Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Amin tatlım. kesinlikle sağlıktan önemli başka bir şey yok.

valla tatlım ben hep pozitiftim ama sanırım nazar ettim kendime, ağırlaştım iyice, işe gelip gitmek bile eziyet olmaya başladı artık. rapor alayım diyorum kıyamıyorum çocuğuma doğduktan sonra daha çok lazım diye, karma karışık durumlar anlayacan

canım benimmm eğer dayanamıyorsan yazık etme kendine al raporunu dinlen en azından 1 hafta falan al dinlen bi mola olmuş olur sen 32 den sonra mı ayrılacaksın izne yoksa bekleyecek misin nasıl yapmayı düşünüyosun?

sonuna kadar dayanmayı düşünüyorum. 32 den sonra aktarıcam, çalışabildiğim kadar çalışıcam. bu gidişle de 37 ye kadar çalışırım gibi görünüyor

Artık normal cnm merak etme senin taşıdığın ağırlık artıyor karnın büyüyor dengen değişiyor herşey normal azıcık vakit kaldı sağlıkla gelecek:)))

slm canım benimmm iyiyim çok şükür bi yanlışlık bi şi olmuştur olur mu öyle şey canımmm Homely_angel a bi soralım :)
nasıl gidiyo yok mu güzel haberler?
Çok sevindim adına hersey güzel gitsin sağ sağlim al kucagına bebişini canım malesef yok hala güzel bir haber inşAllah mayıs ayına :)

Kızlar merhaba pazartesi ense kalınlığı iyi çıktı şükür, burun kemiği de oluşmuş dedi. İkili test ise 1 hafta sonra çıkacak ama onu kafama takmamaya çalışıyorum. İnş. iyi çıksın, dr. cinsiyet tahmini yapmadı. 1 ay sonra diyip direk kestirip attı. Neyse sağlıkla gelsin de sabrederiz napalım, eskiler doğana kadar bilmiyormuş.
Hepinizin iyi ve pozitif olmasına çok sevindim. Umarım biran önce yeni hamiş haberleri de gelir inş.

Homely_angel kuzum benım bat tarihim 10 mayıs bu ay gene klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum dualarınızı eksik etmeyin olurmu dün başladık klomene gunde ıkı kez haftaya salı gidicem hayırlısı olur Hakkı'mızda inş

sonuna kadar dayanmayı düşünüyorum. 32 den sonra aktarıcam, çalışabildiğim kadar çalışıcam. bu gidişle de 37 ye kadar çalışırım gibi görünüyor
anladım canım benimmm iş yerinde kendine dinlenme araları oluşturma şansın var mı sıkı bi yer mi olabildiğince dinlendirecek şeyler yapmaya çalış bari bu süreçte Allah yardımcın olsun canım benm

ben de burda haykırmak için can atıorum ... yatıorum döllenmeden sonraki 9. günümdeyim pazartesi kan vereceğim.. İnşş annişi bırakmamıştır sıpacıklarım... Beklioz bakalım

haftasonuydu ben bile zor dayanıyordum, pazartesi mi oldu neyse müjdeli haber gelsin de iki gün geç gelsin :)

MAşallah tatlım çok çok sevindim hiiiç kafana takma. ben inş yeni hamileliğimde ikili yaptırmayı bile düşünmüyorum.

hadi hayırlısı tatlım yaaa, topiğe beraber başladık, hatta öncesi de var. hala ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı modundayız. umarım en kısa zamanda bim bam bom çok şükür dostlar oluruz

haftasonuydu ben bile zor dayanıyordum, pazartesi mi oldu neyse müjdeli haber gelsin de iki gün geç gelsin :)
aslında doktorun dediği tarih çarşamba.. ayy vardıydı da çıkmadı mı demek de istemiom.. çarşamba raporum bitio işe gideceğim.. eğer olumsuz olusa iki gün de kendime toparlanmak için veriorum.. 4 gün var.. İnşallah çok güzel haberler veririm.. omuzlarımdan yük kalkcak resmen.. rahatlıycam.. çok zor bekledikçe geriliyorum.. doktora göre %80 ikiz hamileyim inşşş Allah ta nasip etmiştir

Sevgili Mayıs annelerimiz merhaba, artık son ayınıza girdiniz. nasılsınız? bizler sizleri merak ediyoruz. umarım her şey yolundadır ve hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi alırsınız kucağınıza.

melita09 - hamiş - 05.05.2016
I ilhagu - hamiş - 07.05.2016
golgelericinde - hamiş - 09.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
makdemir - hamiş - 10.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
Y yelizyz - hamiş - 17.05.2016
pastelove - hamiş - 18.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
D Dlnk - hamiş - 19.05.2016
D Destina61 - hamiş - 19.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@msgulerr - hamiş - 20.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!

ahhh o beklemek ne zor iş zaten. sonu güzel olacak tatlım inş, onu düşün ve sakince bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…