- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.901
Çıktı mı canım sonuç
Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icinÇıktı mı canım sonuç
Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Canım hayırlı olsun :) senin hamileliklerin hep sürpriz oluyor :) inşallah sağlıklı bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın. Kendine dikkat et ve yorma.Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
ya çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun kavuştun meleğine ...Kizlar gebelik testi yaptim ikinci cizgi bildigin var simdi kan vermeye gidiyorum
canım kan değerin baya yüksek çıkmış bata daha varken.kese göründü mü benim değerim 600 çıktı ama kesecik görünmediCnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Cnm cok tesekkur ederim tabiki sok oldum esimle ole bi gittik ki hastaneye rabbim isteyen herkese versin insallah benmkini de tamamina erdirsinRebel92 tatlim tebrik ederim sana da sok olmustur catlamasini beklerken hadi hayirli olsun saglikli bi hamilelik gecor insallah saglicakla kucagina al minigini
Canm ewet bata 3 gun var 600 de gorunmez kese cnm 1000 in ustune cikmasi lazim sakin telas yapmacanım kan değerin baya yüksek çıkmış bata daha varken.kese göründü mü benim değerim 600 çıktı ama kesecik görünmedineden acaba
Cnm ewet bnmkiler beklenmeyen anlarda geliyo insallah bunu kucagima saglikla alirim bu hafta deli gibi temizlik yapmistim ewi kaldirmistim camlar halilar o elimde bulunurCanım hayırlı olsun :) senin hamileliklerin hep sürpriz oluyor :) inşallah sağlıklı bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın. Kendine dikkat et ve yorma.
cuma yine çağırdı doktorum o zamn görünür inşlh.bende bir kayıp yaşadım acaba progesteron istesemmi ?Canm ewet bata 3 gun var 600 de gorunmez kese cnm 1000 in ustune cikmasi lazim sakin telas yapma
Tesekkur ederim cnm insallah kucagimada alirim bu seferya çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun kavuştun meleğine ...
Beni de cumartesi cagirdi cnm kese icin bnm dr um bi daha yasama die onlem alaim dedi ole yazdicuma yine çağırdı doktorum o zamn görünür inşlh.bende bir kayıp yaşadım acaba progesteron istesemmi ?
İnşallah canım :) ben de öğrenmeden önce hiç düşünmeden temizlik yaptım. Öğrenene kadar yaptıklarımız çok etkilemez bence. Bak biz 16.haftadayız binlerce kez şükürler olsun.Cnm ewet bnmkiler beklenmeyen anlarda geliyo insallah bunu kucagima saglikla alirim bu hafta deli gibi temizlik yapmistim ewi kaldirmistim camlar halilar o elimde bulunur
Amin cnm cumlemiz icin tum dualar masallah senin zor zamanlar gecti darisi yeni hamislere olsunİnşallah canım :) ben de öğrenmeden önce hiç düşünmeden temizlik yaptım. Öğrenene kadar yaptıklarımız çok etkilemez bence. Bak biz 16.haftadayız binlerce kez şükürler olsun.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız mucizelerimizi.
Amin cnm cumlemiz icin tum dualar masallah senin zor zamanlar gecti darisi yeni hamislere olsunİnşallah canım :) ben de öğrenmeden önce hiç düşünmeden temizlik yaptım. Öğrenene kadar yaptıklarımız çok etkilemez bence. Bak biz 16.haftadayız binlerce kez şükürler olsun.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız mucizelerimizi.
Ayy canım gozunaydin ya ovulasyon testleri hep ondan koyu cikiyormus demekki :) elimde de kalmadı ben bakamiyorum zaten busefer beklemek istiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş.Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Ay cnm alah razi olsun darisi sizlerin guzel haberler almasina insallahAyy canım gozunaydin ya ovulasyon testleri hep ondan koyu cikiyormus demekki :) elimde de kalmadı ben bakamiyorum zaten busefer beklemek istiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?