How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

mf_d mf_d canım yazamasam da sıkıntını okuyor ve paylaşıyorum.bence böyle zor zamanda bile yanında olmayan birine ihtiyacın yok,olmasın da.
Tam ayrıntısını bilmiyorum ama bence bazı sıkıntıların düzelmesi zor.
Ayrıca aylar önce başka bir konunda sanki eşime karşı bir konuda mahcubum ya da bir eksiğim var gibi bir şey yazmıştın.
Puzzle ın o parçasını tam oturtamadım ama eğer anlattıkların bundan ibaretse ve sen günlük hayatında bu denli olumlu ılımlı her durumu alttan almaya çalışan biriysen eşin seni hiç hak etmiyor.
günlük hayatımda da ılımlıyım ama herşeyi alttan alan biri değilim. sadece eşime karşı diğer insanlardan daha tavizkarım. yani ona karşı şimdiye kadar pek dik bir duruş sergilemedim hiçbir konuda, sen haklısın modunda oldum hep, diğer kişilere karşı daha katıyımdır. belki de bu yüzden böyle oldu. yani eşime karşı bu kadar tavizkar davranmam bana karşı bu kadar özensiz olmasına neden oldu. nasılsa kızmaz alınmaz önemli değil modunda oldu hep. ama bu da insannın elinde olan birşey değil ki insan dışarıdaki herhangi birine davrandığı gibi davranamıyor eşine ya da ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum. kafam çok karışık aslında napıcağımı bilemiyorum. sanırım onun bundan sonraki yaklaşımı ve tavırları belirleyecek sonucu.

günlük hayatımda da ılımlıyım ama herşeyi alttan alan biri değilim. sadece eşime karşı diğer insanlardan daha tavizkarım. yani ona karşı şimdiye kadar pek dik bir duruş sergilemedim hiçbir konuda, sen haklısın modunda oldum hep, diğer kişilere karşı daha katıyımdır. belki de bu yüzden böyle oldu. yani eşime karşı bu kadar tavizkar davranmam bana karşı bu kadar özensiz olmasına neden oldu. nasılsa kızmaz alınmaz önemli değil modunda oldu hep. ama bu da insannın elinde olan birşey değil ki insan dışarıdaki herhangi birine davrandığı gibi davranamıyor eşine ya da ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum. kafam çok karışık aslında napıcağımı bilemiyorum. sanırım onun bundan sonraki yaklaşımı ve tavırları belirleyecek sonucu.
Bu konuda en doğru kararı verecek olan yine sensin ama senin şuanda herkesten daha fazla eşine ihtiyacın var.hem fiziksel hem duygusal..
Ama cidden"ben gidiyorum tayinin çıkarsa gelirsin"ne demek.
Neyse canım Allah bir yoluna koymuştur elbet.
Ama önce bebeğin sonra kendin için canını sıkma.bu arada şuan evde yalnız mısın?Allah korusun bir sıkıntın olsa ailen falan yakın mesafede mi?

Bu konuda en doğru kararı verecek olan yine sensin ama senin şuanda herkesten daha fazla eşine ihtiyacın var.hem fiziksel hem duygusal..
Ama cidden"ben gidiyorum tayinin çıkarsa gelirsin"ne demek.
Neyse canım Allah bir yoluna koymuştur elbet.
Ama önce bebeğin sonra kendin için canını sıkma.bu arada şuan evde yalnız mısın?Allah korusun bir sıkıntın olsa ailen falan yakın mesafede mi?
yakında ailem çok şükür, çok yakın arkadaşım da komşum zaten sıkıntı yok bu arada dün akşam konuştuk. sanırım biraz çözdük. daha doğrusu doğuma kadar ben bazı şeyleri ertelemeye karar verdim kendi içimde, o da söylemedi ama sanırım o da öyle düşündü biraz daha ılımlı konuştuk dün akşam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda, düzelirsek düzeliriz düzelmezse ne yapalım kısmet

yakında ailem çok şükür, çok yakın arkadaşım da komşum zaten sıkıntı yok bu arada dün akşam konuştuk. sanırım biraz çözdük. daha doğrusu doğuma kadar ben bazı şeyleri ertelemeye karar verdim kendi içimde, o da söylemedi ama sanırım o da öyle düşündü biraz daha ılımlı konuştuk dün akşam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda, düzelirsek düzeliriz düzelmezse ne yapalım kısmet
Doğrusun canım.gün doğmadan neler doğar.
Ama benden sana tavsiye kimseye çok ayrıntılı bahsetme.evlilikte olur böyle.hallettiniz mi hatırlamazsınız bile.

kızlarrr bana dua edin yatın transferim varrr... hayırlısıyla bebişler tutunsun bana inş..
Hadi bakalım cnm insaallah gelsin bebeklerin saglicakla .. bize de umut ol benimde artık ümidim cok azaldı :KK61: bu ay 18. Ayıda geride kaldi Moralim cok bozuk :( Homely_angel Homely_angel bat ta belli degil bu ay adet günüm bugündü fkt ben persembe Sabah oldum NE olacak bilmiyorum offff offf ...

Hadi bakalım cnm insaallah gelsin bebeklerin saglicakla .. bize de umut ol benimde artık ümidim cok azaldı :KK61: bu ay 18. Ayıda geride kaldi Moralim cok bozuk :KK43: Homely_angel Homely_angel bat ta belli degil bu ay adet günüm bugündü fkt ben persembe Sabah oldum NE olacak bilmiyorum offff offf ...

batlar da karıştı :( bu ara bir durgunluk var hepimizde sanki. ama böyle olduktan sonra hep bir patlama yaşadık geçmişte. umarım yine öyle olur da, listemizin kalanı da artık hamişler arasına katılır. Sen morali bozmamaya çalış ama olur mu? umutlu olmalıyız ki olumlu olsun, sağlıklı bebişler bizi bulsun ;)

Doğrusun canım.gün doğmadan neler doğar.
Ama benden sana tavsiye kimseye çok ayrıntılı bahsetme.evlilikte olur böyle.hallettiniz mi hatırlamazsınız bile.
bende böyle düşündüğüm için zaten kimseyle henüz konuşmamıştım. haftasonu da konuştuk zaten çözülmüş gibi duruyor şimdilik problem. ama söylediği bazı sözler var. unutabilirmiyim bilmiyorum.

Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederiz teyzesi :) senin minnoşun kontrolü yakın mı
Canım doktora cuma günü gittik. Bebişim gayet iyi. Şeker yüklemesinin ilki yüksek çıkınca ikincisini de yaptırdım. Neyse ki ikincisi yüksek çıkmadı. Senin nasıl gidiyor? Anatomik tarama yaptırdın mı? İsim buldunuz mu? Kilo alımın nasıl? :)

Canım doktora cuma günü gittik. Bebişim gayet iyi. Şeker yüklemesinin ilki yüksek çıkınca ikincisini de yaptırdım. Neyse ki ikincisi yüksek çıkmadı. Senin nasıl gidiyor? Anatomik tarama yaptırdın mı? İsim buldunuz mu? Kilo alımın nasıl? :)
Canım benim maşallah diyeyim öncelikle minik prensesine :)
şekerinin iyi çkmasına sevindim çünkü çok zor şekerle uğraşmak...
benim detaylı 27. haftada normalde 20 - 24 arasında ama ben doktoruma sordum radyoloji 27 ye verdi diye o da dediki bizim için problem yok ben burdan zaten görüyorum herşeyi bi sıkıtı olsa erken yollardım seni ama bi sıkıntı yok sadece başka bi göz görsün diye o tarihte gideceksin dedi öyle deyince bende rahatladım :)
6 kilo aldım maşallah tosun gibi oldum :)
ismimiz de çınar adar olcak inşallah :)
sizde durumlar nasıl kilo falan :)
prensesin adı ne olcak bakalımmm :)
odasını falan aldın mı?

Canım benim maşallah diyeyim öncelikle minik prensesine :)
şekerinin iyi çkmasına sevindim çünkü çok zor şekerle uğraşmak...
benim detaylı 27. haftada normalde 20 - 24 arasında ama ben doktoruma sordum radyoloji 27 ye verdi diye o da dediki bizim için problem yok ben burdan zaten görüyorum herşeyi bi sıkıtı olsa erken yollardım seni ama bi sıkıntı yok sadece başka bi göz görsün diye o tarihte gideceksin dedi öyle deyince bende rahatladım :)
6 kilo aldım maşallah tosun gibi oldum :)
ismimiz de çınar adar olcak inşallah :)
sizde durumlar nasıl kilo falan :)
prensesin adı ne olcak bakalımmm :)
odasını falan aldın mı?

aaa ismi çok sevdim :) benim Eşimin adı Çınar :)

Back