- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.101
günlük hayatımda da ılımlıyım ama herşeyi alttan alan biri değilim. sadece eşime karşı diğer insanlardan daha tavizkarım. yani ona karşı şimdiye kadar pek dik bir duruş sergilemedim hiçbir konuda, sen haklısın modunda oldum hep, diğer kişilere karşı daha katıyımdır. belki de bu yüzden böyle oldu. yani eşime karşı bu kadar tavizkar davranmam bana karşı bu kadar özensiz olmasına neden oldu. nasılsa kızmaz alınmaz önemli değil modunda oldu hep. ama bu da insannın elinde olan birşey değil ki insan dışarıdaki herhangi birine davrandığı gibi davranamıyor eşine ya da ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum. kafam çok karışık aslında napıcağımı bilemiyorum. sanırım onun bundan sonraki yaklaşımı ve tavırları belirleyecek sonucu.mf_d canım yazamasam da sıkıntını okuyor ve paylaşıyorum.bence böyle zor zamanda bile yanında olmayan birine ihtiyacın yok,olmasın da.
Tam ayrıntısını bilmiyorum ama bence bazı sıkıntıların düzelmesi zor.
Ayrıca aylar önce başka bir konunda sanki eşime karşı bir konuda mahcubum ya da bir eksiğim var gibi bir şey yazmıştın.
Puzzle ın o parçasını tam oturtamadım ama eğer anlattıkların bundan ibaretse ve sen günlük hayatında bu denli olumlu ılımlı her durumu alttan almaya çalışan biriysen eşin seni hiç hak etmiyor.