• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Çok teşekkürler herkese. Hamişler siz üzülmeyin ama bu enfeksiyonu ihmal etmeyin sakın. Hayırlısı neyse o olsun diyorum. Elimden gelen bir şey yok maalesef.
canım çok geçmiş olsun, şimdi okudum yazdıklarını, neden oldu, nasıl oldu hala aklım almıyor benim, nasılsın şimdi

Homely_angel Homely_angel canım... ne diyeceğimi bilemiyorum... çok üzüldüm ama herşey Allahtan.. rabbim sabrını versin... her zaman yanındayım.. kendini sakın içine kapatma acını yaşa ağla yoksa başka türlü atlatmak çok zor oluyor..

Myss çok üzüldüm tatlım, Allahım bir daha yaşatmasın inşalh.. Umarım enfeksiyon sorununu bir an evvel hallerdersin ve yeni bir hamilelik haberi ile mutlu edersin bizleri.

Homely_angel Homely_angel cnm sanirim şimdiye operasyon olmustur umarım iyisindir cnm .. Hayurlisi buymuş demek ki diyeceğiz cnm ..insaalah yeniden buradan guzel haberler vereceğin günler gelecek ...

Homely_angel Homely_angel dün yazdıklarını gördüğümden beri başıma geçmeyen bir ağrı saplandı.hem kendi durumumu hatırladım.hem de senin için çok üzüldüm.
İnşallah bugün gidip bir sorun çıkmadan operasyonunu olmuşsundur.sonrasında 1 hafta adet görmüş gibi kanaman olur ve 40 içinde ilk adetini olursun.hayırlısıyla ilk ay korunduktan sonra rabbimin nasip edeceği zaman tekrar hamile kalırsın.bunlar işin fiziksel tarafı.bir de pisikolojik olanı var ki...
Önce çok düşünecek çok ağlayacaksın.ağlamasan da gözünden yaş süzülecek.için acıyacak.hiç bir şeyden zevk almayacaksın.eşinden gizli yalnız kaldığın her zaman aklına gelecek bensiz ne yapar minicikti diyeceksin ama yapacak bir şey olmadığı için karanlık bir odada iğne arıyormuş hisssine kapılacaksın.
Sonra günler geçicek haftalar geçicek yavaş yavaş toparlanacaksın ama hamile olduğunu bilen herkes soracak arayacak.ağladığını belli etmeden durumu özetleyeceksin..
Herkes dayısının gelini amcasının karısı eniştesinin bilmemnesinin de düşük yaptığını anlatacak.
Onlar teselli için yapacaklar bunu ama bir zamandan sonra başkalarıyla konuşmak bile istemeyeceksin...
Her şey böyle gitmeyecek tabii..
Biraz da kendi çabanla toparlanıp hayatına devam edeceksin.unut demiyorum ama daha az düşünmeye çalış.
Sadece cennet kapısında annem ve babam da yanıma gelsin rabbim diyen bir meleğin olacak bunu düşün.biliyorsun ki ruh uflendikten sonra isim koymak gerekiyormuş kaybedilen bebeklere.sen de oğluna isim ver.ben meleğime YASİN diyorum..
ve aylar sonra tekrar hamile kalacaksın ve meleğinin kardeşini kucağına alacaksın..
Rabbim bizlere Eyüp peygamber sabrı versin.hakkında hayırlısı olsun.

canim sen ne yapdin insallah guzel haberler verirsin
Yok cnm ya maalesef pazartesi adet oldum pazardı günüm bir gun gecikMeyle oldum iste :(
Yarin dr kontrolüm var yumurta takibi filan istiyrm bakalım o NE diyecek esimin degerleri de yeni duzeldk ztn dr ancak demis 3-4 ay daha doğal
Yoldan bekleyin demis üroloji dr u ..

Maalesef cnm :KK43: en son Eylul annelerine yazmis operasyon oldu diye .. Simdi Nasıl acaba Keske bizimle konuşsa Keske onu rahatlatacak cümleleri kurabilsek keske ...
:KK43::KK43::KK43: umarım en kısa zamanda toplar kendini zor ben daha yeni yeni etkisinden kurtuldum ki bukadar ilerlemişte değildi bnm ama kayıp işte istediğin dualar ettiğinin kaybı güçlü o toplar kendini inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır umarım

tatlimmmm nasilsinnn uzun.zamandir yoktummm hamislik takvimin neredeee yolunda gitmeyen bisiymi oldu yoksaa :KK43:
Canım maalesef myst'nin oğlunun kalbi durdu.kürtaj oldu ve sonrasında hiç yazmadı.umarım iyidir.zor ama toparlanmak zorunda.rabbim böyle istedi.

Canım maalesef myst'nin oğlunun kalbi durdu.kürtaj oldu ve sonrasında hiç yazmadı.umarım iyidir.zor ama toparlanmak zorunda.rabbim böyle istedi.
inanmiyorum yaa uzun zamandir girmiyordum cok uzuldumm.:( Allah bidaha yasatmasin kucagimiza alacagimiz uzun omurlu hayirli evlatlat versin :(

Back