Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aaa ne güzel o gün büyük gün bir pozitif haberi, bir kalp atışı ve bir de cinsiyet haberi alıcaz inşallah. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ve diyorum ki belki de herkesin değerleri sürekli ikiye katlamıyor ama benim kadar test yapmadıkları için bilmiyorlar.
Ayyy insallah insallah :)

mf_d mf_d cnm seni özlemezmiyiz hiç cok özlicem emin ol. Cok yogun ç bu aralar giremiyorum pek girsem de yazamıyorum ama 30 Ocak ı merakla bekliyorum :) gez dinlen cnm ii geçir tatilini :KK66:

Ayyy canımmm hadi gözünaydın :) sağlıkla gelsin prenses :)
Kızlar bu arada bu aralar yoğunum çalışıyorum :KK43:o yüzden yazamıyorum pek
Homely_angel Homely_angel canım miniğin iyiymiş sanırım :) hadi gözünaydın canım:)
@Tugbanusta canım test Sonucu negatif çıkmış sanırım üzüldüm ama herseyin hayırlısı...

çok da yorma kendini, sakin sakin çalış ;) teşekkürler canım, bakalım 30 Ocak ta bebeği görür kalp atışlarını duyarsak o zaman rahatlayacağız :)

Günaydın kızlar Nasılsıniz
Ocak ayı bereketli geçti ne güzel. Kalan arkadaşlarda şubatta güzel haberi verirler inşallah.
Bugün oğlumun tekmeleri ile uyandım. sanırım aciktim diyo kerata :KK46:
Ama çok güzel bi duygu hala da ziplayip duruyor. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Tabi bana da sağlıkla kucagima almayı

Ocak ayı bereketli geçti ne güzel. Kalan arkadaşlarda şubatta güzel haberi verirler inşallah.
Ama çok güzel bi duygu hala da ziplayip duruyor. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Tabi bana da sağlıkla kucagima almayı

Canım maşallah sayfamızın hamişleri yolu yarıladı da geçti bile :) İnşallah bizlerde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız. O kadar uzun geliyor ki, hele şu bir haftada yaşadıklarımdan sonra :)
Oğluşun sağlıkla gelsin konsun kucağına inşallah, isim düşündünüz mü? var mı bir karar?

Homely_angel Homely_angel , interiorarchitect interiorarchitect ve tüm arkadaşlar merhabalar :) bugün doktora gittik. İkili testimiz çok şükür temiz. Ve büyük bir ihtimal kızımız olacak. Bir sonraki kontrolde kesinleşir ama şimdilik doktor kız diye tahmin etti. Allah ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. interiorarchitect interiorarchitect canım senin tahmiinin tutmadı ama yalnız değilsin. Ben dahil çevremdeki herkes erkek hissediyordu :) :anneadayı::KK200::KK46::nazar::nazar:
allah'ım sağlıklı bir bebek nasip etsin isteyen herkese. çok sevindim. ben de ikili teste gittiğimde 12 haftalıktı bebeğim. Ve doktorum erkeğe benziyor demişti. ilk ne söylerse doktor o çıkıyo. Cinsel organını görüpte bu cinsiyet tespitini yapmıyorlarmış. Kemiklerinin iriliğine bağlı olarak erken haftalarda tahmini cinsiyet söylüyorlarmış(doktorum öyle demişti) 15 haftalıkkken gittiğimde de net erkek dediler ve resmini bile çekip verdiler :) :) Hayırlısı olsun cnm. Prensesin sağlıkla gelsin inşallah.

Bu hafta ben de çok net hissediyorum özellikle akşamları yemek yedikten sonra, bacaklarımı uzatınca her yerden vuruyo. Eşim elini koyduğu an duruyo anlamadım gitti. Eşim hiç hissedemedi bebeğimizi. Elini çekiyo ben dokunuyorum bir kaç dk. sonra yine kıpırdıyo. Sende oluyo mu bu tarz şeyler?
Ayrıntılı ultrasona girdin mi. Doktorun ne zaman girmen gerektiğini söyledi mi?
Bir de :) şu uyuma şekline senin bir çözümün var mı. Sağ tarafıma doktor kesinlikle yatmıyorsun dedi(Bebeği besleyen ana kan damarı sağda bulunuyormuş) Sırt üstü de bu haftadan sonra uzun süre yatıp uyuma dedi(Sırt üstü yatınca da benim kalbime kan basıncı yavaş gidermiş. Baş dönmesi ve baygınlık yaparmış ) Sol tarafına yatacaksın veya sol tarafın ile sırt üstü arası bir pozisyon gösterdi yastık destekli öyle uyuyacaksın dedi.
Sorularım fazla oldu kusura bakma. Hafta olarak bizden öndesin merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. =)

Canım maşallah sayfamızın hamişleri yolu yarıladı da geçti bile :) İnşallah bizlerde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız. O kadar uzun geliyor ki, hele şu bir haftada yaşadıklarımdan sonra :)
Oğluşun sağlıkla gelsin konsun kucağına inşallah, isim düşündünüz mü? var mı bir karar?
Canim benim seninkine benzer sıkıntılar yaşadım bende keseyi hormon seviyesi 2500 olmasına rağmen goremedi. Hormon 2 ye Katlamiyor sanki dedi dr sürekli moralimi bozdu. Başka bi dr a gittim. Kalbini de duyduk şükür. Gönlünü ferah tut. Zaten hiçbişey bizim elimizde değil. Ki bi sorun varsa ilk zamanlarda olmasi daha iyi. Insallah sende güzel haberler verirsin bize. Ama şu bi gerçek ki bu korku endişe devam ediyor. Kucagimiza alana kadar devam edecek sanırım. Çok zahmetli bi süreç anneliğe giden yol.

günaydın kızlar, ben işe yeni geldimm, size ne diyeceğim, ben dünü cuma zannediyordum. bizde sizlerle vedalaştım gidiyorum diye, acayip hayal krıklığına uğradım. eşim de dün akşam geldi. çok şükür, sabah o uyandırdı beni işe gitmiyormusun diye, ne işi dedim bu gün cumartesi saçmalama geç kaldın kalk bu gün cuma dedi. çok hazırlamışım kendimi tatile demekki gelene kadar güldüm kendime :KK45::KK45::KK45:

Bu hafta ben de çok net hissediyorum özellikle akşamları yemek yedikten sonra, bacaklarımı uzatınca her yerden vuruyo. Eşim elini koyduğu an duruyo anlamadım gitti. Eşim hiç hissedemedi bebeğimizi. Elini çekiyo ben dokunuyorum bir kaç dk. sonra yine kıpırdıyo. Sende oluyo mu bu tarz şeyler?
Bir de :) şu uyuma şekline senin bir çözümün var mı. Sağ tarafıma doktor kesinlikle yatmıyorsun dedi(Bebeği besleyen ana kan damarı sağda bulunuyormuş) Sırt üstü de bu haftadan sonra uzun süre yatıp uyuma dedi(Sırt üstü yatınca da benim kalbime kan basıncı yavaş gidermiş. Baş dönmesi ve baygınlık yaparmış ) Sol tarafına yatacaksın veya sol tarafın ile sırt üstü arası bir pozisyon gösterdi yastık destekli öyle uyuyacaksın dedi.
Sorularım fazla oldu kusura bakma. Hafta olarak bizden öndesin merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. =)
canım ya benim de geçen hafta bir iki gün seğirme gibi sağ tarafımda hissetmiştim. ama bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. sen de benden öndesin ben de sana sorayım, bu normal mi ?

Ay yerim ben o miniği. Canım daha çok erken dışardan hissetmek için. Ki çoğu anne adayı 20 lerde ilk kez hissedermış biz erken bile hissettik. Babası bekleyecek bi süre.
Ayrıntılı haftaya canım 21. Haftada olcaz. 20 23 arası öneriyorlar.
Benim dr çok cool bi kadın. Eskiden nasıl sa şimdi de ole devam et hayatına dedi. Bi tek koşmak yasak onun dışında kasma kendini dedi. Yatış pozisyonu konusu hiç geçmedi bile. Bende eskisi gibi uyuyorum bazen sağda buluyorum kendimi bazen solda. Uyku pozisyonu ile ilgili bi sıkıntım olmadı canimcim.

Canim benim seninkine benzer sıkıntılar yaşadım bende keseyi hormon seviyesi 2500 olmasına rağmen goremedi. Hormon 2 ye Katlamiyor sanki dedi dr sürekli moralimi bozdu. Başka bi dr a gittim. Kalbini de duyduk şükür. Gönlünü ferah tut. Zaten hiçbişey bizim elimizde değil. Ki bi sorun varsa ilk zamanlarda olmasi daha iyi. Insallah sende güzel haberler verirsin bize. Ama şu bi gerçek ki bu korku endişe devam ediyor. Kucagimiza alana kadar devam edecek sanırım. Çok zahmetli bi süreç anneliğe giden yol.

aaa bunları hatırlamıyordum, ben de 1678 de göremedi vajinal olarak. O zaman gittiğim doktor bırakalım düşsün dedi. Ben ertesi sabah şimdiki doktoruma gittim ve o gördü. 5 gün sonra tekrar baktı, kese büyümüştü. Hormon ikiye katlanmıyor, en son 6086 ydi iki gün önce. Valla içimi rahatlattın, demekki sadece ben değilim :) ve maşallah bebişin büyümüş, inşallah benim de büyüyecek:)

günaydın kızlar, ben işe yeni geldimm, size ne diyeceğim, ben dünü cuma zannediyordum. bizde sizlerle vedalaştım gidiyorum diye, acayip hayal krıklığına uğradım. eşim de dün akşam geldi. çok şükür, sabah o uyandırdı beni işe gitmiyormusun diye, ne işi dedim bu gün cumartesi saçmalama geç kaldın kalk bu gün cuma dedi. çok hazırlamışım kendimi tatile demekki gelene kadar güldüm kendime :KK45::KK45::KK45:

canım alemsin yaaa, çok güldürdün beni de :)

canım alemsin yaaa, çok güldürdün beni de :)
işte benim de böyle şaşkınlıklarım olmasa neye güleceksiniz şekerim. kasılıp kasılıp kalacaksınz valla arada böyle şirinlikler yapıyorum sizin için gülün diye işte sırf sizin için yoksa ben zeki ve akıllı bir kadınım öyle şapşallık yaparmıyım hiç o_Oo_O:KK45:

aaa bunları hatırlamıyordum, ben de 1678 de göremedi vajinal olarak. O zaman gittiğim doktor bırakalım düşsün dedi. Ben ertesi sabah şimdiki doktoruma gittim ve o gördü. 5 gün sonra tekrar baktı, kese büyümüştü. Hormon ikiye katlanmıyor, en son 6086 ydi iki gün önce. Valla içimi rahatlattın, demekki sadece ben değilim :) ve maşallah bebişin büyümüş, inşallah benim de büyüyecek:)
Eskiler der ya yiyecek ekmeği içecek suyu varsa diye ole canimcim eğer varsa Nasip leri zaten dogar lar. Yoksa elden hiç bişey gelmez. Ne hissettigini anlayabiliyorum bende de oleydi. Zaten olay hamile kalmak değil bence kucağına alabilmek

işte benim de böyle şaşkınlıklarım olmasa neye güleceksiniz şekerim. kasılıp kasılıp kalacaksınz valla arada böyle şirinlikler yapıyorum sizin için gülün diye işte sırf sizin için yoksa ben zeki ve akıllı bir kadınım öyle şapşallık yaparmıyım hiç o_Oo_O:KK45:
Canim benim ya. Ankarada kamu kurumarinda hamileler e tatil bugün . Üniversiteler i kapsar mi bu durum tam bilemedim ama ben kendime tatil verdim valla

estapiti piti :) bi kere ben de cumartesi kalkıp hazırlanmıştım. Kapıdan çıkarken aklım başıma gelmişti :)

Back
X