- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.101
demez demez canım, merak etme, demek 30 ocak, aynı gün kontrolümüz sen o gün kalp atışını ben de cinsiyetini öğrenicem inşallah çok sevindim canım. pozitif düşün ardık. herşey güzel olacak inşallahEvet canım 30 ocak tabi bir de 1 saat sonra çıkacak olan kan sonucu :)
Öyle emin olmak yok, hiç belli olmaz bakarsın sürpriz der
Canim cok sevindim. Sen gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek bak gorursun. Karindan ultrasonla bebisi gordumu. Keseyi olctumu kac mm olmus.
Benim de cuma gunu kontrolum var. 2hafta once kese gorunmus fakat bebek yok demisti doktor. 2hafta beklicez dedi. Bos gebelik olmasindan cok korkuyorum
Anladımm canım, valla senin durumunda olan biri varsa daha iyi yardımcı olur sana. Ben şimdilik her şey gönlünce olsun, kalbim kadar güZel olsun diyorum canım.. Dur bakalım umarım bir dahaki kontrolde her şeyin güzel gittiğini öğreniriz:)
Canım umarım senden de güzel haber alırız, moralini bozma.. Demek kolay uygulamak zor biliyorum. Her şey güzel olur umarım
Homely_angel cnm bence yavru kuzun sana Sıkı sıkı tutunacak insaallah benim umudum cok buna az kaldı 30 ocağa 10 güncuk :)
Can'ım maşallah herşey yolundaymış kesede gözükmüş aferın bizim miniğimizeçok şükür
Günaydın kızlar dün ovulasyon testi formundada paylaştım sizede bi danişim 3 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay bıraktım korunmayı ovulasyon testi ile 11.gun yumurtladıgımı gördüm testi ekliyorum aşşagı 3-4 gündür kasık Ağrı'm vardı ve belimin Ortasında korktum ve dok gittim bugun alttan muayne etti ve bi sıkıntın yok dedı rahim duvarı kalınlaşmısyumurta öatlamış dedı ama ben test yapmıştım zaten alttakileri eve gelince yaptım bı 10 dk öyle oldu anlamadım bişi
demez demez canım, merak etme, demek 30 ocak, aynı gün kontrolümüz sen o gün kalp atışını ben de cinsiyetini öğrenicem inşallah çok sevindim canım. pozitif düşün ardık. herşey güzel olacak inşallah
tabiki hayatı. ben bir kere kan testi yaptırdım. doktora bile sormadım. 7 haftalıkken de doktora gittim senin kadarken yani, keseyi gördü aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım kese oluşmuş ama içinde bebek var diyemeyiz dedi ben hiç kafama takmadım bu cümleyi, şükürler olsun ki hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar, diyorum ya doktorlar en kötüsünü söylüyorlar hep duygusuzca biz evhamlı anneler de kurup kurup kendimizi strese sokuyoruz, hiç kafana takma hiç de düşünme, bebeğin sennile ve şükürler olsun ki seninle de kalacak inşallah rahat ol,aaa ne güzel o gün büyük gün bir pozitif haberi, bir kalp atışı ve bir de cinsiyet haberi alıcaz inşallah. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ve diyorum ki belki de herkesin değerleri sürekli ikiye katlamıyor ama benim kadar test yapmadıkları için bilmiyorlar.
ben de 30 unda test yapıcam erken çatladıysa çıkar die düşünüom varsa..silik milik bişey görürsem pazartesi de kan veririm :)))aaa ne güzel o gün büyük gün bir pozitif haberi, bir kalp atışı ve bir de cinsiyet haberi alıcaz inşallah. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ve diyorum ki belki de herkesin değerleri sürekli ikiye katlamıyor ama benim kadar test yapmadıkları için bilmiyorlar.
senle aynı durumdayız galiba benim de ya 10, gün ya 11, gün çatladı...benim de belim ağrıyor ama akıntım gelmeye devam edio bu gün.. ovulasyon testi silikleşti ama.. bu günü de değerlendircem ne olur ne olmaz..Günaydın kızlar dün ovulasyon testi formundada paylaştım sizede bi danişim 3 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay bıraktım korunmayı ovulasyon testi ile 11.gun yumurtladıgımı gördüm testi ekliyorum aşşagı 3-4 gündür kasık Ağrı'm vardı ve belimin Ortasında korktum ve dok gittim bugun alttan muayne etti ve bi sıkıntın yok dedı rahim duvarı kalınlaşmısyumurta öatlamış dedı ama ben test yapmıştım zaten alttakileri eve gelince yaptım bı 10 dk öyle oldu anlamadım bişi
tabiki hayatı. ben bir kere kan testi yaptırdım. doktora bile sormadım. 7 haftalıkken de doktora gittim senin kadarken yani, keseyi gördü aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım kese oluşmuş ama içinde bebek var diyemeyiz dedi ben hiç kafama takmadım bu cümleyi, şükürler olsun ki hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar, diyorum ya doktorlar en kötüsünü söylüyorlar hep duygusuzca biz evhamlı anneler de kurup kurup kendimizi strese sokuyoruz, hiç kafana takma hiç de düşünme, bebeğin sennile ve şükürler olsun ki seninle de kalacak inşallah rahat ol,
ben de 30 unda test yapıcam erken çatladıysa çıkar die düşünüom varsa..silik milik bişey görürsem pazartesi de kan veririm :)))
Benimde 10mm gormustu keseyi ama ne yolk sactan bahsetti ne bisey. Canli gorunmuyor henuz 2 hafta bekleyelim dedi. Bu soylemi beni korkutuyor iste. Sanki hic bebek olusmaz gibi konustu. Yarin belli olacak artik herseyinşallah canım değer hala düzenli yükselmediği için risk var. Karından ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördü. Bebişi gördümü emin değilim ama galiba gördü. Kese 9,21 mm ölçtü.
Benimde 10mm gormustu keseyi ama ne yolk sactan bahsetti ne bisey. Canli gorunmuyor henuz 2 hafta bekleyelim dedi. Bu soylemi beni korkutuyor iste. Sanki hic bebek olusmaz gibi konustu. Yarin belli olacak artik hersey
Hayır cnm bu ay iğne yok . İki tane olmuştu biri çatladı kendiliğinden biri çatlamadı kist oldu heralde ama folikül kisti önemsiz bişeymişBnimd bugn 13.gunumdu 14te catlamck benimde geckck hrlde. Sn igne kullandn mı
Klomenle genelde geç adet olunuyormuş ya bnm ağrım başladı yarın öbürgün adet olacam galibaBnimd bugn 13.gunumdu 14te catlamck benimde geckck hrlde. Sn igne kullandn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?