Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Insallah bir an once yeniden hamis olurum ama bu sefer 9 ay sonra gelir bebeyim bu kadar erken gelmez daha 4 haftalikken annesinden ayrildi

Uzulmuyecem diye kendime soz verdim pozitif olucam ki onumuzdeki aylar pozitif sonuclarda ala biliyim kaynanam beni sevmediyi icin ne kocuğumu nede esimi sevmiyor elinden geldiyi kadar kotu davraniyor bu defa asla kayinvalideme demiycem cok kotu gozu var

Canım sakın üzme kendini, pozitif yönünden bak, demek ki hamile kalman mümkünmüş, bu durumu yaşayıp, ertesi ay hamile kalan çok insan var, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Insallah canim çabucak sizin peşinizden gelirim bu arada hayirli uğurlu olsun sağlikla kucağina alirsin insallah

@gulit_ me amin inşallah, çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu...

Homely_angel canımmmmmm
tebrik ederimmmm
Nasıl sevindim anlatamam
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah güzel arkadaşım güzel anne

Canımmmmmm çok teşekkürler :)

Ama bir saat önce tuvalette peçeteye minicik kahverengi lekeler geldi. 5 tane kadar. Hani dikkatli bakmasam görmezdim. Şu an korkuyorum o yüzden
Doktora mesaj attım, progestan a başlayabilirsin diyo. Kızlar ne yapsam???

Insallah bir an once yeniden hamis olurum ama bu sefer 9 ay sonra gelir bebeyim bu kadar erken gelmez daha 4 haftalikken annesinden ayrildi
İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişini bir dahaki sefere inşallah.. Ama bak hamile kalman için bir engel yok demek ki

@gulit_ me amin inşallah, çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu...
Canım benim amin:)
Aa başla istersen canım. Yani doktor neden net bir şey demedi ki?? Önlem olsun diye başla, yarın da git istersen. Ama lütfen stres yapma, yerleşiyordur annesi?? Korkma sen tamam

Korkma yavrum yoğun ve kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz

P
Canım korkma. Progestana başla ve dinlen. Kendini yorma. Ayaklarının altına yastık koy ve bu dönemde ilişkiden uzak durun. Birkaç gün işe gitme bence. Bir de progestanı ağızdan alınca çok fena baş dönmesi yapıyor. Ben de kullandım progestan ve doktorum fitil gibi de kullanabilirsin demişti. Fitil gibi kullanınca daha etkili oldu bende. Korkma, bebişine güven :)

=) ben de hissediyorum özellikle öğlenleri oluyor. karnımın altında ana atar damar gibi zonklama oluyo. doktoruma sordum. bebeğin hareketleri olmadığını söyledi. Bebek hareket ettikçe suyun dalgalanmasından kaynaklı su hareketleri dedi 20. haftadan sonra bebeği hissedeceksin dedi. pıt pıt atıyo resmen. Bir de her gün hissedemeyebilirsin korkmana gerek yok. çünkü hissedilen bebek değil cnm. suyun dalgalanması :) pıt pıt atmaları çok takip etme dedi. dediğim gibi bebeğin daha rahime çarpıp hissetmemize sadece 1 kaç hafta kaldı. bunla idare etcez artık :)

cnm hemen başla. sabah 1 akşam 1 olmak üzere içmelisin. bnmde 8. haftamda olmuştu baya bi hemde. 1 hafta dinlendim. 2 ay bu ilacı içtim. feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. ben bunları yaşarken bir de çalıştım. hiç korkma ve takma sakın. kutu bitince hemen bırakma bir tane daha al ve iç. 2 ay boyunca iç bebeğin iyice yerleşsin. ve bu ilaç keseyi yukarı taşıyarak düşüğüde engelliyor. kesenin yavaş yavaş yukarı kaymasından kaynaklanan bir kanama demişti doktorum. rahimdeki kanama dışarı vuruyor. ben 2 ay boyunca her hafta gittiğimde doktora hala kanama var demişti ama temizleniyor yavaş yavaş ilacı sakın bırakma dedi. eylülde başlamıştım içmeye kasım sonu iki kutu bitince bıtaktım içmedim. ilacı bırakır bırakmaz baş dönmelerim mide bulantım hepsi geçti bu arada.

Homely_angel sen sakın doktoruna sormadan alttan alma. Alttan almanın başka şeylerede etkisi var. bana kesinlikle almıyosun dedi doktorum. ağızdan alacaksın dedi. vajinadan alınan ile ağızdan alınanın etkileri farklıdır. bnm kanamam yoğun olmasına rağmen ağızdan dedi. sakın öyle bir yanlış yapma. katlanacaksın baş dönmelerine cnm bebeğin için.

evet ama çok güzel bir duygu gerçekten, sonuçta suyun dalgalanması da olsa onun hareketinden dolayı dalgalanıyor değilmi, ve bebeğin hareketi demek oluyor bu değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…