- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.921
Mrb myssteriouss iyim bnde kurtaj olali bir haftayi gecti vucudumdan tamamen gitti sanki bir tek az kanamam kaldi . Sen napiyorsun nasilsin
Artık acı verici ara ara katılmaları oluyo karmaşık biraz da hem bir an önce doğdun istiyorum hem ne kadar çok kalırsa onun için iyi olur diyorum hem de korkuyorum gece uykuşu falan kalmadı birde kasılmalar uyandırıyor uykudan alarm halindeyim surekli işte böyle karmakarışıkcanım beniimm çok teşekkürler amin inşallah senin oğluşunda sağlıkla gelsin kucağına inşallah nasıl geçiyor son günler?
Canımm amin inşallah
İnşallah olmaz canım. Ama benim ilk yediğim an itibari ile yapmıştı, yapmadıysa yapmaz canım
Teşekkür ederim cnm 3 ay korunun diye doktorlar üzerine basarak söylediler valla korktum. Normalde bir adetten sonra korunmak istemiyordum ama ... Senin içinde hayırlısı Can'ım nasip kısmetmiş bu işler . İsteyenin olmaz istemeyenlerinse sürekli olur. Burda çabalayıp da olmuyo diye üzülmenin gereksiz olduğunu anlıyorumKızlar herkese şimdiden hayirli ramazanlar günlerdir giremedim cok yoğunluk vardı :) adetime bir hafta var pek dikkat etmedik valla NE gun yumurtladım NE gun iliski oldu farkında bile değilim yoğunluktan bakalım nasip .. @angel-devil cnm insaallah herşeyin en guzeli olsun sen ve yavruların. İcin :)Hnf sllms cnm cok uzuldum biran once yeniden müjde veririsin bize ins sağlıklı bir gebelik olur bundan sonraki ins umarım iyisindir cok gecmis olsun Homely_angel oo takvimler yapılmış hadi bakalım hic kalkmasın insaallah 40 hafta :) interiorarchitect hadi gözün aydın sınavlarda
Bitmiş ohhh :) bu arada dogumu yakın olan arkadaslar Rabb'im tek avazda kurtarsın em hayırlısını versin sizle @gulit_me cnm hacamat dinimizde yeri cok buyuk pey ef bilhassa tavsiye ettiği bir tip dalıdır insaalah sana da sifa olmustur Bebek isine de iyi gelmiştir insaalah :) @efsunsuz valla cnm bende oyle artık tarih filan be hesaplamıyordum boyle bir umursamamalık
Oldu sanki doğalda. olmayacağına inanmışım gibi@ada_aras canim insaallah senden de alırız biran once guzel haberleri :)
Bende bal tarçın corek otu yiyorum vallahi çok zor yiyorum bi hafta kaldı bi bitseydiHomely_angel
Mrb myssteriouss iyim bnde kurtaj olali bir haftayi gecti vucudumdan tamamen gitti sanki bir tek az kanamam kaldi . Sen napiyorsun nasilsin
Artık acı verici ara ara katılmaları oluyo karmaşık biraz da hem bir an önce doğdun istiyorum hem ne kadar çok kalırsa onun için iyi olur diyorum hem de korkuyorum gece uykuşu falan kalmadı birde kasılmalar uyandırıyor uykudan alarm halindeyim surekli işte böyle karmakarışık
Hayırlısıyla gelsin Can'ım o uzun uzun yolları aşsında gelsintekrar çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin. Kanama sürüyor biraz ve bana kalırsa vücudun tam toparlanması iki regliden sonra oluyor.
Ben de iyiyim tatlım, bugün yumyum çatlıyor galiba, onu bekliyoruz :)
ay canım benimm Allah yardımcın olsun inşallah... az kaldı hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah oğluşun doğumda bizlerede dua edersin olur mu :)Artık acı verici ara ara katılmaları oluyo karmaşık biraz da hem bir an önce doğdun istiyorum hem ne kadar çok kalırsa onun için iyi olur diyorum hem de korkuyorum gece uykuşu falan kalmadı birde kasılmalar uyandırıyor uykudan alarm halindeyim surekli işte böyle karmakarışık
Hayırlısıyla gelsin Can'ım o uzun uzun yolları aşsında gelsin
Bilirsin hayatım merak etme adet sancısı gibi sanki ama biraz daha ani oluyoay canım benimm Allah yardımcın olsun inşallah... az kaldı hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah oğluşun doğumda bizlerede dua edersin olur mu :)
bu arada kasılmalar nasıl ben hiç anlamıyorum yani doğuracak olsam bilmem gibi geliyo bana :)
Hayirlisiyla gelsin inşallah ama birkaç gun daha beklesin ya Babamız hala gelmedi bugün gelecek dedi ama hiç umudum yok galiba yalnız olmayı da çok stres yaptım ben eşim gelmeden doğum yaparsam çok çok uzulucem bunu yaşamak istemiyorumbence bir haftaya kalmaz gelir tatlım o zaman. içime öyle doğdu okur okumaz :)
Homely_angel canım takvimin bugünü büyük gün gösteriyooo :) ovulasyon testi ne diyooo ?
Bu ay ates tablosu yaptım ateşimi ölçüyorum şimdilik yüksek gidiyoruz 6gün kaldı bata yum yum gene gec oldu bu ayda
Eki Görüntüle 1845011
Hayirlisiyla gelsin inşallah ama birkaç gun daha beklesin ya Babamız hala gelmedi bugün gelecek dedi ama hiç umudum yok galiba yalnız olmayı da çok stres yaptım ben eşim gelmeden doğum yaparsam çok çok uzulucem bunu yaşamak istemiyorum
amin tatlım inşAllahheyoyooo gelsin güzel haber inşallah :)
senin normal doğum olcak kısmetse dimi canım?Bilirsin hayatım merak etme adet sancısı gibi sanki ama biraz daha ani oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?