- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.081
Süper cnm masallah masallah darısı kalp atışlarınaGeldiiiim:) kesemizi karından da gördük kızlar. Büyümüş haftamızla uyumlu hale gelmiş. Ama henüz kalp atışı duyamadık. 30 ocak a kadar bekleyeceğiz şimdi. Yolk sac da oluşmuş. İçin daha rahat beklemek istersen kan testi yaptır dedi. Yine kan verdim. 2 saat sonra filan çıkar sonuç. İşte böyleee:) dualarınız için çoook teşekkürler :)
Aaa evet 30 Ocak büyük gün. Bu arada yeni değerim 6086 çıkmış. Yine iki katına katlanmadı. Ama takılmıyorum artık :)Süper cnm masallah masallah darısı kalp atışlarınabenim de bat 30 Ocak beraber bekleriz artık
Gttim doktora yumurtam 15 cm olmus. Cumartsi gel 18dn buyk olrsa catlatma ignesi vrurz dedi. Esimede promotil m forte verdi.
Canımmm çok sevindiiimmmGeldiiiim:) kesemizi karından da gördük kızlar. Büyümüş haftamızla uyumlu hale gelmiş. Ama henüz kalp atışı duyamadık. 30 ocak a kadar bekleyeceğiz şimdi. Yolk sac da oluşmuş. İçin daha rahat beklemek istersen kan testi yaptır dedi. Yine kan verdim. 2 saat sonra filan çıkar sonuç. İşte böyleee:) dualarınız için çoook teşekkürler :)
Evet evet mm :) sey catlatmadi ignesi ne kadar blymsnz. Bu arada bebegne cok sevndm cnm. Ck guzl bi anne olcksn :)Canım 15 mm dir o :) Cumartesi de çok büyük olasılıkla 18 i geçer. Hadi inşallah bu ay umudun gerçeğe dönüşür :)
bu ay da tutmadı galiba içimi bir umutsuzluk kapladı yine... yoruldumm yaaa!!
Canımmm çok sevindiiimmmkan sonucunu dedin mi doktora? Ne diyor? Çok güzel bence senden haberler, ohh takvim de geldi yerine çok güzel oldu vallahi
Canım benim, hadi ondan da güzel sonuç gelir umarımTeşekkürler tatlım. Ben de çok sevindim. Kan sonucunu mesaj attım ama henüz cevap vermedi. Hepimizegelsin takvimler ve 40 hafta hiiiiç bi yere gitmesin
cnm bu ay bnde klomen kullandim suan adetten sonraki 22 ci gun ama gec catladi bnmki ve arada ovulasyon kanamam oldu .Kızlar bu ay adetimin 5.gunu basladm klomene gunde 1 tane 5 gun ama ictgmin 3.gunu falan kasklarm cok agridi dedm buyuyo heralde. Suan adetten sonraki 13.gunum ovulasyon testi yaptm dun onceki gun silik cizgi bile yok. Ben ilaci icerken mi yumurtladm noldu ki?
Canım benim, hadi ondan da güzel sonuç gelir umarımGüzel dileklerin gerçek olsun canım
Bnimd bugn 13.gunumdu 14te catlamck benimde geckck hrlde. Sn igne kullandn mıcnm bu ay bnde klomen kullandim suan adetten sonraki 22 ci gun ama gec catladi bnmki ve arada ovulasyon kanamam oldu .
Canim cok sevindim. Sen gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek bak gorursun. Karindan ultrasonla bebisi gordumu. Keseyi olctumu kac mm olmus.Şimdi cevap verdi canım.çok iyi değilmiş değer ama yanılma da olabilir dedi. Kalp atışlarını bekleyeceğiz artık dedi. Iyi gelişmeyen bir hamilelik olma olasılığı da varmış hala.
Anladımm canım, valla senin durumunda olan biri varsa daha iyi yardımcı olur sana. Ben şimdilik her şey gönlünce olsun, kalbim kadar güZel olsun diyorum canım.. Dur bakalım umarım bir dahaki kontrolde her şeyin güzel gittiğini öğreniriz:)Şimdi cevap verdi canım.çok iyi değilmiş değer ama yanılma da olabilir dedi. Kalp atışlarını bekleyeceğiz artık dedi. Iyi gelişmeyen bir hamilelik olma olasılığı da varmış hala.
Canım umarım senden de güzel haber alırız, moralini bozma.. Demek kolay uygulamak zor biliyorum. Her şey güzel olur umarımBenim de cuma gunu kontrolum var. 2hafta once kese gorunmus fakat bebek yok demisti doktor. 2hafta beklicez dedi. Bos gebelik olmasindan cok korkuyorum
Ben umreye giden ark istedim getirsin deniyicemKızlar aranızda meryem ana otunu deneyen var mı?
Can'ım maşallah herşey yolundaymış kesede gözükmüş aferın bizim miniğimizeçok şükürAaa evet 30 Ocak büyük gün. Bu arada yeni değerim 6086 çıkmış. Yine iki katına katlanmadı. Ama takılmıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?