- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.121
canım gözünaydınnnn :)Kizlar herkese merhaba bende bugun doktora gittim 14 hafta bitmis cok sukur oglum olcak benmde rabbim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözünaydınnnn :)Kizlar herkese merhaba bende bugun doktora gittim 14 hafta bitmis cok sukur oglum olcak benmde rabbim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel
Tesekkur ederim canm doktordan cikar cikmaz kendimi bebek magazasina attim nasil bi hirs yaptiysam artikcanım gözünaydınnnn :)
ayyy huyu nasılll eşinin yaramaz mıymış çocukken :)
Kizlar herkese merhaba bende bugun doktora gittim 14 hafta bitmis cok sukur oglum olcak benmde rabbim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel
hadi şimdiden hayırlı olsun cicileri tatlim :)Tesekkur ederim canm doktordan cikar cikmaz kendimi bebek magazasina attim nasil bi hirs yaptiysam artik![]()
ooo işim var deseneeee :)Tatlım seninki de Aslan olcak çok büyük ihtimalle. eşim de Aslan burcu. Bazı konularda zor bir insan gerçekten. Dediğim dedik diyen, sürekli egosunu hoş tutman gereken, her şeyi kolay kolay beğenmeyen ve hakimiyet kurmayı seven karakterler. Ama diğer yandan da başarılı ve zeki karakterler.
Diğer yandan ben de çok kolay bir tip olmadığım için dengeliyoruz :)
Gozun aydin canim insallah sagsalim kucağina alirsin oğlusunuKizlar herkese merhaba bende bugun doktora gittim 14 hafta bitmis cok sukur oglum olcak benmde rabbim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel
Teşekkürler canım. Prensin adıyla yaşar inşallah :) çınar ismini ben de beğeniyorum. Biz kızıma isim bulamadık. Çok kararsız bi annesi olunca kızım isimsiz kaldı :) ben de 6 kilo aldım. Normal herhalde ya kilo alımımız. Asıl bından sonra çok alacağız.Canım benim maşallah diyeyim öncelikle minik prensesine :)
şekerinin iyi çkmasına sevindim çünkü çok zor şekerle uğraşmak...
benim detaylı 27. haftada normalde 20 - 24 arasında ama ben doktoruma sordum radyoloji 27 ye verdi diye o da dediki bizim için problem yok ben burdan zaten görüyorum herşeyi bi sıkıtı olsa erken yollardım seni ama bi sıkıntı yok sadece başka bi göz görsün diye o tarihte gideceksin dedi öyle deyince bende rahatladım :)
6 kilo aldım maşallah tosun gibi oldum :)
ismimiz de çınar adar olcak inşallah :)
sizde durumlar nasıl kilo falan :)
prensesin adı ne olcak bakalımmm :)
odasını falan aldın mı?
Sagol canm benm insallah sende tez vakitte tekrar yasarsingözün aydın tatlım :)
Tesekkur ederim teyzesi dolaptaki yerini aldi kendi dolabi gelene kadar durusunu bile sewdim asincahadi şimdiden hayırlı olsun cicileri tatlim :)
Amin cnm bnm hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimizeGozun aydin canim insallah sagsalim kucağina alirsin oğlusunu
oyy isimsiz bırakmışlar minnağımı :) tez bulun da ağzınız alışsın canım biz çınar adar diye her akşam evi inletiyoruz :) çk güzel bi duyguymuş Allah evin içinde onun seslerinin yankılandığı günleri de göstermeyi nasip etsin hepimize :)Teşekkürler canım. Prensin adıyla yaşar inşallah :) çınar ismini ben de beğeniyorum. Biz kızıma isim bulamadık. Çok kararsız bi annesi olunca kızım isimsiz kaldı :) ben de 6 kilo aldım. Normal herhalde ya kilo alımımız. Asıl bından sonra çok alacağız.
Ben detaylı için balcalı hastanesine gittim. Perinatolojiden randevu almıştım ama perinatoloji öncesi gebe polikliniğine gidiyorsun. Bebeğimin kalbinde küçücük bi parlaklık görmüştü ama çok şükür önemli değilmiş. Doktorum da onayladı önemli olmadığını.
Ben bebek odası yapmayacağım. İleride çocuk odası yaparım nasıl isterse dedim. Beşik aldık :) ve tabii ki hazırlıklara devam ediyoruz. Biraz fazla hevesliyiz :)
Selam canım iyisindir inşAllah beni topikdeki listeden silmişler bende fazla yorum yapmıyorum takipdeyim amakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız pek bi suskun pek bi durgunsunuz hayrola inşallah :) bu enerjiyle o spermleri yumyumlara nasıl buluşturacaksınız???hamileler bu enerjiyle doğuma akdar beklenmez az canlanın az kımıldasın topikk neşeli haberlerde beraberinde gelsin inşallah
pozitif enerji yüklemesi yapalım topiğeeeeee gelin kendinize![]()
Homely_angel
ada_aras
dilfeza
ruziyye ve diğer etiketleyemediğim sevgili arkadaşlarım hadi bakalım
![]()
slm canım benimmm iyiyim çok şükür bi yanlışlık bi şi olmuştur olur mu öyle şey canımmmSelam canım iyisindir inşAllah beni topikdeki listeden silmişler bende fazla yorum yapmıyorum takipdeyim ama![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız pek bi suskun pek bi durgunsunuz hayrola inşallah :) bu enerjiyle o spermleri yumyumlara nasıl buluşturacaksınız???hamileler bu enerjiyle doğuma akdar beklenmez az canlanın az kımıldasın topikk neşeli haberlerde beraberinde gelsin inşallah
pozitif enerji yüklemesi yapalım topiğeeeeee gelin kendinize![]()
Homely_angel
ada_aras
dilfeza
ruziyye ve diğer etiketleyemediğim sevgili arkadaşlarım hadi bakalım
![]()
Selam canım iyisindir inşAllah beni topikdeki listeden silmişler bende fazla yorum yapmıyorum takipdeyim ama![]()
amin inşallah canımmm herkes hamiş olsun bebeklerimizi konuşalım burada inşallah :)Canım sabah aynısını ben düşündüm inan ki. yeni hamiş haberleri alamadık bu ara. zaten hamiş olmayan sayımız da azaldı. umarım en kısa zamanda da tamamen hamiş olsun. Benim küretaj sonrası tam bir ayım doluyor bugün. bakalım regli ne zaman olacak, onu bekliyorum. Regliden sonra da doktora gidip tüm kontrolleri baştan yaptıracağım. Sonra çalışmalar çalışmalar![]()
amin inşallah canımmm herkes hamiş olsun bebeklerimizi konuşalım burada inşallah :)
benim 32. gün adetim gelmişti canım adetten 12 gün sonra doktora gitmiştim bende yumurtalıklarıma rahmime falan bakmıştı o zaman demişti daha yumurtaların küçük 1 haftaya falan çatlar diye gerçekten de öyle olmuştu sna da doktor söyler o zaman ona göre de çalışmalara yön verirsiniz sağlıkla gelir anneciğine tutunur miniminnak inşallah :)
aynen canım insan yaşayınca anlıyor hani hep diyorlar ya sağlıklı olsunda insan bu gibi durumlarda daha iyi anlıyor o cümlenin anlamını işte hayatta bazı şeyler tecrübeyle sabit...hemencik gelsin bu ay kırmızılar ve bir daha da gelmesinler inş :) sağlıkla gelsin ve saplıkla doğsun canım, en önemlisi sağlıkla kavuşmakmış. hamile kalmak sadece başlangıç.