Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar yarın doktora gidiyorum
malum aylardır bebeğim olmuyor
over rezervimi ölçtüreceğim
başka ne testi yaptırmalıyım ki
fikir verecek olan var mı

İnsaalalh CNm yaa ah ne guzel olur varyaa uçarım
Havalara :)
Ya kotu dusunme insallah adet olmazsin ve bebek haberiyle gelrsin
Amiiin CNm insaallah inşallah cok cok dua ediyorum surekli aklimda kalbimde istediğim tek sey bu suanda sağlıklı hayırlı
İkinci bir evlat haberi :)

kızlar yarın doktora gidiyorum
malum aylardır bebeğim olmuyor
over rezervimi ölçtüreceğim
başka ne testi yaptırmalıyım ki
fikir verecek olan var mı
Adet misin Suan da ne zmndir istiyorsunuz birde yasin kac CNm ? Butun hormon testlerine bakarlar lh fsh tiroid tsh prolaktin bunlara bakılmalı bu lar ztn yumurta rezervini ve olası kist polip pko varsa ortaya koyuyor ayrıca rahim ultrasonu hem Batı'ndan hem vajina en son olarak rahim filmi gerekiyor oda gayet kolay bir işlem hepsini ekim ayında yaptırdım ben CNm bence sende uzun zmndir olmuyirsa yaptır birde esinde mutlaka gitsin eğer bir sorun varsa ayni Zaman'da tedaviye başlarsınız bos yere vakit kaybetmemiş olursunuz CNm :) ins herşey yolundadır biran once olur evladın

Kızlar yaa simdi baktım da gurubun ilk sayfasına 47 kısi hamilelik haberini almış gurup kurulduğundan beri kalmış 17 kısi allahım onlar da hemen alsın guzel haberi ne oluuuuur o listenin hepsi hamis yazsin sonra grubun adını bebeklerine kavuşmuş Mutlu anneler topige olarak değiştirelim

Amin cnm hepimizin istedigi o insallah biz hamileler saglikla dogururuz sizler hemn bu ay hamileyim haberi verirsiniz bize

Çoooooook sevdim bu ismi :) gerçi topik ismi değiştirilebiliyor mu bilimim ama gerekirse yöneticilere yazarız :) ben de geçen gün biraz dolaştım da 41 kere maşallah en fazla hamiş olan grup bizim ki Ve İnş en kıza zamanda tamamı hamiş yazsın :)

Yaa ins evet sok oldum
Baya cok
Kişi hamile
Kalan hayyyy maşallah :)

Canım benim Günaydın :) benim adet 2 gün geçti. şu gibi şeffaf arada süt gibi akıntım var. Test için pazartesi gününü bekliyorum. Dua Et canım sen nasılsın?

Canım benim Günaydın :) benim adet 2 gün geçti. şu gibi şeffaf arada süt gibi akıntım var. Test için pazartesi gününü bekliyorum. Dua Et canım sen nasılsın?
Ayy hadi bakalımmm güzel haberlerini alalım inşallah heycan yaptım şimdi :) dualarım seninle canımm :) test yapınca beni etiketle olur mu?
Bende iyiyim çok şükür canımm oturdum bebeğim kız mı erkek mi çözmeye çalışıyorum deli gibi alışveriş yapasim var :)

Iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil bende bulantilar basladi basim donuyor cok heycanliyim doktora gitmek için ama bir az daha bekliyib gidicem insallah 27 si gitmeyi dusunuyorum acaba kalp atisini da duya bilirmiyim ki ?

Iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil bende bulantilar basladi basim donuyor cok heycanliyim doktora gitmek için ama bir az daha bekliyib gidicem insallah 27 si gitmeyi dusunuyorum acaba kalp atisini da duya bilirmiyim ki ?
Bizde iyiyiz çok şükür canım benimm :)
27 sinde ne kadarlık olacak bebeğin canımm

Canım inş bu sefer acele etmek istemiyorum. benim adet Şaşmaz pek inş busefer devamı gelecek inanıyorum. az kaldi ogrenmene ama:) terzi kendi sokugunu dikemiyor demi:) başkalarının bebislerini bildin. bakalım kendininkini bilecekmisin canım :) etiketlerim inş. Canım güzel sonuç göreyim de:)

İnşallah canım bende devamı gelecek gibi hissediyorum rabbim yüzünü güldürsun inşallah :) aynen öyle canımmm insan kendi evladına yorum yapamıyomuş düz bakıyorum olmuyo ters bakıyorum olmuyo :) bilemiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin de benim için cinsiyet sadece alışveriş için önemli :) yoksa her türlü benim prensim ya da prensesim olacak kuzum:)
Senin güzel haberini heycanla bekliyoruz teyzesı hadi bi kardes haberi de senden gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…