Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Gozlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin. Bos gebelikten cok korkuyordum
Ah canım benim ya Rabbim hep böle tatli gözyaşları nasip etsin annesi. Ne büyük mucize o küçücük şeyin kalbini duymak. Bi sonraki gidişine küçük bi bebek sureti goreceksin video çek mutlaka. Sonra ki lerde o kadar net görünmeyecek hoplayip zıplayacak ufaklik ay her halleri çok tatlı canimcim ya. Bak erkek gibi hissettim seninkini

Bende oyle hissediyorum. Kizim olsun istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Saglikla dogsun da kiz erkek farketmez. Ilk olacagi icin ikisinin heyecanida ayri guzel

Sukur Allahima bebisimi gorduk 9.7mm pitik pitik kalp atisini da duyduk normalde 8 haftanin bitmis olmasi gerekiyor ama 7 hafta bitmis. Doktor sikinti yok dedi. 12.haftaya kadar progestana devam. Bizde haberler boyle.
Ohhhhhh çok çok sevindim canım. Süper yaa aferin miniğe, annesine sıkı sıkı tutundu, maşallah ona :)

gunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum

Tahmin edebiliyorum :) biliyorsun bende de aynı korku var, haftaya ben de bir duysam
Ben bile heyecanlıyım valla seni düşünemiyorum, inşallah duyacaksın ya da göreceksin o minik atışları, hepimiz dua ediyoruz sana
Normal adet döngünüz kaç günde bir? Yani kaç gün geciktiniz? Gebelik testi yapsanıza, geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yüksek. Gönlünüze göre olur umarım

Cnm imkanın varsa git valla 3 yıl demiştin dimi az bir zaman değil . Sabretmek çok zor:/ 2017 ye kadar olmazsa bnde düşünüyom
2.5 yıl oldu cnm evet son zmnlarda daha da çok istemeye başladım.. rapor çıkar die düşünüom inş çıkar yarısını karşılıomuş devlet 3.5-4 bin gibi tutuomuş

Kizlar iyi aksamalar. Bugun doktor kontrolum vardi. Bebegim masallah cok saglikli 292.55 gr 21cm olmus. Bir hafta icinde 62 gr almis cok iyi dedi. Ben daha soylemeden kramplar girmeye basladimi bacaklara desi. Bende evet 2 gundur geceleri cok fazla durmadan giriyo dedim. Magnezyum vrdi toz halinde. Eksiklikten oluyomus.
Bu arada bebis hala biraz asagida duruyo. Yine progestan yazdi. Erkek bebekler asagida duruyomus genelde cevremde erkek doguranlar oyle dediler. Arkadasimda dogum gunune ladar hep asagida tasidi. Biraz moralim bozuldu ama harekwtlerini bugun o kadar cok hissettimki icim rahatladi.
Demir ilaci da yazdi. Bunlarin eksikliklerinden dolayi oluyomus bunlar hep. Simbi bu magnezyum kasilmalari engeller bacaklarda rahim de rahatlar dedi. Bizde durumlar boyle. Biraz tontiş bebegim

Güzel gelişmeler:) ilaçlarını düzenli al canım çok güZel gelişmeler yaşamışsın, sağlıkla kucağına al bebeğini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…