Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aynen öyle canım, bana düşen sadece çok yorucu şeyler yapmadan beklemek. Valla her evresi zor anlaşılan, önce aylarca bekledik hamiş olalım diye, şimdi de büyüyor mu sağlıklı mı diye endişeler var. Sonrasında da kesin bir şeyler vardır. :)

Çok teşekkürler canım, amiiiiinnnnn. Cinsiyeti önemli değil, ilk çocuğum. Kız ya da erkek ikisi de benim canım, mucizem. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.

bir arkadaşımn da aynı şey başına geldi kalp atışı alamamış doktor ve değerleri iyi değil diye pazartesi gel kürtaj yapalım demiş (hatta hafta sonu kendiliğinden düşse diye diye dua ettim demişti)oda başka doktora gitti pazartesi ve biraz daha bekleyelim demiş doktor ve şimdi kızı var doğdu bile. sadece sabırla bekle Allah büyük.Dua edelim

Canımmm ders çalışıyordum, çok sıkıldım bi mola verdim valla çok güldüm, sıkıntım gitti
Ben de başka topicte bi soru gördüö tam mf lik dedim ama kız tatile çıktı dedim dur seni bir etiketliyeyim de yardımcı olırsun belki deli kız, valla özliycez seni
kızlar ben şubatta tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.. daha fazla vakit kaybedip yıpranmak istemiorum...
Canım bu hamile kalmak zor süreç. En doğru kararı eşinle sen verirsin. Hayırlısı olsun canım benim. Her şey gönlünce olsun

Canim klomen ve daha sonrasinda asilama denedin mi. Tup bebek son care. Diger yontemleri denemediysen once onlara basvur istersen
eşimde problem morfolojisi %4 ileri hızlı % 3 klomen vermedi doktor sorun sende değil boşu boşuna ilaç içmiş olcaksın dedi aşılama ya da tüp bebek aşılamayı da ben istemiorum % 15 ihtimal veriolarmış aşılamaya... ben 2.5 senedir evliyim 2.5 senedir olmuo.. yoruldum artık .. şubata gidicem inş bi aksilik çıkmazsa marta tansfer yapılır..

canım ya benim de geçen hafta bir iki gün seğirme gibi sağ tarafımda hissetmiştim. ama bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. sen de benden öndesin ben de sana sorayım, bu normal mi ?
cnm sakın takma bende her gün hissetmiyorum doktorum bana 20. haftaya kadr kendini dinleme dedi. suyun dalgaları da hissediliyo dedi. normal yani cnm odaklan karnına bak dokunarak özellikle akşam yemeğinden sonra uzan sırt üstü bekle ve sabret. ben her akşam öyle yapıyorum. Dün hiç hissetmedim. Bugün öğlen yemek yerken vurdu bi tane. yani 20. haftaya kadar normal hissetmemen. senin bebeğin bence kız :) nazik olacak kızçe. :) bak gör. doktor kontrolün ne zaman

hmm. teşekkür ederim cnm ya. demekki bende 20 ile 23. haftalarda giderim çünkü doktorum daha bir kaç haftan var demişti. Bak uyuma pozisyonunda dikkat et yine de. doktoruna bi sor istersen sağ tarafıma yatayımmı diye. çünkü doktorum öyle diyince internette baktığımda aynısı yazıyo her sitede.

Canimmm mutlu haberler var mı bekliyorum seni ama ses seda yok
Sukur Allahima bebisimi gorduk 9.7mm pitik pitik kalp atisini da duyduk normalde 8 haftanin bitmis olmasi gerekiyor ama 7 hafta bitmis. Doktor sikinti yok dedi. 12.haftaya kadar progestana devam. Bizde haberler boyle.

Evet canım haziran annelerinde de muhabbeti oluyor ordada kızlar sola yatmak lazım diyorlar ama ben benim doktora sorsam gereksiz şeyler bunlar yapar heralde. Normalde 5 kilodan fazla vermekte tehlikeliymis ben 8 verdim olur normal dedi dr düşün yani

Sukur Allahima bebisimi gorduk 9.7mm pitik pitik kalp atisini da duyduk normalde 8 haftanin bitmis olmasi gerekiyor ama 7 hafta bitmis. Doktor sikinti yok dedi. 12.haftaya kadar progestana devam. Bizde haberler boyle.
Ohhh ne guzel haber boyle kim bilir ne kadar heycan yapmişsin kalp atsini duyduqunda rabbim kucağinada almayi nasib etsin ayyy rabbim yeniden yasatsin bu duyquyu vallahi ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…