.

Bnm ilk gebeliğim de ilişki sonrası 11. Gün de ogrenmistim çok silik bi çizgiyle cnm sen bilirsin yine de

Canım inşallah:) test henüz negatif ama dur bakalım kırmızı gelmeden ümit kesilmeZ:) hisler de önemli bence:)) güzel haber için bekleyeliiimm

Slm Can'lar nasılsınız özledim sizleri yeni hamilemiz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş kuzuların kuzucum inş bu ay hayırlı haberlerini alırız senınde @myssteriouss arkadaşım hiç kafana takma insanların ağzı torba degilki büzesin gulit_me inşallah sendende hayırlı haberler alıcaz bu ay Princess91 inanın kendimden çok size dua ediyorum şu mübarek ayda her orucumda her duamda hepiniz varsınız dilimde rabbım kabul etsin inş bana gelirsek geçen hafta çarşamba gunu rahim filmi çekildi iyilikide çekilmiş ilk ilacı verdiğinde sağ tarafta hiç ilaç geçişi olmadı solda ise ip kadar daha sonra ikinci ve üçüncü ilacı vermesinde açıldı şükür bu ay bende korunmadım hsgden sonra şans çok Dedi rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için sizde dualarınızda beni unutmayın Olurmu

Ayyy hadi inşallah iyi ki yaptırmışsin ozaman ne guzell tertemiz yollar yumurta ve sperm birlikte güzel güzel bulussunlar insalalh

Günaydın kizlar tahmin ettiğim gibi 20 haziran aksami 11 gibi sancilarim iyice sıklaştı hastaneye gittik açılma olmuş ama sanci yeterli değildi suni sanci verdiler ve 12.39 da şükürler olsun oglum dünyaya geldi her ikimiz de gayet iyiyiz sadece benim dikişlerim biraz agriyor ilk gün Emme problemimız oldunu da çözdüm çok şükür hepinize dua ettim isimlerini bilmiyorum ama buradan bildiğim isimlerle aklımdan geçirdim inşallah Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsin çok zordur doğum sancısı çekmek bir hafta boyunca mahvoldum hele ol son bir saat bitmeyecek gibi geldi ama kucağıma alıp kokusunu duyunca hepsi geçti şükürler olsun hepinizi öpüyorum fırsat oldukça yazarim yine

Ayyy tatlım bnm geldi demek meleğin allahım analı babalı büyütsün sağlık sıhhatli bi ömrü olsun inşallah

Canım inşallah:) test henüz negatif ama dur bakalım kırmızı gelmeden ümit kesilmeZ:) hisler de önemli bence:)) güzel haber için bekleyeliiimm

bakalım canım göreceğiz, incecik bile olsa bir çizgi çıkardı diyorum ama 3 gün kala yaptığım için de belli olmaz diyorum. Cumartesi' ye kadar ak koyun kara koyun çıkar ortaya :)

İyi ki çektirmişsin canım, çok çok iyi olmuş. bu zamana kadar boşunaymış demekki uğraşlar.
Neyse problem çözüldüğüne göre bu ay gelsin inş bebiş.
Dualarım da hiç birinizi eksik bırakmıyorum, kimin duası kime tutar bilinmez :)

Çok şükür, gözün aydın canım. Çok çok tebrik ediyorum. Annesi ve babası ile birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve şanslı upuzuuuun bir ömrü olsun inşallah. Çok öpüyorum :)

Masallah canim sagsalim kurtuldunuz ya her aci unutulur gider. Allah bagislasin yavrunuzu. Allah bana ve diger hamis arkadaslara da o mutlu gunu yasamayi nasip etsin. Kuzucugun annesiyle ve babasiyla mutlu mesut buyusun bundan sonra insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…