- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.141
aynen canım insan yaşayınca anlıyor hani hep diyorlar ya sağlıklı olsunda insan bu gibi durumlarda daha iyi anlıyor o cümlenin anlamını işte hayatta bazı şeyler tecrübeyle sabit...
o yüzden yaşayacağımız şeyleri yaşamadan bi sonrakine geçemiyoruz ne yazık ki.. ama şükürler olsun rabbime dermansız dert vermesin hiç birimize..
valla tatlım ben hep pozitiftim ama sanırım nazar ettim kendime, ağırlaştım iyice, işe gelip gitmek bile eziyet olmaya başladı artık. rapor alayım diyorum kıyamıyorum çocuğuma doğduktan sonra daha çok lazım diye, karma karışık durumlar anlayacankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız pek bi suskun pek bi durgunsunuz hayrola inşallah :) bu enerjiyle o spermleri yumyumlara nasıl buluşturacaksınız???hamileler bu enerjiyle doğuma akdar beklenmez az canlanın az kımıldasın topikk neşeli haberlerde beraberinde gelsin inşallah
pozitif enerji yüklemesi yapalım topiğeeeeee gelin kendinizeHomely_angel @ada_aras @dilfeza @ruziyye ve diğer etiketleyemediğim sevgili arkadaşlarım hadi bakalım
canım benimmm eğer dayanamıyorsan yazık etme kendine al raporunu dinlen en azından 1 hafta falan al dinlen bi mola olmuş olur sen 32 den sonra mı ayrılacaksın izne yoksa bekleyecek misin nasıl yapmayı düşünüyosun?valla tatlım ben hep pozitiftim ama sanırım nazar ettim kendime, ağırlaştım iyice, işe gelip gitmek bile eziyet olmaya başladı artık. rapor alayım diyorum kıyamıyorum çocuğuma doğduktan sonra daha çok lazım diye, karma karışık durumlar anlayacan
sonuna kadar dayanmayı düşünüyorum. 32 den sonra aktarıcam, çalışabildiğim kadar çalışıcam. bu gidişle de 37 ye kadar çalışırım gibi görünüyorcanım benimmm eğer dayanamıyorsan yazık etme kendine al raporunu dinlen en azından 1 hafta falan al dinlen bi mola olmuş olur sen 32 den sonra mı ayrılacaksın izne yoksa bekleyecek misin nasıl yapmayı düşünüyosun?
valla tatlım ben hep pozitiftim ama sanırım nazar ettim kendime, ağırlaştım iyice, işe gelip gitmek bile eziyet olmaya başladı artık. rapor alayım diyorum kıyamıyorum çocuğuma doğduktan sonra daha çok lazım diye, karma karışık durumlar anlayacan
Çok sevindim adına hersey güzel gitsin sağ sağlim al kucagına bebişini canım malesef yok hala güzel bir haber inşAllah mayıs ayına :)slm canım benimmm iyiyim çok şükür bi yanlışlık bi şi olmuştur olur mu öyle şey canımmmHomely_angel a bi soralım :)
nasıl gidiyo yok mu güzel haberler?
Olur canım karısıklık olmustur önemli degil 12 mayıs :)tatlım hiç haber çıkmayanları, bat tarihini başka topiklerden takip ettiklerimi sildim ama seni sildiğimi hatırlamıyorum bile. hemencik ekleyelim, kusura bakma nolur. nedir yeni bat?
anladım canım benimmm iş yerinde kendine dinlenme araları oluşturma şansın var mı sıkı bi yer mi olabildiğince dinlendirecek şeyler yapmaya çalış bari bu süreçte Allah yardımcın olsun canım benmsonuna kadar dayanmayı düşünüyorum. 32 den sonra aktarıcam, çalışabildiğim kadar çalışıcam. bu gidişle de 37 ye kadar çalışırım gibi görünüyor
Allah razı olsun canım benimmm rabbim tez zamanda sana da sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah :)Çok sevindim adına hersey güzel gitsin sağ sağlim al kucagına bebişini canım malesef yok hala güzel bir haber inşAllah mayıs ayına :)
9 gün sonra güzel haber alırız inşallahhhh :)ben de burda haykırmak için can atıorum ... yatıorum döllenmeden sonraki 9. günümdeyim pazartesi kan vereceğim.. İnşş annişi bırakmamıştır sıpacıklarım...Beklioz bakalım
ben de burda haykırmak için can atıorum ... yatıorum döllenmeden sonraki 9. günümdeyim pazartesi kan vereceğim.. İnşş annişi bırakmamıştır sıpacıklarım...Beklioz bakalım
Olur canım karısıklık olmustur önemli degil 12 mayıs :)
Kızlar merhaba pazartesi ense kalınlığı iyi çıktı şükür, burun kemiği de oluşmuş dedi. İkili test ise 1 hafta sonra çıkacak ama onu kafama takmamaya çalışıyorum. İnş. iyi çıksın, dr. cinsiyet tahmini yapmadı. 1 ay sonra diyip direk kestirip attı. Neyse sağlıkla gelsin de sabrederiz napalım, eskiler doğana kadar bilmiyormuş.
Hepinizin iyi ve pozitif olmasına çok sevindim. Umarım biran önce yeni hamiş haberleri de gelir inş.
Homely_angel kuzum benım bat tarihim 10 mayıs bu ay gene klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum dualarınızı eksik etmeyin olurmu dün başladık klomene gunde ıkı kez haftaya salı gidicem hayırlısı olur Hakkı'mızda inş
aslında doktorun dediği tarih çarşamba.. ayy vardıydı da çıkmadı mı demek de istemiom.. çarşamba raporum bitio işe gideceğim.. eğer olumsuz olusa iki gün de kendime toparlanmak için veriorum.. 4 gün var.. İnşallah çok güzel haberler veririm.. omuzlarımdan yük kalkcak resmen.. rahatlıycam.. çok zor bekledikçe geriliyorum.. doktora göre %80 ikiz hamileyim inşşş Allah ta nasip etmiştirhaftasonuydu ben bile zor dayanıyordum, pazartesi mi olduneyse müjdeli haber gelsin de iki gün geç gelsin :)
aslında doktorun dediği tarih çarşamba.. ayy vardıydı da çıkmadı mı demek de istemiom.. çarşamba raporum bitio işe gideceğim.. eğer olumsuz olusa iki gün de kendime toparlanmak için veriorum.. 4 gün var.. İnşallah çok güzel haberler veririm.. omuzlarımdan yük kalkcak resmen.. rahatlıycam.. çok zor bekledikçe geriliyorum.. doktora göre %80 ikiz hamileyim inşşş Allah ta nasip etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?