Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bzmde 2 morfoloji. Varikosel var bizde. Yarin tup bebek merkezine gidicez asilama icin. Asilama denicez. Sonra amelyt olck esim. En son tup bebek

kızlar yaa benim su gibi akıntım geliyor... bu nedir? yaşayan var mı? kilodum ıslak hep
canıım yumurtlama dönebinde olabilirsin, ben yumurtladığımda su gibi akıntı gelmişti. sonrasında da beyaz yoğrt kesiği gibi akıntı gelmişti hamile kaldığım ay

canıım yumurtlama dönebinde olabilirsin, ben yumurtladığımda su gibi akıntı gelmişti. sonrasında da beyaz yoğrt kesiği gibi akıntı gelmişti hamile kaldığım ay
Benmde ayni ole oldu cnm hatta ben hamile degilim akinti garip die dusundum

Merhaba arkadaşlar günler çok yoğun geçiyor. Son 2 günüm kaldı Dr a gitmeye inş. Güzel haberlerle geleyim. Birde size birşey soracağım. Küçük acı biber turşusu canım istiyor. Akşamları dayanamayıp biraz yiyorum. sizce zararı varmıdır? Sizde de böyle garip şeyler oldumu?

şu listede benim de ismimim yanın da hamiş yazar mı ??? inşşş bu aydır mucize... doktor umutlanma dedi ama benim bir an aklımdan çıkmıyor

Kizlaaar ben cok mutluyum yaa esimin aralık ayında ki degerleri cok düşüktü sonra surekli kullandığı ilacin yan etkisi olduğunu öğrendik ilacı bıraktı bizde takviye vitaminlere başladık ve iki ay kullandı dun test verdi bugun sonucu aldık resmen iki ucu katlanmış değerler ztn ilacin prospektüs ünde geçici kısırlık bırakıldıktan 3 ay sonra normale döner yazıyordu demek ki doğruymuş sebep ilaçmış ayyyy inşallah kızlar biran once gelir ikinci yavrum cok mutluyum umutluyumm

Canim mesajini okudum zaman bende cok mutlu oldum cok sukur bin sukur insallah tez zamanda ikinci meleyine kavusacaksin inaniyorum ben sende 2016 annesi olucaksin insallah

Hiç tedavi oldunuz mu cnm alsinda ileri hareket cok guzel bence asilama da ümit bar bakıyorum da aşılamada sayisi dusuk olup hızı iyi olanlar ilk denemede hamile kalmış cnm :)))
Yikanmis halide 90 cnm evet hiz cok ama dun gittik yptrcktk asilama doktor istemedi daha cok gencsiniz ve 8 aylik evlisnoz hic ilac kullandn mi dedi yok dedik ikimizede vitamin verdi 3 ay bnmki yumurta gelistiriyo onunki sperm arttryo 3 ay icinde olusmazsa gebelik gel rahim filmi cekelim dedi. Esime sakin ameliyat olma bi bakalim bu vitamini kullaninca duzelme olcakmi spermlerse 3 ay sonra sende sperm ver dedi. Sizi hasta katgrsne sokmuyorum dedi yolladi. Siizinde duzelms sanirim hadi insallah hemen gelsinn bebiss :))

Canim mesajini okudum zaman bende cok mutlu oldum cok sukur bin sukur insallah tez zamanda ikinci meleyine kavusacaksin inaniyorum ben sende 2016 annesi olucaksin insallah
İnsaallah caniiiiiiiimmmmmmm
E cok guzel dr da benim kafadan kesinlikle oyle değerleriniz Emin ol altinda baska bir sebep yoksa mutlaka artacaktır Bi kac ay daha sabır o zmn ins bir an onc gelir guzel haber ilk Bebek mi sizin ? Yaslar kac ?

Ilk bebek 8 aylik evliyiz bnm 21 yasm esimin 28 :)

Heyecan dorukta :) çok abartmadığın sürece bişi olmaz herhalde. Ama mide yanması olmasın diye 1-2 tanede bırak bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…