- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.461
Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacakkızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
dilfeza - 20 Nisan
ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
@Tugbanusta - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
gulit_me -
_kermit_ -
Canımnım E="myssteriouss, post: 46229863, member: 381098"]kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
dilfeza - 20 Nisan
ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
@Tugbanusta - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
gulit_me -
_kermit_ -
Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacak
kızlar Bata Son 4 gün...şu son günler insanı meraktan delirtiyor
geçmek bilmiyor
bir de beklemeye değse....
kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
Canım eşimin sperm hızı yüzde 25 çıkınca doktor ilaç verdi bir ay kullandı haplarını kullandığında hamile kaldımU umutlarbitmedi canim gözün aydiiiiin harika bir haber bu insaallah darısı bize siz me zmandir bekliyordurdunuz ? Demek ki esinde sorun yokmus cnm yaa :))Homely_angel ya cnm sorma valla kayboluykrum arada hayatım yogun geciyor su sıra kafamdan Bebek isi cikti biraz fkt yine de olmuyor hala bakalım bat ya 9 ya 11 mayıs gecen ay 26 gunde geldi adet normalde 28 döngüm bu ay me olacak acaba ? Bu gece rüyamda goguslerim sütler fiskirdigini ve şutumu pompayla sağdıgimi gordum sahane bir rüyaydı tabiri cok guzel kisa surede evladi olacağına delalet eder diyor bakalim :) sen nasılsın adetin bitti mi ? Bu ay korunmayacaksin dimi calışmalar olacak hemen
oyy oyyy oyy maşallah subhanallahhhhh hadi gözünaydın canııım sağlıkla gelsin ikiz boncuklaaaaaaar :)kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
Canımm güzel haberlerle gelirsin heyecanla:)) gün sayma, bir kitaba başla bir şey yap ki çabuk geçsin zamankızlar Bata Son 4 gün...şu son günler insanı meraktan delirtiyor
geçmek bilmiyor
bir de beklemeye değse....
kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
Masallah allah nazardan korusun onlari.kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
U umutlarbitmedi canim gözün aydiiiiin harika bir haber bu insaallah darısı bize siz me zmandir bekliyordurdunuz ? Demek ki esinde sorun yokmus cnm yaa :))Homely_angel ya cnm sorma valla kayboluykrum arada hayatım yogun geciyor su sıra kafamdan Bebek isi cikti biraz fkt yine de olmuyor hala bakalım bat ya 9 ya 11 mayıs gecen ay 26 gunde geldi adet normalde 28 döngüm bu ay me olacak acaba ? Bu gece rüyamda goguslerim sütler fiskirdigini ve şutumu pompayla sağdıgimi gordum sahane bir rüyaydı tabiri cok guzel kisa surede evladi olacağına delalet eder diyor bakalim :) sen nasılsın adetin bitti mi ? Bu ay korunmayacaksin dimi calışmalar olacak hemen
Nasıl sevindim tarif edemem. Gözümden yaşlar iniyor İnan ki. Gözün Aydın canım, darısı bizlere.kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
Kızlar bişey sorcam geçen ay 6 nisanda leklenmem oldu kesildi 8 nisanda gene lekelendim kesildi 10 nisanda tamamen adetim geldi ben son adet tarihimi neye göre hesaplamalıyım 10 nisana göre hesapladığımda 4 hafta 3 günlük hamilelik çıkıyo doktora gitsem keseyi görür mü
Canımnım E="myssteriouss, post: 46229863, member: 381098"]kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
dilfeza - 20 Nisan
ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
@Tugbanusta - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
gulit_me -
_kermit_ -
Ayyyy cok sevindim canim insallah sagliki dogarlar ikizlerin bu arada kalp atislarini duydunmu ?kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik...çok şükür bu günleri de gördük...
haftaya gideceğiz cnm inşş duyarızzz...Ayyyy cok sevindim canim insallah sagliki dogarlar ikizlerin bu arada kalp atislarini duydunmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?