- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.341
evet elhamdulillah...Rabbim isteyen herkese nasip etsin .prenssssss geliyorgözünaydın canım
evet zatem dayanamam alırım bişeyler :) :)Yani ufak tefek şeylerini al istersen canım abartmadan
ablacııım büyük buluşma gerçekleşir inşallahhhhh :) ve ortaya minnoş mu minnoş bir bebiş çıkar inşallah Amin :)Homely_angel umudumuzu yitirmiyoruz Can'ım bugun çatlatma iğnesini oldu tüm hamile annelerden ve sizlerden dua bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı olur ıns
İnş kuzum benim inş dualarınız bizimle olsun bizim hep sizlerle zaten sağlıkla gelsin yavrularınızablacııım büyük buluşma gerçekleşir inşallahhhhh :) ve ortaya minnoş mu minnoş bir bebiş çıkar inşallah Amin :)
amin insallah cnm sagolSana cok cok hayirli olsun canim bebeginle sorunsuz bir hamilelik gecir
Canım ablam benimmmm bizimde dualarımiz sizinle insan olunca daha çok dua ediyor rabbim sen bu güzelliği isteyen herkese nasip et diye rabbim dualarımızI geri çevirmesim inşallahİnş kuzum benim inş dualarınız bizimle olsun bizim hep sizlerle zaten sağlıkla gelsin yavrularınız
Hanife hayırlı olsun Can'ım çok sevindim sağlıkla gelsin kuzun yaptırdınmı kan testi geneamin insallah cnm sagol
Âmin bitanem âmin inşallahCanım ablam benimmmm bizimde dualarımiz sizinle insan olunca daha çok dua ediyor rabbim sen bu güzelliği isteyen herkese nasip et diye rabbim dualarımızI geri çevirmesim inşallah
Maşallah Can'ım sevin Tabiki hayırlısı olsun inşkizlar gunaydin dun kanda tekrar artisa baktirmistim ya az once netten baktik 2 gunde 63 ten 142 ye yukselmis yani hersey normal artik yavastan sevinebilrim:)
Canım benim gözünaydın çok sevindimkizlar gunaydin dun kanda tekrar artisa baktirmistim ya az once netten baktik 2 gunde 63 ten 142 ye yukselmis yani hersey normal artik yavastan sevinebilrim:)
Canim cok sevindim insallah hamileliyin boyunca hep guzel haberler alirsinkizlar gunaydin dun kanda tekrar artisa baktirmistim ya az once netten baktik 2 gunde 63 ten 142 ye yukselmis yani hersey normal artik yavastan sevinebilrim:)
Ayy inşş... Darısı isteyen herkese..Hayırlı olsun cnm bende dört gözle ikizin olmasını bekliyorum :))))
teşekkür ederim. a evet gerçekten ucumuzunde erkek birde herkes erkek senesi diyor doğru mu acaba :) sağlıkla gelsin bebis leri mız inslhbeyaz_gelincik01 canim tebrik ederim prensin geliyor biz seninle Rebel92 le ayni ayda hamile kalmisdik ve ucumuzunde oğlu olucak
Homely_angel umudumuzu yitirmiyoruz Can'ım bugun çatlatma iğnesini oldu tüm hamile annelerden ve sizlerden dua bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı olur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?