- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.161
Eskiler der ya yiyecek ekmeği içecek suyu varsa diye ole canimcim eğer varsa Nasip leri zaten dogar lar. Yoksa elden hiç bişey gelmez. Ne hissettigini anlayabiliyorum bende de oleydi. Zaten olay hamile kalmak değil bence kucağına alabilmek
Çok teşekkürler canım, amiiiiinnnnn. Cinsiyeti önemli değil, ilk çocuğum. Kız ya da erkek ikisi de benim canım, mucizem. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.allah'ım sağlıklı bir bebek nasip etsin isteyen herkese. çok sevindim. ben de ikili teste gittiğimde 12 haftalıktı bebeğim. Ve doktorum erkeğe benziyor demişti. ilk ne söylerse doktor o çıkıyo. Cinsel organını görüpte bu cinsiyet tespitini yapmıyorlarmış. Kemiklerinin iriliğine bağlı olarak erken haftalarda tahmini cinsiyet söylüyorlarmış(doktorum öyle demişti) 15 haftalıkkken gittiğimde de net erkek dediler ve resmini bile çekip verdiler :) :) Hayırlısı olsun cnm. Prensesin sağlıkla gelsin inşallah.
bir arkadaşımn da aynı şey başına geldi kalp atışı alamamış doktor ve değerleri iyi değil diye pazartesi gel kürtaj yapalım demiş (hatta hafta sonu kendiliğinden düşse diye diye dua ettim demişti)oda başka doktora gitti pazartesi ve biraz daha bekleyelim demiş doktor ve şimdi kızı var doğdu bile. sadece sabırla bekle Allah büyük.Dua edelimaynen öyle canım, bana düşen sadece çok yorucu şeyler yapmadan beklemek. Valla her evresi zor anlaşılan, önce aylarca bekledik hamiş olalım diye, şimdi de büyüyor mu sağlıklı mı diye endişeler var. Sonrasında da kesin bir şeyler vardır. :)
Canim klomen ve daha sonrasinda asilama denedin mi. Tup bebek son care. Diger yontemleri denemediysen once onlara basvur istersenkızlar ben şubatta tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.. daha fazla vakit kaybedip yıpranmak istemiorum...
Canımmm ders çalışıyordum, çok sıkıldım bi mola verdim valla çok güldüm, sıkıntım gittigünaydın kızlar, ben işe yeni geldimm, size ne diyeceğim, ben dünü cuma zannediyordum. bizde sizlerle vedalaştım gidiyorum diye, acayip hayal krıklığına uğradım. eşim de dün akşam geldi. çok şükür, sabah o uyandırdı beni işe gitmiyormusun diye, ne işi dedim bu gün cumartesi saçmalama geç kaldın kalk bu gün cuma dedi. çok hazırlamışım kendimi tatile demekki gelene kadar güldüm kendime
Canım bu hamile kalmak zor süreç. En doğru kararı eşinle sen verirsin. Hayırlısı olsun canım benim. Her şey gönlünce olsunkızlar ben şubatta tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.. daha fazla vakit kaybedip yıpranmak istemiorum...
eşimde problem morfolojisi %4 ileri hızlı % 3 klomen vermedi doktor sorun sende değil boşu boşuna ilaç içmiş olcaksın dedi aşılama ya da tüp bebek aşılamayı da ben istemiorum % 15 ihtimal veriolarmış aşılamaya... ben 2.5 senedir evliyim 2.5 senedir olmuo.. yoruldum artık .. şubata gidicem inş bi aksilik çıkmazsa marta tansfer yapılır..Canim klomen ve daha sonrasinda asilama denedin mi. Tup bebek son care. Diger yontemleri denemediysen once onlara basvur istersen
cnm sakın takma bende her gün hissetmiyorum doktorum bana 20. haftaya kadr kendini dinleme dedi. suyun dalgaları da hissediliyo dedi. normal yani cnm odaklan karnına bak dokunarak özellikle akşam yemeğinden sonra uzan sırt üstü bekle ve sabret. ben her akşam öyle yapıyorum. Dün hiç hissetmedim. Bugün öğlen yemek yerken vurdu bi tane. yani 20. haftaya kadar normal hissetmemen. senin bebeğin bence kız :) nazik olacak kızçe. :) bak gör. doktor kontrolün ne zamancanım ya benim de geçen hafta bir iki gün seğirme gibi sağ tarafımda hissetmiştim. ama bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. sen de benden öndesin ben de sana sorayım, bu normal mi ?
hmm. teşekkür ederim cnm ya. demekki bende 20 ile 23. haftalarda giderim çünkü doktorum daha bir kaç haftan var demişti. Bak uyuma pozisyonunda dikkat et yine de. doktoruna bi sor istersen sağ tarafıma yatayımmı diye. çünkü doktorum öyle diyince internette baktığımda aynısı yazıyo her sitede.Ay yerim ben o miniği. Canım daha çok erken dışardan hissetmek için. Ki çoğu anne adayı 20 lerde ilk kez hissedermış biz erken bile hissettik. Babası bekleyecek bi süre.
Ayrıntılı haftaya canım 21. Haftada olcaz. 20 23 arası öneriyorlar.
Benim dr çok cool bi kadın. Eskiden nasıl sa şimdi de ole devam et hayatına dedi. Bi tek koşmak yasak onun dışında kasma kendini dedi. Yatış pozisyonu konusu hiç geçmedi bile. Bende eskisi gibi uyuyorum bazen sağda buluyorum kendimi bazen solda. Uyku pozisyonu ile ilgili bi sıkıntım olmadı canimcim.
kızlar ben şubatta tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.. daha fazla vakit kaybedip yıpranmak istemiorum...
Kizlar doktora geldim simdi. Iceri girmek icin bekliyorum. Cok heyecanliyim yaaa
inşallah cnm. gene modum düştü inş öledirrrCanım bence bu ay gerek kalmayacak
i
inşallah cnm. gene modum düştü inş öledirrr
Canim klomen ve daha sonrasinda asilama denedin mi. Tup bebek son care. Diger yontemleri denemediysen once onlara basvur istersen
Sukur Allahima bebisimi gorduk 9.7mm pitik pitik kalp atisini da duydukCanimmm mutlu haberler var mı bekliyorum seni ama ses seda yok
Sagol canim benim. Iyiyiz sukur 9.7mm bebisi gorduk pitik pitik kalp atisini da duyduk. 7.haftamiz dolmusayyyyy benim bile kalbim çarptı, hadi güzel haberler yaz bize :)
Evet canım haziran annelerinde de muhabbeti oluyor ordada kızlar sola yatmak lazım diyorlar ama ben benim doktora sorsam gereksiz şeyler bunlar yapar heralde. Normalde 5 kilodan fazla vermekte tehlikeliymis ben 8 verdim olur normal dedi dr düşün yanihmm. teşekkür ederim cnm ya. demekki bende 20 ile 23. haftalarda giderim çünkü doktorum daha bir kaç haftan var demişti. Bak uyuma pozisyonunda dikkat et yine de. doktoruna bi sor istersen sağ tarafıma yatayımmı diye. çünkü doktorum öyle diyince internette baktığımda aynısı yazıyo her sitede.
Ay darısı kucağına almaya canimcim ne güzel bi duygu o minik kalbi duymakSagol canim benim. Iyiyiz sukur 9.7mm bebisi gorduk pitik pitik kalp atisini da duyduk. 7.haftamiz dolmus
Ohhh ne guzel haber boyle kim bilir ne kadar heycan yapmişsin kalp atsini duyduqunda rabbim kucağinada almayi nasib etsin ayyy rabbim yeniden yasatsin bu duyquyu vallahi ozledimSukur Allahima bebisimi gorduk 9.7mm pitik pitik kalp atisini da duyduknormalde 8 haftanin bitmis olmasi gerekiyor ama 7 hafta bitmis. Doktor sikinti yok dedi. 12.haftaya kadar progestana devam. Bizde haberler boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?