- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.141
İki gün varken yapabilirsin cnm bence ama dersen ki ben bekleyecem batım ı o da senin tercihin ama benim reglime 4 gün kalmış olsaydı yapardım bugün kendimi biliyorum sabırsızım çünkü:)))))
Sağ ol canım benim.. Dediğim gibi bi duygusal andı sanırım o:)Canımsınnn yaaKıskanma değil bence o, sadece içindeki yoğun istek ve özlemle iyice duygusallaşıyor insan. Ben bebişi kaybettiğim sırada çok yakın arkadaşım doğum yapmıştı. Bir süre görüşemedim. İçindeki ateşi daha bir körüklüyor sanki. Yani çoook normal hisler bunlar, taştan değiliz ki.
O soranlara gelince, onlara avazım çıktığı kadar : SANANEEEEEEEEEEEEEEEdiye bağırmak geliyor içimden.
Tebrikleeerr:))) değerlerden çok anlamıyorum ama gönlündeki neyse o olur umarımmKizlar hamileyim323 cikti testim 12.gun :)
Maşallah canım, geçer umarım en kısa zamandamide bulantımın birmesini beklioz doktor diyetisyene yönlendircek.. bir haftadır mide bulantısı ilacı kullanıodum iyi geliodu ama artık etkilemio galiba gene kusmaya başladım.. vitamin ve magnezyum kalsiyum takviyesi alıorum.. nasıl beslenio bebeler bende şaşırıorum.. önde bile gidiolar maşallah..
Canımsııın amin inşallah, hiç birimizin kucağı boş kalmasın:)Ayy senden bir hafta sonra da bana inşallah bende 3 gün sonra dagulit_me ye ve diğer bekleyenlere
Çatlamıştır bence de.. Ayy inşallah bebiş gelmiştir yaaa çok heyecanlı bekleyiş başlayacak:))Homely_angel Tatlım çatladı artık demi yapmama gerek yok artık bekliyorum demi canım
Sağ ol canım benim.. Dediğim gibi bi duygusal andı sanırım o:)
Ayy evet insanlarda bi merak, bağıralım mı hep beraber Sananeeeee diye
Homely_angel kural bata kadar test yok ama yapar yapmaz at bakalım beraber. Sen ilkinde hissetmiştin diye hatırlıyorum bu sefer hislerin ne??
bağıralım canım hadi SANANEEEEEEE
evet kuralı biliyorum ve uymak istiyorum ama çok da merak ediyorum. Bugün 11. gün çıkar mı bilmem ama :)
hislerime gelince bu ay çok olumluyum ama şu an karnım ağrıyo birazcık. Belki de klimalardandır diyorum.
Bnm ilk gebeliğim de ilişki sonrası 11. Gün de ogrenmistim çok silik bi çizgiyle cnm sen bilirsin yine de
eve gidene kadar fikrim değişmez ise test yapacağım galibaaaaizin var di mi kızlar kuralı kendim çiğnemiş olacağım
Tabi ki izin var sen yap ki bana da sıra gelsin ewe ne zaman gidiyorsun habersiz bırakma bizi
Yaptım canım ama sap gibi duran tek çizgi
Dur bakalım adet gününü bekleyelim regli gelmeden umutlar bitmez
Öyle diyorum zaten canım belki de daha idrara geçmemiştir
Canım inşallah:) test henüz negatif ama dur bakalım kırmızı gelmeden ümit kesilmeZ:) hisler de önemli bence:)) güzel haber için bekleyeliiimmbağıralım canım hadi SANANEEEEEEE
evet kuralı biliyorum ve uymak istiyorum ama çok da merak ediyorum. Bugün 11. gün çıkar mı bilmem ama :)
hislerime gelince bu ay çok olumluyum ama şu an karnım ağrıyo birazcık. Belki de klimalardandır diyorum.
Slm Can'lar nasılsınızözledim sizleri yeni hamilemiz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş kuzuların kuzucum inş bu ay hayırlı haberlerini alırız senınde @myssteriouss arkadaşım hiç kafana takma insanların ağzı torba degilki büzesin gulit_me inşallah sendende hayırlı haberler alıcaz bu ay Princess91 inanın kendimden çok size dua ediyorum şu mübarek ayda her orucumda her duamda hepiniz varsınız dilimde rabbım kabul etsin inş bana gelirsek geçen hafta çarşamba gunu rahim filmi çekildi iyilikide çekilmiş ilk ilacı verdiğinde sağ tarafta hiç ilaç geçişi olmadı solda ise ip kadar daha sonra ikinci ve üçüncü ilacı vermesinde açıldı şükür bu ay bende korunmadım hsgden sonra şans çok Dedi rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için sizde dualarınızda beni unutmayın Olurmu
İnş bitanem mübarek ayda hepimiz hayırlı haberler alırız inşAyyy hadi inşallah iyi ki yaptırmışsin ozaman ne guzell tertemiz yollar yumurta ve sperm birlikte güzel güzel bulussunlar insalalh
Günaydın kizlar tahmin ettiğim gibi 20 haziran aksami 11 gibi sancilarim iyice sıklaştı hastaneye gittik açılma olmuş ama sanci yeterli değildi suni sanci verdiler ve 12.39 da şükürler olsun oglum dünyaya geldi her ikimiz de gayet iyiyiz sadece benim dikişlerim biraz agriyor ilk gün Emme problemimız oldunu da çözdüm çok şükür hepinize dua ettim isimlerini bilmiyorum ama buradan bildiğim isimlerle aklımdan geçirdim inşallah Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsin çok zordur doğum sancısı çekmek bir hafta boyunca mahvoldum hele ol son bir saat bitmeyecek gibi geldi ama kucağıma alıp kokusunu duyunca hepsi geçti şükürler olsun hepinizi öpüyorum fırsat oldukça yazarim yine
Canım inşallah:) test henüz negatif ama dur bakalım kırmızı gelmeden ümit kesilmeZ:) hisler de önemli bence:)) güzel haber için bekleyeliiimm
Slm Can'lar nasılsınızözledim sizleri yeni hamilemiz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş kuzuların kuzucum inş bu ay hayırlı haberlerini alırız senınde @myssteriouss arkadaşım hiç kafana takma insanların ağzı torba degilki büzesin gulit_me inşallah sendende hayırlı haberler alıcaz bu ay Princess91 inanın kendimden çok size dua ediyorum şu mübarek ayda her orucumda her duamda hepiniz varsınız dilimde rabbım kabul etsin inş bana gelirsek geçen hafta çarşamba gunu rahim filmi çekildi iyilikide çekilmiş ilk ilacı verdiğinde sağ tarafta hiç ilaç geçişi olmadı solda ise ip kadar daha sonra ikinci ve üçüncü ilacı vermesinde açıldı şükür bu ay bende korunmadım hsgden sonra şans çok Dedi rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için sizde dualarınızda beni unutmayın Olurmu
Günaydın kizlar tahmin ettiğim gibi 20 haziran aksami 11 gibi sancilarim iyice sıklaştı hastaneye gittik açılma olmuş ama sanci yeterli değildi suni sanci verdiler ve 12.39 da şükürler olsun oglum dünyaya geldi her ikimiz de gayet iyiyiz sadece benim dikişlerim biraz agriyor ilk gün Emme problemimız oldunu da çözdüm çok şükür hepinize dua ettim isimlerini bilmiyorum ama buradan bildiğim isimlerle aklımdan geçirdim inşallah Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsin çok zordur doğum sancısı çekmek bir hafta boyunca mahvoldum hele ol son bir saat bitmeyecek gibi geldi ama kucağıma alıp kokusunu duyunca hepsi geçti şükürler olsun hepinizi öpüyorum fırsat oldukça yazarim yine
Masallah canim sagsalim kurtuldunuz ya her aci unutulur gider. Allah bagislasin yavrunuzu. Allah bana ve diger hamis arkadaslara da o mutlu gunu yasamayi nasip etsin. Kuzucugun annesiyle ve babasiyla mutlu mesut buyusun bundan sonra insallahGünaydın kizlar tahmin ettiğim gibi 20 haziran aksami 11 gibi sancilarim iyice sıklaştı hastaneye gittik açılma olmuş ama sanci yeterli değildi suni sanci verdiler ve 12.39 da şükürler olsun oglum dünyaya geldi her ikimiz de gayet iyiyiz sadece benim dikişlerim biraz agriyor ilk gün Emme problemimız oldunu da çözdüm çok şükür hepinize dua ettim isimlerini bilmiyorum ama buradan bildiğim isimlerle aklımdan geçirdim inşallah Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsin çok zordur doğum sancısı çekmek bir hafta boyunca mahvoldum hele ol son bir saat bitmeyecek gibi geldi ama kucağıma alıp kokusunu duyunca hepsi geçti şükürler olsun hepinizi öpüyorum fırsat oldukça yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?