• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bu sabah da yedim hiç bişi olmadı canım. sadece bir çay kaşığı yiyorum ben. sen fazla yemiş olabilir misin?

bir de etkisi oldu mu bilmem ama çarşamba akşamı yumyum testi çok silikti, dün akşam çok koyuydu. Sanırım bugün çatlıyor :)
Ohh süper ama çay kaşığın demir olmasın bana yaptırdığım aktar öZellikle söyledi. Bebeklerin ufak şurup kaşığı olur ya onla içiyordum ben de.. Yaa hadi yarasın da bebiş olsun inşallah canımm
Hayirlisiyla gelsin inşallah ama birkaç gun daha beklesin ya Babamız hala gelmedi bugün gelecek dedi ama hiç umudum yok galiba yalnız olmayı da çok stres yaptım ben eşim gelmeden doğum yaparsam çok çok uzulucem bunu yaşamak istemiyorum
İnşallah gönlündeki gibi olur canım benim ama hiç stees yapma. Her şey çok güzel olur umarım:)

Ve kırmızı:işsiz: yeni bat 8 haziran
Temmuz olmasın o :)
Canın sağolsun be kuzum.inşallah gelecek aylara.
Bende durumlar aynı 29.gün ve hala yumurtlamadım.artık beklediğimden midir nedir gelmiyo,gelmiyoo..
interiorarchitect interiorarchitect ben benim vajinal tahrişin nedenini buldum.şimdi benim döngüm çok uzun ya bana kalırsa ondan.
Mesela 28 günde adet olan bir kadının 6 gün sürüyorsa geriye kalıyor 22 gün.adete 6 kala ilişkiyi bıraksa kalıyor 16 gün.gün aşırı ilişki olsa ayda 8 bilemedin 9 ilişki oluyor.
Ama ben geçen ay 47.günde oldum.bu da bir döngüde neredeyse 17-18 ilişki yapar aralıksız.belki de bundandır diyorum.
Homely_angel Homely_angel benim bat temmuzu bulacak ama tam tarihi belli değil.istersen sen yine beni liste dışı bırak.ben yumutlayınca sana haber vereyim.
Bir de soğan kürü konuaundaki yorumlarınız nedir temmuz itibariyle başlamayı düşünüyorum.

Arada bende de yumurtlama olmuyo ozaman anlıyorum ki bende adet ya 36 ya 38 de geliyo bir hafta içinde regli olursun. Ama bana çok stresli gibi geldin azıcık sakinleş cnm bnm
Temmuz olmasın o :)
Canın sağolsun be kuzum.inşallah gelecek aylara.
Bende durumlar aynı 29.gün ve hala yumurtlamadım.artık beklediğimden midir nedir gelmiyo,gelmiyoo..
interiorarchitect interiorarchitect ben benim vajinal tahrişin nedenini buldum.şimdi benim döngüm çok uzun ya bana kalırsa ondan.
Mesela 28 günde adet olan bir kadının 6 gün sürüyorsa geriye kalıyor 22 gün.adete 6 kala ilişkiyi bıraksa kalıyor 16 gün.gün aşırı ilişki olsa ayda 8 bilemedin 9 ilişki oluyor.
Ama ben geçen ay 47.günde oldum.bu da bir döngüde neredeyse 17-18 ilişki yapar aralıksız.belki de bundandır diyorum.
Homely_angel Homely_angel benim bat temmuzu bulacak ama tam tarihi belli değil.istersen sen yine beni liste dışı bırak.ben yumutlayınca sana haber vereyim.
Bir de soğan kürü konuaundaki yorumlarınız nedir temmuz itibariyle başlamayı düşünüyorum.

Arada bende de yumurtlama olmuyo ozaman anlıyorum ki bende adet ya 36 ya 38 de geliyo bir hafta içinde regli olursun. Ama bana çok stresli gibi geldin azıcık sakinleş cnm bnm
Haklısın aslında biraz stres yaptım çünkü döngümün bu derece Uzun olmasını istemiyorum.zaten bat beklemek zor benim uzun olunca bekle Allah bekle : )
Sanki senin de kürtaj öncesi daha erken geliyordu?acaba bu değişiklikler kalıcı mı olacak?dr a bayramdan sonra gidicem Allah kısmet ederse.ya bi de 17 gündür ovulasyon testi yapıyorum.düzenli olanlar 17 testi 3 ayda yapıyorlar.ben 18 li sipariş etmiştim.bugün de pozitif olmazsa tekrat sipariş veririm artık..
Ayrıca ateş de ölçüyorum 25 gündür 36.2-36.3 aralığında.

Bnm kürtaj öncesi düzensizlik vardı kürtaj dan sonra 3 ay düzene girdi şimdi yine sapıttı bi ay 36 bi ay 28 bakalım bu ay 28 mi 36 mi gelecek ben bu ay 12 14 16 18 20 ilişki olacak başka da yapmayacam cnm kafamı rahatlatmak istiyorum şu mübarek günlerde hatırına hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere
Haklısın aslında biraz stres yaptım çünkü döngümün bu derece Uzun olmasını istemiyorum.zaten bat beklemek zor benim uzun olunca bekle Allah bekle : )
Sanki senin de kürtaj öncesi daha erken geliyordu?acaba bu değişiklikler kalıcı mı olacak?dr a bayramdan sonra gidicem Allah kısmet ederse.ya bi de 17 gündür ovulasyon testi yapıyorum.düzenli olanlar 17 testi 3 ayda yapıyorlar.ben 18 li sipariş etmiştim.bugün de pozitif olmazsa tekrat sipariş veririm artık..
Ayrıca ateş de ölçüyorum 25 gündür 36.2-36.3 aralığında.

Bnm kürtaj öncesi düzensizlik vardı kürtaj dan sonra 3 ay düzene girdi şimdi yine sapıttı bi ay 36 bi ay 28 bakalım bu ay 28 mi 36 mi gelecek ben bu ay 12 14 16 18 20 ilişki olacak başka da yapmayacam cnm kafamı rahatlatmak istiyorum şu mübarek günlerde hatırına hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere
Aslında bu tarihlerde ilişki olunca kaçırma gibi bi durum olmaz gibi gözüküyor ama o gün kesin ilişki olunca olacak diye bir kaide de yok aslında.hani ben hep ovulaayon kaçmasın diyorum ama yakalamakla da her şey bitmiyor.ben eylülde 22.gün adet oldum mesela.adetim 7 gün sürer benim.bu da demek oluyor ki 8.gün yumurtladım.
Bi topicte folic asitin adet düzenleyici etkisi olduğunu yazmışlar.doğruluk payı var mı acaba?ben bu ay kullanmamıştım açıkcası.

Valla her folik asit te var mı bilmiyorum ttlim ama inofolic için duymuştum bunu ben bi Dr a git bakalım ne diyo nasıl bi yol izliyor haftaya bende gidecem Kurtajdan sonra hiç Dr a gitmedim bakalım ne diyecek 12. Güne denk geliyor yumurtalarim içinde yorum yapar sanirim
Aslında bu tarihlerde ilişki olunca kaçırma gibi bi durum olmaz gibi gözüküyor ama o gün kesin ilişki olunca olacak diye bir kaide de yok aslında.hani ben hep ovulaayon kaçmasın diyorum ama yakalamakla da her şey bitmiyor.ben eylülde 22.gün adet oldum mesela.adetim 7 gün sürer benim.bu da demek oluyor ki 8.gün yumurtladım.
Bi topicte folic asitin adet düzenleyici etkisi olduğunu yazmışlar.doğruluk payı var mı acaba?ben bu ay kullanmamıştım açıkcası.

Valla her folik asit te var mı bilmiyorum ttlim ama inofolic için duymuştum bunu ben bi Dr a git bakalım ne diyo nasıl bi yol izliyor haftaya bende gidecem Kurtajdan sonra hiç Dr a gitmedim bakalım ne diyecek 12. Güne denk geliyor yumurtalarim içinde yorum yapar sanirim
Benimki folic trio 3 ü bir arada.
Dr a gidince sölediklerini anlat bize de.canım bir de dr'a şu sorumu iletir misin? :)
Geç ovulasyon ile yumurtanın kalitesi arasında bir orantı var mı?
Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arası çatlayan yumurtayı tercih ederiz falan demiş de.bayram sonrası gidince ben de sorucam.bakalım cevaplar aynı mı olacak.

Valla canım bende geç yumurtanın kalitesiz olduğunu duymuştum ama gidersem sorarım tabiki ama adetine yakın yumurtlayip sağlıklı bebisi olanlarda var karışık bu işler ya
Dr a gidince sölediklerini anlat bize de.canım bir de dr'a şu sorumu iletir misin? :)
Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arası çatlayan yumurtayı tercih ederiz falan demiş de.bayram sonrası gidince ben de sorucam.bakalım cevaplar aynı mı olacak.

interiorarchitect interiorarchitect nasılsın? Hamilelik nasıl geçiyor? Bebişinin gelişimi nasıl? Toplamda kaç kilo aldın? :) çanta hazırşıklarına da başlamışsın canım. Ben de yeni başladım hazırlıklara.
canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
okul bitti 1 hafta oldu ve ben daha 1 adım dışarı atmadım :) o kadar bıkmışım ki okula gidip gelmekten evden çıkasım gelmiyor :) hamilelik şimdlik iyi çok şükür yani işimi gücümü yapabiliyorum daha tam ağırlaşmadım inşallah çok ağırlaşmadan da biter :) kiloya gelcek olursak 10 kilo aldım şimdiye kadr :) hedefim 12 zor ama başarcam :) en son kontrolden 4 gün önce 8 kiloydum kontrol günü bi baktım 10 kilo almışım yani 4 günde 2 kilo tabi ben şok o günden ebri kilomu koruyorum Allah bozmasın :) düzenli ve faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum :) bebişim de iyi çok şükür daha kontrole 12 gün var :( çok özledim:(
sen nasılsın bakalım :) durumlar nedir?

ada_aras ada_aras canım seninki ondan olabilir ama benim ki ondan değil biliyorum yapısal bi şey
yumurtladın mı bu ay sen?durum nedir?
29.gündeyim ve ovulasyon testim hala negatif.ateşim de yükselmedi.hayırlısıyla bayram sonrası dr a gidicem.ya bi de geçen haberlerde okudum kadın dr a gitmiş rahminden bir sürü kocaman kist çıkmış.dr u da hasta hrm bebek sahibi olmak için hem de adet düzrnsizliği için hastanrmize baivırdu falan demiş.korktum valla:KK17:
Sıcaklara dikkat et artık sen.

Bence kesinlikle alakası var Can'ım Ben bunu kendimden anladım ben hayatım boyunca hiç geç adet olmadım ve hamile kaldığım ay geç döllenme göründü sonu da kürtajla bitti. Bence zamansız gelen bir yumurtaydı ve sağlıksızdı.

canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
okul bitti 1 hafta oldu ve ben daha 1 adım dışarı atmadım :) o kadar bıkmışım ki okula gidip gelmekten evden çıkasım gelmiyor :) hamilelik şimdlik iyi çok şükür yani işimi gücümü yapabiliyorum daha tam ağırlaşmadım inşallah çok ağırlaşmadan da biter :) kiloya gelcek olursak 10 kilo aldım şimdiye kadr :) hedefim 12 zor ama başarcam :) en son kontrolden 4 gün önce 8 kiloydum kontrol günü bi baktım 10 kilo almışım yani 4 günde 2 kilo tabi ben şok o günden ebri kilomu koruyorum Allah bozmasın :) düzenli ve faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum :) bebişim de iyi çok şükür daha kontrole 12 gün var :KK43: çok özledim:KK43:
sen nasılsın bakalım :) durumlar nedir?
İyi olmana çok sevindim canım. Ben de çok şükür ağırlaşmadım ama eski rahatlık da yok. Midem başından beri sıkıntılıydı sonuna kadar da gideceğiz.
Ben toplamda 9 kilo aldım. Benim kilo artışın yavaşladı. Senin kilo alımın da iyi bence, rahat ol. Bebiş kaç kilo olmuş? Benim kontrolüme de 12 gün var. Önümüzdeki kontrolde nst ye gireceğim sonra da kontroller sıklaşacak. Sanırım sona yaklaşıyoruz öyle böyle derken :)

Bence kesinlikle alakası var Can'ım Ben bunu kendimden anladım ben hayatım boyunca hiç geç adet olmadım ve hamile kaldığım ay geç döllenme göründü sonu da kürtajla bitti. Bence zamansız gelen bir yumurtaydı ve sağlıksızdı.
Hımm..kaç ay denemiştin canım?hamile kaldığın ay tam yumurtlama tarihini biliyor muydun bazen dr lar sat la uyuşmadığında geç döllenme diyorlar ya.acaba öyle bi şey miydi?

Back