• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Adet misin Suan da ne zmndir istiyorsunuz birde yasin kac CNm ? Butun hormon testlerine bakarlar lh fsh tiroid tsh prolaktin bunlara bakılmalı bu lar ztn yumurta rezervini ve olası kist polip pko varsa ortaya koyuyor ayrıca rahim ultrasonu hem Batı'ndan hem vajina en son olarak rahim filmi gerekiyor oda gayet kolay bir işlem hepsini ekim ayında yaptırdım ben CNm bence sende uzun zmndir olmuyirsa yaptır birde esinde mutlaka gitsin eğer bir sorun varsa ayni Zaman'da tedaviye başlarsınız bos yere vakit kaybetmemiş olursunuz CNm :) ins herşey yolundadır biran once olur evladın

nisandan beri...yaşım 32
ultrasonda yumurtalıklarımın iyi olduğunu sayılarının fazla olduğu söyledi
hormon tahlili yaptı bir de...
eşim de zaten sorun vardı ameliyat oldu bende de sorun çıksın istemiyorum
artık daha fazla beklemek zulüm

Oyyy minicik bedeniyle birde zıpladı mı yaa off Nasıl bir mucize dimi :) lalehan hanıma mı gidiyorsun CNm ? İnsaallah
Hayirlisi olsun benim icin bakalım :)

Hiç sorma iki kere yerinden zıpladı tatlım, çok değişikti :) lalehan hanım a gidiyorum canım, sonuna kadar onunla devam inşallah :) seni de bekliyorum bir an önce :) bakarsın aynı günlerde kontrole gideriz.

Canım geçtin kritik evresi dedim ya sana :) gözün aydın inş. Rabbim bizlerede o günleri gösterir. Ya ben sanırım dayanamayıp yarın sabah test yapıcam artık. . .
Sağol canım çok şükür. Âmin inşallah en kısa zamanda. İçinden geliyorsa yap tabi :)

nisandan beri...yaşım 32
ultrasonda yumurtalıklarımın iyi olduğunu sayılarının fazla olduğu söyledi
hormon tahlili yaptı bir de...
eşim de zaten sorun vardı ameliyat oldu bende de sorun çıksın istemiyorum
artık daha fazla beklemek zulüm
Evet CNm cok iyi yapmışsın beklememekle ins bir an once netice alırsınız :)

20160221_051748-1.webp
Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect ruziyye ruziyye dilfeza dilfeza ve diğer arkadaşlarım bu topic bana uğurlu geldi. 2 bebek kaybettim. inş. Bunu kucağıma almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun. Şuan mutluluktan Ağlıyorum. allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin. :nazar:
:KK200::anneadayı::nazar:

Eki Görüntüle 1779035
Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect ruziyye ruziyye dilfeza dilfeza ve diğer arkadaşlarım bu topic bana uğurlu geldi. 2 bebek kaybettim. inş. Bunu kucağıma almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun. Şuan mutluluktan Ağlıyorum. allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin. :nazar:
:KK200::anneadayı::nazar:
Canım benimmmmm şu an nasıl mutlu oldum anlatamammmmm hoşgelmis minik annesinin göbeğine rabbim kucagina da almayi nasip etsin :) inan çok mutlu oldummm :)

Senden de canım benim hemen doktorunla görüş tedbirleri alalım gerisi Allâha tevekkül... Güne çok güzel bi haberle başladımmm hadi güzel bi gün olur inşallah :)
Canım ben acele etmeyeceğim busefer, bir hafta sonra pazartesi ye alicam randevu...tevekkül u allahım dan. Kaç Prof a gittiysem kan sulandirici kullanmami uygun bulmadı. İçim rahat allahım yardımcımız olsun inş.

Canım ben acele etmeyeceğim busefer, bir hafta sonra pazartesi ye alicam randevu...tevekkül u allahım dan. Kaç Prof a gittiysem kan sulandirici kullanmami uygun bulmadı. İçim rahat allahım yardımcımız olsun inş.
Anladım canımm sen daha iyi bilirsin için rahatsa bebiste rahattır Allâhin izniyle :)

Back
X