Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy hayırlı olsunnn.. o değer kısmını tecrübeli annelere bırakıorum...

Cnm günaydın hayırlı olsun hamileliğin . Değerin kaç çıktı cnm en son adetin ne zamandı
cnm benim ki tüp bebek.. döllenmeden sonraki 13. günüm beklenen reglim.. perşembe.. 30 martta oldum en son hasta.. dün kan sonucum 326.8 çıktı.. ama biz de bir alana bir bedava durumu vardı inşş ikisi de tutunmuştur anneciklerine

ayyy çok sevidim canım Sag saglim al kucagına degerler yükselir takma kafana gec döllenme olmustur

merhaba kızlar gecen ay 12.gün yumurtladım bu ay takipdeyim yine ama tam koyuluk olmadı hiç kacırdım mı acaba normalde 29-30 günde bir adet oluyorum gecen ay 28 günde oldum bu ay kacırmak istemiyorum

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor [/QUOTE]

canım benim çok çok tebrik ederim. annesi, babası, sevdikleriyle beraber huzurlu, sağlıklı, mutlu ve şanslı upuzun bir ömrü olsun inş. haber verdiğin için de ayrıca çok teşekkürler. emme sorunu da en kısa zamanda hallolur inş. ilk günler genelde zormuş.

Canım pazar günü hafif hafif başladı ilk regli, yani tam 34.gün. ama hala yoğun hali başlamadı.

heyyy bu ne güzel bir gün böyle, nasıl mutlu oldum anlatamam. çok tebrikler tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…