• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cnm ewet bnmkiler beklenmeyen anlarda geliyo insallah bunu kucagima saglikla alirim bu hafta deli gibi temizlik yapmistim ewi kaldirmistim camlar halilar o elimde bulunur:KK54::KK54::KK54::KK71:
Can'ım çok ama çok sevindim seninle aynı donemde düşük yapmıştık inş sağlıkla gelsin yavrun inş öpüyorum senı :KK200:

Rebel92 Rebel92 yaa soktayim suanda ovulasyon hesaplarken hamilesin oyle miiii :KK57::rolleyes::KK71: insaalah bu sefer miniğin sagkikla gelecek annesi bize de dua et ne olur olsun gelsin artık :KK43::cry:

canim senin testlerde koyu cikiyordu yine test yapmaya devam esiyormusun belki sende hamilesin insallah bir kac gune senden o guzel haberi aliriz cok ama cok istiyorum senin bu ay hamis olmani hep dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul eylesin

canim senin testlerde koyu cikiyordu yine test yapmaya devam esiyormusun belki sende hamilesin insallah bir kac gune senden o guzel haberi aliriz cok ama cok istiyorum senin bu ay hamis olmani hep dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul eylesin
Ya CNm cok degil ama biraz silikleşti benimkiler en son yaptıgım da bende daha yapmadım ztn bazısı onun hamile kalınca da silik çıkabildiğini yazmış forumlarda :( dur bakalım haftaya cuma cumartesi anlaşılır ztn insaallah arkadasım ins bende o kadar cok istiyorum ki :(

Rebel92 Rebel92 cnm senin en son ki ovulasyon testin nasıldı benim dun 20.gundu bakar misin Bi
image.webp

Kızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.

Rebel92 Rebel92 cnm senin en son ki ovulasyon testin nasıldı benim dun 20.gundu bakar misin Bi Eki Görüntüle 1772910
Cnm bnm en sondan iki onceki fln oleydi sonra yine kopkoyu oldu dur sana fotorafini atiyim bnm 16.gunden beri silikti 26 da koyulasri sonra koyu devam etti ben zaten onceden 16.gunu catliyo fie biliyodum heralde kurtajdan sonra degisti demistim ama ole degilmis

Cnm cok tesekkur ederim tabiki sok oldum esimle ole bi gittik ki hastaneye rabbim isteyen herkese versin insallah benmkini de tamamina erdirsin
Tabrikler tatlim. Ya nasil bir maceradir senin bu gebeliklerin sasilacak birsey :KK48: Allah bu kez tamamina erdirsin insallah canim. Saglikla alin kucaginiza

canım kan değerin baya yüksek çıkmış bata daha varken.kese göründü mü benim değerim 600 çıktı ama kesecik görünmedi :KK43: neden acaba
Canim meraklanma. Ben pazartesi kan vermistim. Ustune nerdeyse 10 gun gectikten sonra doktora gitmistim o zaman bile doktor cok zor gormustu keseyi ve 10gun onceki degerim 556 idi. Merak etme yani

Tabrikler tatlim. Ya nasil bir maceradir senin bu gebeliklerin sasilacak birsey :KK48: Allah bu kez tamamina erdirsin insallah canim. Saglikla alin kucaginiza
Ewet cnm ya bole sacma sapan zamanlarda ogreniyorum ama bolede iyi oluyo amin kuzum insallah herkesle birlikte bende kucagima alirim minigimi bu sefer

Rebel92 Rebel92 canım tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biliyorsun de ben de kürtaj oldum ve adetimi bekliyorum.inşallah rabbim bizleri de çok bekletmez.

Back
X