- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.281
Cnm günaydın hayırlı olsun hamileliğin . Değerin kaç çıktı cnm en son adetin ne zamandıvalla şimdiden sabah bulantıları başladı...
Ayy hayırlı olsunnn.. o değer kısmını tecrübeli annelere bırakıorum...Günaydın kızlar bir haber de benden sizepazar günü yapmış olduğum idrar testi pozitif çıktı dün verdiğim kan testi de 63,6 . Yani hamileyim ancak adetim geçeli 6 gün oldu bu deger bana düşük geliyor? Sizce nasıl kızlar?
cnm benim ki tüp bebek.. döllenmeden sonraki 13. günüm beklenen reglim.. perşembe.. 30 martta oldum en son hasta.. dün kan sonucum 326.8 çıktı.. ama biz de bir alana bir bedava durumu vardıCnm günaydın hayırlı olsun hamileliğin . Değerin kaç çıktı cnm en son adetin ne zamandı
Hayırlı olsunnnn canımmmçok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
ayyy çok sevidim canım Sag saglim al kucagına degerler yükselir takma kafanaGünaydın kızlar bir haber de benden sizepazar günü yapmış olduğum idrar testi pozitif çıktı dün verdiğim kan testi de 63,6 . Yani hamileyim ancak adetim geçeli 6 gün oldu bu deger bana düşük geliyor? Sizce nasıl kızlar?
Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak @Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz
gözün aydın tatlım, eee kız o nazlı olcak birazcık :)Kizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
Düne göre daha iyiyim.nette böyle tahrişlere idrarın da iyi geldiğini yazmışlar.boşuna dememişler bir işe yaramayana yaralı parmağa işemez diye:)
Homely_angel sen naptın ilk adet geldi mi 40 gün oldu mu?
Sağol cnm kanamam da var kahverengi bazen pembe azar azarHnf sllms canimmm gözünaydın geç döllenme olmuş tatlım önemlİ olan düzenli artması
çok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
valla şimdiden sabah bulantıları başladı...
Günaydın kızlar bir haber de benden sizepazar günü yapmış olduğum idrar testi pozitif çıktı dün verdiğim kan testi de 63,6 . Yani hamileyim ancak adetim geçeli 6 gün oldu bu deger bana düşük geliyor? Sizce nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 1821172 Eki Görüntüle 1821174
merhaba kızlar gecen ay 12.gün yumurtladım bu ay takipdeyim yine ama tam koyuluk olmadı hiç kacırdım mı acaba normalde 29-30 günde bir adet oluyorum gecen ay 28 günde oldum bu ay kacırmak istemiyorum
Sağol cnm kanamam da var kahverengi bazen pembe azar azar
Cnm sevineniyorum bir türlü kanamam var doktora gidicem nereye gidim şaşırdım kaldım . Karnım ağırmıyor ama gece ağırmıştıheyyy bu ne güzel bir gün böyle, nasıl mutlu oldum anlatamam. çok tebrikler tatlım.
Aynen öğlen gificem inşallahDoktoruna söyledin mi canım, progestan başlatabilir hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?