Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Rebel92 tatlim tebrik ederim sana da sok olmustur catlamasini beklerken hadi hayirli olsun saglikli bi hamilelik gecor insallah saglicakla kucagina al minigini

Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Canım hayırlı olsun :) senin hamileliklerin hep sürpriz oluyor :) inşallah sağlıklı bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın. Kendine dikkat et ve yorma.

Rebel92 tatlim tebrik ederim sana da sok olmustur catlamasini beklerken hadi hayirli olsun saglikli bi hamilelik gecor insallah saglicakla kucagina al minigini
Cnm cok tesekkur ederim tabiki sok oldum esimle ole bi gittik ki hastaneye rabbim isteyen herkese versin insallah benmkini de tamamina erdirsin

Canım hayırlı olsun :) senin hamileliklerin hep sürpriz oluyor :) inşallah sağlıklı bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın. Kendine dikkat et ve yorma.
Cnm ewet bnmkiler beklenmeyen anlarda geliyo insallah bunu kucagima saglikla alirim bu hafta deli gibi temizlik yapmistim ewi kaldirmistim camlar halilar o elimde bulunur

Cnm ewet bnmkiler beklenmeyen anlarda geliyo insallah bunu kucagima saglikla alirim bu hafta deli gibi temizlik yapmistim ewi kaldirmistim camlar halilar o elimde bulunur
İnşallah canım :) ben de öğrenmeden önce hiç düşünmeden temizlik yaptım. Öğrenene kadar yaptıklarımız çok etkilemez bence. Bak biz 16.haftadayız binlerce kez şükürler olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız mucizelerimizi.

Amin cnm cumlemiz icin tum dualar masallah senin zor zamanlar gecti darisi yeni hamislere olsun

Amin cnm cumlemiz icin tum dualar masallah senin zor zamanlar gecti darisi yeni hamislere olsun

Ayy canım gozunaydin ya ovulasyon testleri hep ondan koyu cikiyormus demekki :) elimde de kalmadı ben bakamiyorum zaten busefer beklemek istiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…