Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bende öyleydim canıııım :) akıntı var mı pekiiii :)
var canım birde ara ara batma ve ağrı oluyor sağ kasığımda...akıntı ama her zamanki gibi...Çok umutlanmak istemiyorum ama geçenki gebeliğimnde de sağdan yumurtlamıştım ve yum gününden itibaren ara ara ağrı olmuştu. Bu seferde aynı şekilde...ama bu sefer sabırla bekleyeceğim. adetim geçebildiği kadar geçsin inş.

eşimin değerler çok iyi çıktı... doktor eşine çok iyi bakmışsın böle devam edin dedi :)) %75 hızlı çıktı... inşallah ya... iki yumurtalığımda da 10 mm yumurtam var inşaalah ikiside tutarda ikiz olur... annem harıl harıl yelek hırka örüyor :))) yarın yine kontrol var.. allahım sen biliyorsun... amin...

benimde belirtilerim böyleydi canımmm aynen bekle bekleyebildiğin kadr sonucunda şöyle kocaman çift çizgi görürsün inşallah :)

cnm şimdi bir iğne yapıyorum hastalığımın ikinci gününden beri progan die bir iğne.. iki üç günde bir gidip e2 hormon için kan veriorum ve ultrasondan yumurta takibi yapılıyor.. bize rapor çıkarmış,belgeleri verdim.. 680 tl ödüyeceğiz başkent üni de yaptırıyorum.. nüfus dan kayıt örneği bir foto,nüfus cüzdanı fotokobileri evlilik cüzdanı isteniyor. biz 2.5 yıllk evliyiz.. şimdilik böle.. yaşadıkça anlatırım..

inş. canım inş. buara iştahım bi arttı, tıkınmaya verdim kendimi:)

Bakteriler çok severler ıslak yerleri :) yaşadığı ortam uygun değilse de çeker giderler :))

Geceleri ben progestanı kullanıyorum ya fitil olarak, o bütün gece akıntı yaratıyor gün içinde de peçete değişimi yapıcam tatlım artık.

Yaaa CNm benim Rabb'im insaallah bekletmesin versin guzel bir torun annene :) esinin daha once dusuk muydu peki neler yaptın sen Bziim de aralıkta yaptık dusuk çıktı bazı değerler

Anladim CNm hadi bakalım hayırlısı inşaallah Rabb'im tes Zaman'da doldursun kucağını :) rapor Nasıl aldınız

Yaaa CNm benim Rabb'im insaallah bekletmesin versin guzel bir torun annene :) esinin daha once dusuk muydu peki neler yaptın sen Bziim de aralıkta yaptık dusuk çıktı bazı değerler
emodex die bir ilaç sabah akşam içti daha doğrusu vitamin keçi boynuzu soğuk pres aldık bi de fındık ceviz badem yedi

Gerçektenmi soktayim yumurtan catliyacak diye bekliyordun bebis geldi hadi gozun aydin
Cnm ovu testi yaptim bugunde kopkoyu cikti ilk idrar bile degil hemen gebelik yaptim daha idrari damlatirken cizgi gorunmeye basladi baya yani esime soledim hemn calistigim hastaneye geldim kan verdim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…