- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.181
Çok iyi o zaman canimmm Allâh yardım etmiş bak sana inşallah şansın hep böyle açık gideröyle yapıyorum zaten canım amirim anlayışlı daha doğrusu şöyle oldu. birkaç hafta önceye kadra çok yoğundum. hiç ara vermeden 8 saat çalışıyordum. amirimin eşi de hamile kaldı ve çok sıkıntılı geçiriyormuş. eşinin başına gelince adam beni anlamaya başladı. istediğin zaman gidebilirsin diyor bana kendini zorlama deyip duruyo. allahın sevdiği kuluyum demekki şans oldu böyle bir durum benim için yoksa son güne kadar sıkı devam eder gibi görünüyordu
Ayy çikiletalar feda olsun sana :) direk haber ederim zaten buraya :)tutarsa bi çikiletanı alırııım :) canım benimm rabbim hayırlı mutlu sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereeee :)
Günaydın tam yumurtlama dönemindeyim ama bnm bademcik sis ben pert( sanırım bu ay benden geçti allah büyük tabiki
inşallah canım, öyle olur, sonuna kadar dayanabilirim inşallah da oğluşumla daha çok zaman geçirebilirim doğduktan sonraÇok iyi o zaman canimmm Allâh yardım etmiş bak sana inşallah şansın hep böyle açık gider
Sevgili Mayıs annelerimiz merhaba, artık son ayınıza girdiniz. nasılsınız? bizler sizleri merak ediyoruz. umarım her şey yolundadır ve hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi alırsınız kucağınıza.
@melita09 - hamiş- 05.05.2016
@ilhagu - hamiş- 07.05.2016
golgelericinde - hamiş - 09.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
makdemir - hamiş - 10.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@yelizyz - hamiş- 17.05.2016
@pastelove - hamiş- 18.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@Dlnk - hamiş- 19.05.2016
@Destina61 - hamiş- 19.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@msgulerr - hamiş- 20.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
insallah canım çok teşekkür ederiim =) henüz doğum yapmadım ağırlaştım iyice en güzel zamanlar ilk zamanlarmış sonlara doğru zor geçiyor =) doğum korkusu en büyük allah isteyen herkese nasip ets,n inşallah
Hayırlı doğumlar tatlım, ne güzel ne güzel azcık kalmış büyük buluşmaya. Benim ilk zamanlar da zordu be canım, nitekim sonu kötü oldu işte. sizlerin duasına çoook ihtiyacım var. Umarım en kısa sürede bizler de sağlıklı hamişlik yaşar, bebeklerimize kavuşuruz. Senden de doğum sonrası fırsatın olduğunda haber alabilirsek çok sevinirim. Bizim de dualarımız seninle ve bebeğinle olsun. çok öpüyorum.
dualarımda tanıdık tanımadık herkese dua ediyorum canım.. inşallah sağlık herseyden önce geliyor en kısa surede toparlanıp bebeğine kavusursun.. giden bebeğin de seni cennette bekliyor olacak bu da en güzel hediye üzülme hiç
Ben bu ay cok umutluyum kızlar :) ovulasyon testi yapıyorm adet bittikden beri eşime keci boynuzu kürü kendime incir kürü yapıyorum :) incir kürü yada keci boynuzu kürü yapan varmı :)
Ayyytatlım, o zaman bu ay müjdeli haber senden de gelecek inşallah. ben incir kürünü denediğimde vücudum sapıtmıştı. meğer zaten düzgün yumyum olduğu için yapmamam gerekiyormuş. keçi boynuzunu da pekmez olarak eşime yedirmiştim veee o ay hamile kalmıştım :)
AyyyİnşAllah canım içimde bir his var olacak dio bu ay RAbbim hepimize nasip etsin Keci boynuzu kürü pekmezi yediriyorum eşime ceviz meyve adam fesat gecirecek
Merhabalar kizlar herkese nasilsiniz? Arada takip ediyorum hala sizi ancak yazmiyorum. Bnm 9 ay oldu hala hamile kalamadim . Ara verdim cabalamalara ama yine doktora gidicem ve alternatif tiptan tekrar faydalanmayi dusunuyorum. Her ay biseyler yapmak cok yorucu oluyo arada birakip dinlenmek lazim kizlar uzun sure olmayanlar icin diyorum. NyseHomely_angel cnm senin kaybina cok uzulmustum. Allah saglikli hamilelik ve saglikli evlat versin cnm
tamm bunuda ekliyorum artık haftasonu yum yum zamanım bol bol yedireyimyok yok bişi olmaz :) bi de ilişkiden yarım saat kadar önce sade türk kahvesi
umudunu kaybetme canım benimde 8.ayım kürleri deniyorum bu ay dua edelim birbirimizeMerhabalar kizlar herkese nasilsiniz? Arada takip ediyorum hala sizi ancak yazmiyorum. Bnm 9 ay oldu hala hamile kalamadim . Ara verdim cabalamalara ama yine doktora gidicem ve alternatif tiptan tekrar faydalanmayi dusunuyorum. Her ay biseyler yapmak cok yorucu oluyo arada birakip dinlenmek lazim kizlar uzun sure olmayanlar icin diyorum. NyseHomely_angel cnm senin kaybina cok uzulmustum. Allah saglikli hamilelik ve saglikli evlat versin cnm
canım keci boynuz u kuru yaptım ben eşime bende sogan kuru yapmıştım ama çok düzenli yaptim özellikle eşime ve ilk ay da olmassa hemen pes etme hergün yap eşine bizim ikinci ayda oldu ama ben hergün icrdim iki ay. ilk hamileliğin de de öyle olmuştu dualar ve keci boynuz u kuru çok inanıyorum faydasinaBen bu ay cok umutluyum kızlar :) ovulasyon testi yapıyorm adet bittikden beri eşime keci boynuzu kürü kendime incir kürü yapıyorum :) incir kürü yada keci boynuzu kürü yapan varmı :)
İnşallah inşallah canım benim mutlaka haber veririm :)Amin canım.
Çooook kısmı geçti, azıcık kaldı. Tüm bebeklerimizi biz de heyecanla bekliyoruz inan ki. Doğduktan sonra ilk fırsatında bize de haber verebilirsen çok seviniriz. Bir nefeste sağlıkla annesinin kucağına geliversin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?