Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım çok teşekkürler amin :)
gulit_me biraz buralara ara vermek istedi en son inş. güzel haberlerle gelir o da inş...

Amin amin amin :)
iş yerindeyim canım burada çekmem zor ama eve gidince çekeyim :)

Maşallah zaman ne cabuk geçmis cinsiyetini bile oğrendin ahh benimde bebeyim 15 haftalik olsada bende cinsiyetini oğrensem 27 si doktora gidicem bebeyin resmini ekliycem banada tahminn yaparsin

Maşallah zaman ne cabuk geçmis cinsiyetini bile oğrendin ahh benimde bebeyim 15 haftalik olsada bende cinsiyetini oğrensem 27 si doktora gidicem bebeyin resmini ekliycem banada tahminn yaparsin
Tabi at canımm ben o kadar kişinin cinsiyetini tutturdum kendime yapamadım :) senin minigine bakarız burda :)

aaaaaaa pipi göründü :) hayırlı olsun canım. Ağrı sızılar biraz da rahmin büyümesinden kaynaklı sanırım :)

Canım çok sevindim ya :) demek oğluşun oluyor :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ayyyyyyyyyy inşallah güzel Allahım dualarımız kabul etsin aaaaaa canım ben kiviyi pekmezi bilmiodum kim yicek ben mi eşim mii

evet farkındayım kuzum maşallah hamişler topiği gibi kimii insan uğurludur

Canım çok sevindim ya :) demek oğluşun oluyor :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Dün sana sevindim bu gün kendime sevindim her gün böyle birinin güzel haberini alalım inşallah :) çoook teşekkür ederiz teyzesi darısı senin bebeğinin önce kalp atisina sonra cinsiyetine

a
Dün sana sevindim bu gün kendime sevindim her gün böyle birinin güzel haberini alalım inşallah :) çoook teşekkür ederiz teyzesi darısı senin bebeğinin önce kalp atisina sonra cinsiyetine
min inş. görücez o günleri de beraber hep güzel haberler duyacağız birbirimizden inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…