• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Eki Görüntüle 1779035
Homely_angel Homely_angel @jindam @ruziyye dilfeza dilfeza ve diğer arkadaşlarım bu topic bana uğurlu geldi. 2 bebek kaybettim. inş. Bunu kucağıma almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun. Şuan mutluluktan Ağlıyorum. allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin. :nazar:
:KK200::anneadayı::nazar:

Canımmmmmm nasıl nasıl mutlu oldum anlatamam, ne yazacağımı şaşırdım, çok tebrik ederim.
İçimden bir his diyordu bu sonucu ama umutlandırmaktan ve sonra üzülmeden korkmuştum.
Rabbim e binlerce kez şükürler olsun, sağlıkla kucağına gelsin miniğin.
Heyoyoyooooooo :KK28::KK73::KK71:

@triton-x
Çok çok sevindim canım.inşallah sağ salim kucağına alırsın.seninle aynı zamanlarda hamile olduğumuzun haberini vermiştik.ama ikimize de kısmet olmamıştı.ama bu sefer öyle olmasın.inşallah ben de senin gibi çok beklemeden mutlu haberi veririm.gerçi daha Kürtaj sonrası ilk adetimi bile olmadım ama beklemedeyim.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN.

Canımmmmmm nasıl nasıl mutlu oldum anlatamam, ne yazacağımı şaşırdım, çok tebrik ederim.
İçimden bir his diyordu bu sonucu ama umutlandırmaktan ve sonra üzülmeden korkmuştum.
Rabbim e binlerce kez şükürler olsun, sağlıkla kucağına gelsin miniğin.
Heyoyoyooooooo :KK28::KK73::KK71:
Canım benim çok teşekkür ederim. bende temkinli mutluyum inş. Busefer rabbim kucağıma almayı nasip etsin...
Canım ben de ilk defa sabrettiğimde öğrenmiştim hatırlıyor musun? Hatta benim de 3 gün geçmişti. Kan testi yaptır ama olur mu?
Canım yaptirmayacagim. Allah korusun bi sıkıntı olmadığı sürece öbür hafta Dr a gideceğim direk.. . Stres olmak istemiyorum sanki 2 aylık farketmeyenler oluyor dusunsene, allahım nasip ettiyse zaten devam ediyor. Ben tevekkül halindeyim.
@triton-x
Çok çok sevindim canım.inşallah sağ salim kucağına alırsın.seninle aynı zamanlarda hamile olduğumuzun haberini vermiştik.ama ikimize de kısmet olmamıştı.ama bu sefer öyle olmasın.inşallah ben de senin gibi çok beklemeden mutlu haberi veririm.gerçi daha Kürtaj sonrası ilk adetimi bile olmadım ama beklemedeyim.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN.
Canım benim bilmezmiyim, suan içindekileri o kadar iyi biliyorum ve hissediyorum ki. . . bak benim yaşadıklarım inş herkese umut olsun diye yazmak istedim buraya. Dusukten sonra 1 kere adet oldum ve rabbim gönderdi melegimi. . . inş. Tamamına erer ve senin gibi tüm isteyenlerede biran önce meleklerin gonderir inş. Dua edicem herkes için. ..

@triton-x cnmmmmm hayırlı uğurlu olsun meleğin sagkikla gelsin bu sefer kucağına insaallah cok ama cook guzel bir haber bu :KK200::KK19::KK68:
Bu arada ben hamile değilim Arkadaslar bu ayda :( fkt adet olmadım hala benim ztn bu ay yumurtlamam Bi garip oldu surekli koyu cikti testim .. Dun aksam kan testi verdim negatif cikti dun battı acaba mı diye düşünmek istemdim birde dr ona gore randevu alayım dedim ve test yaptırdım ..

@triton-x cnmmmmm hayırlı uğurlu olsun meleğin sagkikla gelsin bu sefer kucağına insaallah cok ama cook guzel bir haber bu :KK200::KK19::KK68:
Bu arada ben hamile değilim Arkadaslar bu ayda :KK43: fkt adet olmadım hala benim ztn bu ay yumurtlamam Bi garip oldu surekli koyu cikti testim .. Dun aksam kan testi verdim negatif cikti dun battı acaba mı diye düşünmek istemdim birde dr ona gore randevu alayım dedim ve test yaptırdım ..
Canım çok teşekkür ederim. senin ovulasyon testlerini hatırlıyorum canım belki de daha günün var adet olmadığın sürece hiç belli olmaz. Yoksa da üzülme bidaha ki aya devam edersin inş canım

Bu arada ben hamile değilim Arkadaslar bu ayda :KK43: fkt adet olmadım hala benim ztn bu ay yumurtlamam Bi garip oldu surekli koyu cikti testim .. Dun aksam kan testi verdim negatif cikti dun battı acaba mı diye düşünmek istemdim birde dr ona gore randevu alayım dedim ve test yaptırdım ..
bence vakit kaybetme cnm doktora git aşılama iste.. zor değil inan.. bekledikçe daha çok yıpranıo insan.aşılamada normal hamilelik %7 imiş aşılama % 15-20 imiş bu zamana kadar beklediğime pişmanım bu ay da olmazsa nisana tüp bebek.. kısırlık tedavisi yapan doktorlara randevu al bence normal kadın doğuma değil.. ne kadardır istiorsun bilmiorum ama bir yıla yakınsa bekleme derim

kızlar benim belimin sol tarafı ağrıyor.. işlemden dolayı mı acaba ya da tutunuyor mu bebişimmm... :KK48: ayyy içimde bir his tuttu dior bir tarafım umutlanma üzülürsün dior:KK53:o_O

bence vakit kaybetme cnm doktora git aşılama iste.. zor değil inan.. bekledikçe daha çok yıpranıo insan.aşılamada normal hamilelik %7 imiş aşılama % 15-20 imiş bu zamana kadar beklediğime pişmanım bu ay da olmazsa nisana tüp bebek.. kısırlık tedavisi yapan doktorlara randevu al bence normal kadın doğuma değil.. ne kadardır istiorsun bilmiorum ama bir yıla yakınsa bekleme derim
Evet CNm aynen oyle bizim bir yıl oldu tabi hatta nisan da bir buçuk olacak adetim gelsin hemen dr gidiyorum suanda araştırıyorum :) insaalah senin ki tutunmuştur cnmmmm insaallah .. Minisin Göbusune yerleşsin guzel guzel bekletMesın daha fazla :)

Canım çok teşekkür ederim. senin ovulasyon testlerini hatırlıyorum canım belki de daha günün var adet olmadığın sürece hiç belli olmaz. Yoksa da üzülme bidaha ki aya devam edersin inş canım
Sanmam CNm ya olamaz cunku en azından birinci hafta da bile 5 filan olurdu benim ki 0.1 cikti

Homely_angel Homely_angel tatlım bana uğur getir bu ay. Senin enerjine inanıyorum bende sizin gibi totem yaptım baktım pıt pıt herkesin tutuyo :KK73::KK73::KK73:martta bende yuppiiiiii demek istiyorum :KK49::KK49::KK49:

Canım benim hep güzel ve olumlu düşünelim, sonunda da yupppiiiiiiyi duyalım inşallah. Çalışmalar öncesi kivi, harnup pekmezini unutmayın. Bir de çalışmadan yarım saat önce sade türk kahvesi ;) Totemin 40 hafta sürsün inşallaaah :)

Homely_angel Homely_angel canım beni ağlattın ilk sayfaya hamiş yazmışsın çok mutlu oldum canım benim yaa:)
Buarada takvimi kalp atışı aldıktan sonra yapmak istedim. Aslında totem yapmıştım ama sinirlenince kaldırdım o totemi bilemedim şimdi...
casun casun bu topik çok uğurlu inş bu ay sendende güzel haberler gelecek canım :)

Homely_angel Homely_angel canım beni ağlattın ilk sayfaya hamiş yazmışsın çok mutlu oldum canım benim yaa:)
Buarada takvimi kalp atışı aldıktan sonra yapmak istedim. Aslında totem yapmıştım ama sinirlenince kaldırdım o totemi bilemedim şimdi...
casun casun bu topik çok uğurlu inş bu ay sendende güzel haberler gelecek canım :)

canım benim sadece mutluluktan aksın o yaşlar, gerçi hormonlar çok yakında vücudunu istila edecek ve o andan itibaren reklamlara bile ağlayabilirsin :KK70: Tabi yazdım tatlım hiç unutur muyum, sabah ilk iş ve büyük keyifle yazdım. şimdi sırada diğer arkadaşları yazmak var Allah' ın izniyle.
Takvim de içinden geliyorsa yap ;)
Kızlar bu arada erken mi bilmiyorum ama galiba benim bi göbüşüm var artık :anneadayı:

canım benim sadece mutluluktan aksın o yaşlar, gerçi hormonlar çok yakında vücudunu istila edecek ve o andan itibaren reklamlara bile ağlayabilirsin :KK70: Tabi yazdım tatlım hiç unutur muyum, sabah ilk iş ve büyük keyifle yazdım. şimdi sırada diğer arkadaşları yazmak var Allah' ın izniyle.
Takvim de içinden geliyorsa yap :KK66:
Kızlar bu arada erken mi bilmiyorum ama galiba benim bi göbüşüm var artık :anneadayı:
Göğüslerime dokunamıyorum şuanda çok feci benimde...iNŞ. Hep mutluluktan ağlayalım canım ya :)
Takvim beklesin biraz daha canım ... inş. diğer arkadaşlarda gelecek :) kimse kalmayacak :)
Göbüş fotosu yolla canımm:)

dilfeza dilfeza canım senin daha adetin geçmedi bile niye bu kadar karamsar bakıyorsun, bence hamilesin, hep söylüyorum tekrar söyleyim, benim adetim 3-4 gün geçtikten sonra silik görünmüştü gebelik testi adet geçmeden bence bu kadar karamsar olmayın

Back
X