Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inşallah canım değer hala düzenli yükselmediği için risk var. Karından ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördü. Bebişi gördümü emin değilim ama galiba gördü. Kese 9,21 mm ölçtü.
1 cm cik mi yani :) o kadarcık yavrudan ne bekliyorlar bu doktorlar anca kendini belli ediyor işte annesi

Kızlar ben dun dktra gtmstm ya 15 mm dmsti yumurtam icn bugun kasik agrim var ve uzayan akintidan geldi cumartesi gel demisti doktor

Canım bir şeyim de normal olsa kafamı kırıcam zaten :) çok teşekkür ederim. 9 gün daha bekleyip görücez bakalım. her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.
Canım benim umarım çok çok güzel olur her şey.. Bu 9 gün kendine iyi bak, hayatın tadını çıkart üzme kendini tamam;) şimdi tvde doktor diyor ki biz her şeyin en kötüsünü söyleriz diyor, keşke böyle olmasaydı diye.. Mesela biz de canım danışana moral vermeyiz, kötü olursa bize olan güvenin gitmesin diye.. O sebeple doktorun iyi iyi demez bence sürekli, daha dışardan seni her şeye hazırlamaya odaklı konuşur. Sen kafana şimdilik hiçbir şeye takma tamam canım. Ama seninki yaramaz olacak o kesin;) şimdiden başladı baksana;)

mf_d mf_d canımm totem günüüü 30 u muuuu:))) hadi bakalımmm

Canım benim umarım çok çok güzel olur her şey.. Bu 9 gün kendine iyi bak, hayatın tadını çıkart üzme kendini tamam:KK66: şimdi tvde doktor diyor ki biz her şeyin en kötüsünü söyleriz diyor, keşke böyle olmasaydı diye.. Mesela biz de canım danışana moral vermeyiz, kötü olursa bize olan güvenin gitmesin diye.. O sebeple doktorun iyi iyi demez bence sürekli, daha dışardan seni her şeye hazırlamaya odaklı konuşur. Sen kafana şimdilik hiçbir şeye takma tamam canım. Ama seninki yaramaz olacak o kesin:KK66: şimdiden başladı baksana:KK66:

evet canım 30 ocak inşallah öğreniriz, söylemezse ayrıntılı ultrasona girmek isticem öğrenmek için onda görülüyormuş kesin, inşallah 30 ocakta art arda güzel haberler olacak ama haftasonu olduğu için ben 1 şubat da sizlere söyleyebilecem işe gelince

bu arada kızlar, önümüzdeki hafta ben izin aldım bir hafta yokum, dinlenelp birazcık bebişimle, geçen yıl da annesi hiç için yapmadı. herkes kendine iyi baksın, yeni hamişlerler kendilerini ufak tefek şeylere üzüp canlarınızı sıkmayıp, inşallah dönüşümde güzel haberler duyarım hepinizden,

beni özleyen olurmu burda bilmiyorum da ben özleyecem valla ama dinlenmemiz de lazım birazcık

Canım benim umarım çok çok güzel olur her şey.. Bu 9 gün kendine iyi bak, hayatın tadını çıkart üzme kendini tamam:KK66: şimdi tvde doktor diyor ki biz her şeyin en kötüsünü söyleriz diyor, keşke böyle olmasaydı diye.. Mesela biz de canım danışana moral vermeyiz, kötü olursa bize olan güvenin gitmesin diye.. O sebeple doktorun iyi iyi demez bence sürekli, daha dışardan seni her şeye hazırlamaya odaklı konuşur. Sen kafana şimdilik hiçbir şeye takma tamam canım. Ama seninki yaramaz olacak o kesin:KK66: şimdiden başladı baksana:KK66:

sağol tatlım, evet biraz kendi haline bıraktım zaten. Eğer Allah ona ömür verdiyse ben ne yaparsam yapayım dünyaya gelecektir zaten. Doktorlar da sonuçta makinadan gördüğü şekle odaklanıyor ve %100 diyemiyor hiç bir şeye. Evet kesin yaramaz canım, ilk haftadan saklambaç oynadı bizimle :KK70:

bu arada kızlar, önümüzdeki hafta ben izin aldım bir hafta yokum, dinlenelp birazcık bebişimle, geçen yıl da annesi hiç için yapmadı. herkes kendine iyi baksın, yeni hamişlerler kendilerini ufak tefek şeylere üzüp canlarınızı sıkmayıp, inşallah dönüşümde güzel haberler duyarım hepinizden,

beni özleyen olurmu burda bilmiyorum da ben özleyecem valla ama dinlenmemiz de lazım birazcık

aaa özlücez tabi, arada bir fırsatın olursa gel yine de :) Ya da boşver gez toz kafa dinle bebişinle keyfini çıkar tatlım. Şimdiden iyi tatiller :)

Ayy kiz seni ozlemezmiyik ama yinede dinlenmek gerek bebisinle guzel dinlenmeler sana bu arada bence senin bebis erkek

kızlar idrar yolu enkfeksiyonu oldum ben yanma var idararda akıntımda çok kaz kan var... napcam şimdi ben... üfff

Homely_angel Homely_angel , interiorarchitect interiorarchitect ve tüm arkadaşlar merhabalar :) bugün doktora gittik. İkili testimiz çok şükür temiz. Ve büyük bir ihtimal kızımız olacak. Bir sonraki kontrolde kesinleşir ama şimdilik doktor kız diye tahmin etti. Allah ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. interiorarchitect interiorarchitect canım senin tahmiinin tutmadı ama yalnız değilsin. Ben dahil çevremdeki herkes erkek hissediyordu :) :anneadayı::KK200::KK46::nazar::nazar:

Homely_angel Homely_angel , interiorarchitect interiorarchitect ve tüm arkadaşlar merhabalar :) bugün doktora gittik. İkili testimiz çok şükür temiz. Ve büyük bir ihtimal kızımız olacak. Bir sonraki kontrolde kesinleşir ama şimdilik doktor kız diye tahmin etti. Allah ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. interiorarchitect interiorarchitect canım senin tahmiinin tutmadı ama yalnız değilsin. Ben dahil çevremdeki herkes erkek hissediyordu :) :anneadayı::KK200::KK46::nazar::nazar:

ooo gözün aydın canım, çok çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. oyy bir prenses geliyor, miniminnacık. Hayırlı olsun, ömrü bahtı güzel olsun.

ooo gözün aydın canım, çok çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. oyy bir prenses geliyor, miniminnacık. Hayırlı olsun, ömrü bahtı güzel olsun.
İnşallah canım inşallah. Bu mucizeleri siz de yaşarsınız inşallah. Doktora her gidişimde mucizeye tanık oluyorum. Sen de bebişine güven. Keseyi yolk sacı gördüyse yakında kalp atışını da dinlersin yakında. İyi düşün canım iyi olsun.

evet canım 30 ocak inşallah öğreniriz, söylemezse ayrıntılı ultrasona girmek isticem öğrenmek için onda görülüyormuş kesin, inşallah 30 ocakta art arda güzel haberler olacak ama haftasonu olduğu için ben 1 şubat da sizlere söyleyebilecem işe gelince
O zamana kadar bebiş yoksa ben adet olurum zaten, yoksa da test yaparım o tarihte;) güzel haberler alırız umarım;)

Canımm özlemez miyiz çok özliycez, ama iyi yapıyorsun;) dinlen biraz, ohh rahatla kafanı topla;) senin hayat enerjine bayılıyorum zaten, daha da enerji topla;) iyi dinlenmeler canım benim

Ayyy canımmm hadi gözünaydın :) sağlıkla gelsin prenses :)
Kızlar bu arada bu aralar yoğunum çalışıyorum :(o yüzden yazamıyorum pek
Homely_angel Homely_angel canım miniğin iyiymiş sanırım :) hadi gözünaydın canım:)
@Tugbanusta canım test Sonucu negatif çıkmış sanırım üzüldüm ama herseyin hayırlısı...

Back
X