Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Zaman geçmek bilmiyor artık tabiki de önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız inşallah azz kaldı kavuşmaya :) darısı tüm isteyenlere inşallah çifter çifter :)

MAşallah tatlım çok çok sevindim hiiiç kafana takma. ben inş yeni hamileliğimde ikili yaptırmayı bile düşünmüyorum.
Canım çok sağol bende çok kararsız kaldım ama Dr yaptır dedi. Olasılık herzaman var, oyüzden takmamak lazım bu tarama testini, inş. seninde tekrardan sağlıkla bebişin gelecek canım

interiorarchitect ablacım maşallah size Paşa'yla Kocaman abi oldu çınar paşa
ayy benim güzel ablacııımmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin tekrardannn kocamaaan bir AMİİİİNNN :) sen 2 defa tattın paşa annesi olma duygusunu bende hayırlısıyla tadarım inşallah :)
nasılsın ablacım yakışıklılarım nasıllar?

Rabbım sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin sende bir kaynana adayısın hayırlısı ablam rabbım anlıma yazdıysa inş bende tekrar tadarım bu eşsiz duyguyu paşalarında iyi çok şükür okula gidip geliyorlar

Canım benim Sağol inş. aynen kız erkek farketmez sadece merak, sen erkek demiştin canım bakalım hayırlısı olsun :)

Kuşum dualarında bizi eksik etme:)
Beni biliyorsun kürtaj sonrası 2.adetimi oldum.bitti sayılır.
Şimdi çalışma vaktidir:))
zaman çabuk geçse de bat beklesek:)

ayyy dimiii ben o kısmı düşünmemiştimmm :) inşallah tatlı mı tatlış bi kaynana olurum :)
öp oğluşları benim yerime ablacım onlarda güzel annelerini benim yerime öpsünler :)
rabbim nasip etsin inşallah ablacım isteyen herkese...

Kuşum dualarında bizi eksik etme:)
Beni biliyorsun kürtaj sonrası 2.adetimi oldum.bitti sayılır.
Şimdi çalışma vaktidir:))
zaman çabuk geçse de bat beklesek:)
canım beniiim dualarım hepinizle berabeeeeeeeer :)
ama çalışmaları aksatmak yok bir iki bir iki :) :) sıkı çalışma sonucu civcivler gelsin topiğimize şenlensin topiğimiz :)

interiorarchitect yaa sormayın Can'larım valla yıl
Sonu geldi koşturmacalarimiz var topige girsem de yazamadan çıkıyorum benim
Adet bitti yeni çalışma donemi basladi dis problemlerim var onları hallettirmek istiyorm bu arada

Allah kolaylıklar versin canım benimmm...
İnşallah bu ay güzel haberler gelir artık çok ihtiyacımız var güzel şeyler duymaya inanıyorum ben güzel şeyler olacak inşallah :)
Sen dişini hallet tabi hamileyken dış berbat bi şey çünkü..

öyle yapıyorum zaten canım amirim anlayışlı daha doğrusu şöyle oldu. birkaç hafta önceye kadra çok yoğundum. hiç ara vermeden 8 saat çalışıyordum. amirimin eşi de hamile kaldı ve çok sıkıntılı geçiriyormuş. eşinin başına gelince adam beni anlamaya başladı. istediğin zaman gidebilirsin diyor bana kendini zorlama deyip duruyo. allahın sevdiği kuluyum demekki şans oldu böyle bir durum benim için yoksa son güne kadar sıkı devam eder gibi görünüyordu

Zaman geçmek bilmiyor artık tabiki de önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız inşallah azz kaldı kavuşmaya :) darısı tüm isteyenlere inşallah çifter çifter :)

Amin canım.
Çooook kısmı geçti, azıcık kaldı. Tüm bebeklerimizi biz de heyecanla bekliyoruz inan ki. Doğduktan sonra ilk fırsatında bize de haber verebilirsen çok seviniriz. Bir nefeste sağlıkla annesinin kucağına geliversin inş :)

Günaydın tam yumurtlama dönemindeyim ama bnm bademcik sis ben pert ( sanırım bu ay benden geçti allah büyük tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…