- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.181
@Aysglhkn15 , @triton-x canlarım hayırlı uğurlu olsun ikinize de allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın bebeklerini,
bu aradagulit_me nerelerde, hiç görünmüyor epeydir
Göğüslerime dokunamıyorum şuanda çok feci benimde...iNŞ. Hep mutluluktan ağlayalım canım ya :)
Takvim beklesin biraz daha canım ... inş. diğer arkadaşlarda gelecek :) kimse kalmayacak :)
Göbüş fotosu yolla canımm:)
@Aysglhkn15 , @triton-x canlarım hayırlı uğurlu olsun ikinize de allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın bebeklerini,
bu aradagulit_me nerelerde, hiç görünmüyor epeydir
anlıyorum onu da bende bir ara öyle olmuştum. bakmayacam bir daha bu formlara demiştim uzun süre girmemiştim hiç özldik ama inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirCanımgulit_me biraz uzaklaşmak istedi, o yüzden girmiyor pek.
anlıyorum onu da bende bir ara öyle olmuştum. bakmayacam bir daha bu formlara demiştim uzun süre girmemiştim hiç özldik ama inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelir
oğlan dedi geçen ayki kontrolde canım, 4,5 aylıkta yanılmamıştır değilmi ?. ismini de koyduk çünkü ONUR EFE inşallah,
Maşallah zaman ne cabuk geçmis cinsiyetini bile oğrendin ahh benimde bebeyim 15 haftalik olsada bende cinsiyetini oğrensem 27 si doktora gidicem bebeyin resmini ekliycem banada tahminn yaparsinTeyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
doktor cinsiyet tahmini yaptı :) terzi kendi sokugunu dikemezmis kız dedim :)
oğluş geliyormuş
gulit_me sende gör teyzesı girince :)
Tabi at canımm ben o kadar kişinin cinsiyetini tutturdum kendime yapamadım :) senin minigine bakarız burda :)Maşallah zaman ne cabuk geçmis cinsiyetini bile oğrendin ahh benimde bebeyim 15 haftalik olsada bende cinsiyetini oğrensem 27 si doktora gidicem bebeyin resmini ekliycem banada tahminn yaparsin
Kızlar nerelerdesiniz? uzun zamandır sizlerden haber yok? bizimle misiniz hala?
Bon-bon - 10 Şubat
@bebekaycali -18 Şubat
@Hnf sllms - bat tarihi bekliyoruz
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
Teyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
oğluş geliyormuş
Canım burdayım yazmasam da takip ediyorum sizi bizim yine yok bişey hastalandım şuan yumurtlama dönemindeyim inş bu sefer tutar deyip bekliyorum hala umutla
Canım çok sevindim ya :) demek oğluşun oluyor :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Teyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
oğluş geliyormuş
ayyyyyyyyyy inşallah güzel Allahım dualarımız kabul etsin aaaaaa canım ben kiviyi pekmezi bilmiodum kim yicek ben mi eşim miiCanım benim hep güzel ve olumlu düşünelim, sonunda da yupppiiiiiiyi duyalım inşallah. Çalışmalar öncesi kivi, harnup pekmezini unutmayın. Bir de çalışmadan yarım saat önce sade türk kahvesiTotemin 40 hafta sürsün inşallaaah :)
evet farkındayım kuzum maşallah hamişler topiği gibi kimii insan uğurludurHomely_angel canım beni ağlattın ilk sayfaya hamiş yazmışsın çok mutlu oldum canım benim yaa:)
Buarada takvimi kalp atışı aldıktan sonra yapmak istedim. Aslında totem yapmıştım ama sinirlenince kaldırdım o totemi bilemedim şimdi...
casun bu topik çok uğurlu inş bu ay sendende güzel haberler gelecek canım :)
Evet teyzesi gördük pipiyi :) darısı sana bitanemmm :)aaaaaaa pipi göründü :) hayırlı olsun canım. Ağrı sızılar biraz da rahmin büyümesinden kaynaklı sanırım :)
Dün sana sevindim bu gün kendime sevindim her gün böyle birinin güzel haberini alalım inşallah :) çoook teşekkür ederiz teyzesi darısı senin bebeğinin önce kalp atisina sonra cinsiyetineCanım çok sevindim ya :) demek oğluşun oluyor :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
min inş. görücez o günleri de beraber hep güzel haberler duyacağız birbirimizden inş.Dün sana sevindim bu gün kendime sevindim her gün böyle birinin güzel haberini alalım inşallah :) çoook teşekkür ederiz teyzesi darısı senin bebeğinin önce kalp atisina sonra cinsiyetine
Yazalım canım galiba demirbaş olarak topikte ben kalıcam yeni bat emin değilim ama 7 Marthayırlısı olsun canım, yeni bat ı yazalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?