Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Süper cnm masallah masallah darısı kalp atışlarına benim de bat 30 Ocak beraber bekleriz artık

Gttim doktora yumurtam 15 cm olmus. Cumartsi gel 18dn buyk olrsa catlatma ignesi vrurz dedi. Esimede promotil m forte verdi.

Canımmm çok sevindiiimmm kan sonucunu dedin mi doktora? Ne diyor? Çok güzel bence senden haberler, ohh takvim de geldi yerine çok güzel oldu vallahi

Canımmm çok sevindiiimmm kan sonucunu dedin mi doktora? Ne diyor? Çok güzel bence senden haberler, ohh takvim de geldi yerine çok güzel oldu vallahi

Teşekkürler tatlım. Ben de çok sevindim. Kan sonucunu mesaj attım ama henüz cevap vermedi. Hepimizegelsin takvimler ve 40 hafta hiiiiç bi yere gitmesin

Teşekkürler tatlım. Ben de çok sevindim. Kan sonucunu mesaj attım ama henüz cevap vermedi. Hepimizegelsin takvimler ve 40 hafta hiiiiç bi yere gitmesin
Canım benim, hadi ondan da güzel sonuç gelir umarım Güzel dileklerin gerçek olsun canım

cnm bu ay bnde klomen kullandim suan adetten sonraki 22 ci gun ama gec catladi bnmki ve arada ovulasyon kanamam oldu .

Canım benim, hadi ondan da güzel sonuç gelir umarım Güzel dileklerin gerçek olsun canım

Şimdi cevap verdi canım.çok iyi değilmiş değer ama yanılma da olabilir dedi. Kalp atışlarını bekleyeceğiz artık dedi. Iyi gelişmeyen bir hamilelik olma olasılığı da varmış hala.

Şimdi cevap verdi canım.çok iyi değilmiş değer ama yanılma da olabilir dedi. Kalp atışlarını bekleyeceğiz artık dedi. Iyi gelişmeyen bir hamilelik olma olasılığı da varmış hala.
Canim cok sevindim. Sen gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek bak gorursun. Karindan ultrasonla bebisi gordumu. Keseyi olctumu kac mm olmus.

Benim de cuma gunu kontrolum var. 2hafta once kese gorunmus fakat bebek yok demisti doktor. 2hafta beklicez dedi. Bos gebelik olmasindan cok korkuyorum

Anladımm canım, valla senin durumunda olan biri varsa daha iyi yardımcı olur sana. Ben şimdilik her şey gönlünce olsun, kalbim kadar güZel olsun diyorum canım.. Dur bakalım umarım bir dahaki kontrolde her şeyin güzel gittiğini öğreniriz:)
Benim de cuma gunu kontrolum var. 2hafta once kese gorunmus fakat bebek yok demisti doktor. 2hafta beklicez dedi. Bos gebelik olmasindan cok korkuyorum
Canım umarım senden de güzel haber alırız, moralini bozma.. Demek kolay uygulamak zor biliyorum. Her şey güzel olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…