- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.881
Günaydın kızlar
Ben cumartesi gece 10 da suyum gelince hastanede aldım soluğu. Sanirim o sabah yazmıştım az kaldı oğlumun gelmeye niyeti yok diye beni duymuş olmalı. 6 saat sancı nin ardından acilen sezeryan a alindik. Tam da epidural verilmiş sancıyı hissetmez olmuştum ama kısmet olmadı normal doğum.
2 gün hastanede kaldık ben taburcu oldum bebeğim yenidoğan da enfeksiyon ve oksijen sıkıntısı nedeniyle. Iyi ye gidiyor inşallah bugün meleğim de gelcek evimize. Dua edin lütfen kızlar
Bide sizlere tavsiye. Eğer sağlık sorunu yoksa ki bizde kordon ayaklarına dolandı kalp atışı hızla azaliodu lütfen normal doğum yapın. Sezeryan ve sonrası gerçekten zor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Iyiyim canim ama biraz bacaklarim agriyor sert yerde oturamiyorum popom cok ağriyor insallah gecer bir an once
günaydınnnn kızlarrr :)
nasılsınız :) enerjinizin tavan yaptıgı bir gün olsun inşallah :)
ben size son hazırlıklarımdan bahsedeyim birazcıkkkk :)
oğluşumun kıyafetleri yıkandı mis gibi kokulandı :)
bir güzel ütülendi :)
tulumu battaniyesi şapkası eldiveni süslendi :)
dolap ve çantasına yerleştirildi :) darısı bütüüüüüüüüün hamişlere ve hamiş adaylarınaaa rabbim bu güzellikleri isteyen herkese nasip etsiiinnn :) sürekli dualarımdasınızzz canlarım benimm
Eki Görüntüle 1843900 Eki Görüntüle 1843901 Eki Görüntüle 1843902 Eki Görüntüle 1843903 Eki Görüntüle 1843904 Eki Görüntüle 1843905
24. gün yumurtlasan +14 gün 38 gün oluyor cnm bu da 35. günü geçtiğin için ya yumurta kalitesiz ya da bu ay yumurtlamıycaksın demek ben ce bi kontrole git.. ben de böle farkwtmiştim yumurtamın çatlamadığını..
teşekkür ederiz teyzesiii darısı sana inşallah :) güzel güzel telaşların olur inşallah :)ayyyyyyyyy yerim ben bu minişleri yaaa. çok güzel hepsi, ne güzel hazırlıklar bunlar. maşallah maşallah
Darısı hepimize inşallah.
gözün aydın canıııımmm :) hadi gelsin bakalım minik prens evine :) güzel günleriniz olsun birlikte :)Teşekkür ederiz teyzeleri. Çok sukur güzel haber geldi oğlum cikcak bugün evine gelcek inşallah çok heycanli yim. Sizler hemencecik kucaklar evinize getirirsiniz inşallah. Yani bebeğim varmış gibi hissedemedim kaç gündür inşallah hissedicem. Rabbim tüm isteyenlere Cennetinden birer melek nasip etsin kokuları bile bambaşka
iyilerdir inşallah.. şimdiki doktorum negatif konuştuğu için gitmek istemiom normalde bu hafta gidecektim.. erteliyorum.. hala da akıntımda leke gelio.. kusuorum sürekliCanım nasılsın? iyi mi müthiş üçlü :)
Teşekkür ederiz teyzeleri. Çok sukur güzel haber geldi oğlum cikcak bugün evine gelcek inşallah çok heycanli yim. Sizler hemencecik kucaklar evinize getirirsiniz inşallah. Yani bebeğim varmış gibi hissedemedim kaç gündür inşallah hissedicem. Rabbim tüm isteyenlere Cennetinden birer melek nasip etsin kokuları bile bambaşka
teşekkür ederiz teyzesiii darısı sana inşallah :) güzel güzel telaşların olur inşallah :)
iyilerdir inşallah.. şimdiki doktorum negatif konuştuğu için gitmek istemiom normalde bu hafta gidecektim.. erteliyorum.. hala da akıntımda leke gelio.. kusuorum sürekliAma buna bile şükrediyorum artık..
enerjini yüksek tut canım gör bak gelcek hemen minikk cidden pozitif enerji o kadr önemli ki ben buna çooooook ama çooook inanıyorumahhh canım Amin inşallah bu ay sağlıkla gelir.
enerjini yüksek tut canım gör bak gelcek hemen minikk cidden pozitif enerji o kadr önemli ki ben buna çooooook ama çooook inanıyorum
Canım kasımda hamile kalmıştım.yumurtam çatlamasa hamile kalmaz mıydım acaba?24. gün yumurtlasan +14 gün 38 gün oluyor cnm bu da 35. günü geçtiğin için ya yumurta kalitesiz ya da bu ay yumurtlamıycaksın demek ben ce bi kontrole git.. ben de böle farkwtmiştim yumurtamın çatlamadığını..
Hamile kalmadan önceki ay 38.günde olmuştum.normalde çok düzenli değildir ama 30 -35 arası olurdum.ateş de ölçüyorum hala aynı civatda seyrediyo.kürtaj sonrası da 37-47-31 de oldum.ramazandan sonra dr a gidicem bakalım.inşallah strese bağlı bir durumdur.Canım kaçmış olmasın veya bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. özellikle mevsim geçişlerinde belki öyle bir şeydir. Daha önce 38-40 günde regli olduğun oldu mu?
Canım kasımda hamile kalmıştım.yumurtam çatlamasa hamile kalmaz mıydım acaba?
Artık gerçekten vücudumu anlayamıyorum.bayram sonrası gideceğim dr a kısmet olursa.kürtaja ve strese bağlı mı acaba?
Sorularımın cevabı sanırım dr da.
Nedense ben de strese bağlı olduğunu düşünüyorum.Bence tamamen strese bağlı ben de ilk hamileliğin de ilk 14 gün kafam iyi başka şeylerle meşgul etmiştim 16 a bi gün ilişki oldu ve hamileydim
enerjini yüksek tut canım gör bak gelcek hemen minikk cidden pozitif enerji o kadr önemli ki ben buna çooooook ama çooook inanıyorum
Ewet bu ay o bebis ler gobislere gelecekler allahım izniyle:))))Homely_angel
Hamile kalmadan önceki ay 38.günde olmuştum.normalde çok düzenli değildir ama 30 -35 arası olurdum.ateş de ölçüyorum hala aynı civatda seyrediyo.kürtaj sonrası da 37-47-31 de oldum.ramazandan sonra dr a gidicem bakalım.inşallah strese bağlı bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?