- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.081
İnsaalalh CNm yaa ah ne guzel olur varyaa uçarımaaaaa hala kötü kötü düşünceler duyuyorumbiraz daha bekleyeceğiz hiiiç belli olmaz, hatırlamıyor musun o ay ben de olacak diye bekledim hatta ped bile koydum. Allah bu ay kısmet ettiyse merhaba anne diyecektir çok yakın zamanda
Amiiin CNm insaallah inşallah cok cok dua ediyorum surekli aklimda kalbimde istediğim tek sey bu suanda sağlıklı hayırlıYa kotu dusunme insallah adet olmazsin ve bebek haberiyle gelrsin
Adet misin Suan da ne zmndir istiyorsunuz birde yasin kac CNm ? Butun hormon testlerine bakarlar lh fsh tiroid tsh prolaktin bunlara bakılmalı bu lar ztn yumurta rezervini ve olası kist polip pko varsa ortaya koyuyor ayrıca rahim ultrasonu hem Batı'ndan hem vajina en son olarak rahim filmi gerekiyor oda gayet kolay bir işlem hepsini ekim ayında yaptırdım ben CNm bence sende uzun zmndir olmuyirsa yaptır birde esinde mutlaka gitsin eğer bir sorun varsa ayni Zaman'da tedaviye başlarsınız bos yere vakit kaybetmemiş olursunuz CNm :) ins herşey yolundadır biran once olur evladınkızlar yarın doktora gidiyorum
malum aylardır bebeğim olmuyor
over rezervimi ölçtüreceğim
başka ne testi yaptırmalıyım ki
fikir verecek olan var mı
Amin cnm hepimizin istedigi o insallah biz hamileler saglikla dogururuz sizler hemn bu ay hamileyim haberi verirsiniz bizeKızlar yaa simdi baktım da gurubun ilk sayfasına 47 kısi hamilelik haberini almış gurup kurulduğundan berikalmış 17 kısi allahım onlar da hemen alsın guzel haberi ne oluuuuur o listenin hepsi hamis yazsin sonra grubun adını bebeklerine kavuşmuş Mutlu anneler topige olarak değiştirelim
İnsaallah CNmmmAmin cnm hepimizin istedigi o insallah biz hamileler saglikla dogururuz sizler hemn bu ay hamileyim haberi verirsiniz bize
kızlar yarın doktora gidiyorum
malum aylardır bebeğim olmuyor
over rezervimi ölçtüreceğim
başka ne testi yaptırmalıyım ki
fikir verecek olan var mı
Kızlar yaa simdi baktım da gurubun ilk sayfasına 47 kısi hamilelik haberini almış gurup kurulduğundan berikalmış 17 kısi allahım onlar da hemen alsın guzel haberi ne oluuuuur o listenin hepsi hamis yazsin sonra grubun adını bebeklerine kavuşmuş Mutlu anneler topige olarak değiştirelim
Yaa ins evet sok oldumÇoooooook sevdim bu ismi :) gerçi topik ismi değiştirilebiliyor mu bilimim ama gerekirse yöneticilere yazarız :) ben de geçen gün biraz dolaştım da 41 kere maşallahen fazla hamiş olan grup bizim ki Ve İnş en kıza zamanda tamamı hamiş yazsın :)
Canım benim Günaydın :) benim adet 2 gün geçti. şu gibi şeffaf arada süt gibi akıntım var. Test için pazartesi gününü bekliyorum. Dua Et canım sen nasılsın?Günaydın herkese :)dilfeza canımmm test yaptın mi?
@triton-x canım sende durumlar nasıl?@Aysglhkn15ruziyye canlarim nasıl gidiyo hamilelik :)
Homely_angel canım kontrol bugün mu?hadi güzel haberlerle gel insallah
Ayy hadi bakalımmm güzel haberlerini alalım inşallah heycan yaptım şimdi :) dualarım seninle canımm :) test yapınca beni etiketle olur mu?Canım benim Günaydın :) benim adet 2 gün geçti. şu gibi şeffaf arada süt gibi akıntım var. Test için pazartesi gününü bekliyorum. Dua Et canım sen nasılsın?
Iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil bende bulantilar basladi basim donuyor cok heycanliyim doktora gitmek için ama bir az daha bekliyib gidicem insallah 27 si gitmeyi dusunuyorum acaba kalp atisini da duya bilirmiyim ki ?Günaydın herkese :)dilfeza canımmm test yaptın mi?
@triton-x canım sende durumlar nasıl?@Aysglhkn15ruziyye canlarim nasıl gidiyo hamilelik :)
Homely_angel canım kontrol bugün mu?hadi güzel haberlerle gel insallah
Bizde iyiyiz çok şükür canım benimm :)Iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil bende bulantilar basladi basim donuyor cok heycanliyim doktora gitmek için ama bir az daha bekliyib gidicem insallah 27 si gitmeyi dusunuyorum acaba kalp atisini da duya bilirmiyim ki ?
6+2 olucak insallahBizde iyiyiz çok şükür canım benimm :)
27 sinde ne kadarlık olacak bebeğin canımm
Canım duyabilirsin belki ama geç döllenme olduysa duymayabilirsin6+2 olucak insallah
Canım inş bu sefer acele etmek istemiyorum. benim adet Şaşmaz pek inş busefer devamı gelecek inanıyorum. az kaldi ogrenmene ama:) terzi kendi sokugunu dikemiyor demi:) başkalarının bebislerini bildin. bakalım kendininkini bilecekmisin canım :) etiketlerim inş. Canım güzel sonuç göreyim de:)Ayy hadi bakalımmm güzel haberlerini alalım inşallah heycan yaptım şimdi :) dualarım seninle canımm :) test yapınca beni etiketle olur mu?
Bende iyiyim çok şükür canımm oturdum bebeğim kız mı erkek mi çözmeye çalışıyorum deli gibi alışveriş yapasim var :)
İnşallah canım bende devamı gelecek gibi hissediyorum rabbim yüzünü güldürsun inşallah :) aynen öyle canımmm insan kendi evladına yorum yapamıyomuş düz bakıyorum olmuyo ters bakıyorum olmuyo :) bilemiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin de benim için cinsiyet sadece alışveriş için önemli :) yoksa her türlü benim prensim ya da prensesim olacak kuzum:)Canım inş bu sefer acele etmek istemiyorum. benim adet Şaşmaz pek inş busefer devamı gelecek inanıyorum. az kaldi ogrenmene ama:) terzi kendi sokugunu dikemiyor demi:) başkalarının bebislerini bildin. bakalım kendininkini bilecekmisin canım :) etiketlerim inş. Canım güzel sonuç göreyim de:)
Ayy insallah duyarimCanım duyabilirsin belki ama geç döllenme olduysa duymayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?