- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.701
Insallah bir an once yeniden hamis olurum ama bu sefer 9 ay sonra gelir bebeyim bu kadar erken gelmez daha 4 haftalikken annesinden ayrildiEvett inşallah inşallah yaaa:))) çok istiyorum gerçekten
Canımmm hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın şekerrAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaaa inşallahhsağol bebeğimm
Yaaa canım benim inan hissediyorum, o kadar samimisiniz ki:) umarım o ay, bu aydır yaaa:)
Canım bugün yarın ilişki olmakı bencebugün yumurtlamışsın gibi duruyor:)
Canımmm yaaa ne güzel bir histir o.. Ben de çok duygulandım okuyunca, ne güzel yaa.. Tekmelerini her şeyini sıkıntısız huzurla hisset canım:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım çok üzüldüm, ama kimyasal için hemen peşine bebek gelir derler.. Umarım sende de öyle olur
Uzulmuyecem diye kendime soz verdim pozitif olucam ki onumuzdeki aylar pozitif sonuclarda ala biliyim kaynanam beni sevmediyi icin ne kocuğumu nede esimi sevmiyor elinden geldiyi kadar kotu davraniyor bu defa asla kayinvalideme demiycem cok kotu gozu varruziyye CNm cok uzuldum ya kaynanada ayrıca kızdım bu bir can yaa Nasıl bu kadar insafsız olabiliyor başı insanlar anlamıyorum insaallah tekrardan kalırsın hemencecik ... mf_d cnm bende aynı haftalarda hissetmiştim Nasıl bir heyecan dimiii hüngür hüngür ahlamıştım resmen buradayım anne diyordu sonra sürekli bekler oldum allahım yine atsın yine hissedeyim diye ooffff Nasıl ozledim
Insallah canim çabucak sizin peşinizden gelirim bu arada hayirli uğurlu olsun sağlikla kucağina alirsin insallahCanım sakın üzme kendini, pozitif yönünden bak, demek ki hamile kalman mümkünmüş, bu durumu yaşayıp, ertesi ay hamile kalan çok insan var, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Amin kuzum inşallah hadi hemen gelin peşimizden, Rabbim hemen nasip etsin inşallah isteyen herkese...Insallah canim çabucak sizin peşinizden gelirim bu arada hayirli uğurlu olsun sağlikla kucağina alirsin insallah
Inşallah :)Insallah yeniden hamis olarak yazarsin
Homely_angel canımmmmmm
tebrik ederimmmm
Nasıl sevindim anlatamam
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah güzel arkadaşım güzel anne
İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişini bir dahaki sefere inşallah.. Ama bak hamile kalman için bir engel yok demek kiInsallah bir an once yeniden hamis olurum ama bu sefer 9 ay sonra gelir bebeyim bu kadar erken gelmez daha 4 haftalikken annesinden ayrildi
Canım benim amin:)@gulit_ me amin inşallah, çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu...
Aa başla istersen canım. Yani doktor neden net bir şey demedi ki?? Önlem olsun diye başla, yarın da git istersen. Ama lütfen stres yapma, yerleşiyordur annesi?? Korkma sen tamamCanımmmmmm çok teşekkürler :)
Ama bir saat önce tuvalette peçeteye minicik kahverengi lekeler geldi. 5 tane kadar. Hani dikkatli bakmasam görmezdim. Şu an korkuyorum o yüzden
Doktora mesaj attım, progestan a başlayabilirsin diyo. Kızlar ne yapsam???
Korkma yavrum yoğun ve kanama olmadığı sürece sıkıntı olmazCanımmmmmm çok teşekkürler :)
Ama bir saat önce tuvalette peçeteye minicik kahverengi lekeler geldi. 5 tane kadar. Hani dikkatli bakmasam görmezdim. Şu an korkuyorum o yüzden
Canım korkma. Progestana başla ve dinlen. Kendini yorma. Ayaklarının altına yastık koy ve bu dönemde ilişkiden uzak durun. Birkaç gün işe gitme bence. Bir de progestanı ağızdan alınca çok fena baş dönmesi yapıyor. Ben de kullandım progestan ve doktorum fitil gibi de kullanabilirsin demişti. Fitil gibi kullanınca daha etkili oldu bende. Korkma, bebişine güven :)Canımmmmmm çok teşekkürler :)
Canım benim cumartesi oldu ovülasyon.. Baya erken yaniSeninle ovulasyon günlerimiz gene aynı kuzumgulit_me
Ne totemi yaptın bakalımm?? İnşallah tutar canım benim hayırlısıykaBende yaptım bakalım totem hayırlısı
Canım dün görünmüyordu takvim.. Ya 9 ay boyunca kaldırmayız inşallah canım.. Tutsun totemler gelsin bebiklerBende yaptım bakalım totem hayırlısı
Seninde totemin hayırlı olsun canım benimmmm:)Bende yaptım bakalım totem hayırlısı
=) ben de hissediyorum özellikle öğlenleri oluyor. karnımın altında ana atar damar gibi zonklama oluyo. doktoruma sordum. bebeğin hareketleri olmadığını söyledi. Bebek hareket ettikçe suyun dalgalanmasından kaynaklı su hareketleri dedibu arada kızlar ben bu gün bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım. karnımın sağ tarafında pıt pıt bir atma var çok değişik ve ilginç bir duygu, bu kadar erken hissetmem normalmi bilmiyorum. ama ağlayacam neredeyse çok duygulandım. sabah kahvaltıdan sonra oldu. öğlen yemek yerken de hafif hafif hissettim
cnm hemen başla. sabah 1 akşam 1 olmak üzere içmelisin. bnmde 8. haftamda olmuştu baya bi hemde. 1 hafta dinlendim. 2 ay bu ilacı içtim. feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. ben bunları yaşarken bir de çalıştım. hiç korkma ve takma sakın. kutu bitince hemen bırakma bir tane daha al ve iç. 2 ay boyunca iç bebeğin iyice yerleşsin. ve bu ilaç keseyi yukarı taşıyarak düşüğüde engelliyor. kesenin yavaş yavaş yukarı kaymasından kaynaklanan bir kanama demişti doktorum. rahimdeki kanama dışarı vuruyor. ben 2 ay boyunca her hafta gittiğimde doktora hala kanama var demişti ama temizleniyor yavaş yavaş ilacı sakın bırakma dedi. eylülde başlamıştım içmeye kasım sonu iki kutu bitince bıtaktım içmedim. ilacı bırakır bırakmaz baş dönmelerim mide bulantım hepsi geçti bu arada.Canımmmmmm çok teşekkürler :)
evet ama çok güzel bir duygu gerçekten, sonuçta suyun dalgalanması da olsa onun hareketinden dolayı dalgalanıyor değilmi, ve bebeğin hareketi demek oluyor bu değilmi ?=) ben de hissediyorum özellikle öğlenleri oluyor. karnımın altında ana atar damar gibi zonklama oluyo. doktoruma sordum. bebeğin hareketleri olmadığını söyledi. Bebek hareket ettikçe suyun dalgalanmasından kaynaklı su hareketleri dedi20. haftadan sonra bebeği hissedeceksin dedi. pıt pıt atıyo resmen. Bir de her gün hissedemeyebilirsin korkmana gerek yok. çünkü hissedilen bebek değil cnm. suyun dalgalanması :) pıt pıt atmaları çok takip etme dedi. dediğim gibi bebeğin daha rahime çarpıp hissetmemize sadece 1 kaç hafta kaldı. bunla idare etcez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?