- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.721
kimse yokmu bu gün buralarda, pek sessiz kalmış ortalık nerdesiniz kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişini bir dahaki sefere inşallah.. Ama bak hamile kalman için bir engel yok demek ki
Canım benim amin:)
Aa başla istersen canım. Yani doktor neden net bir şey demedi ki?? Önlem olsun diye başla, yarın da git istersen. Ama lütfen stres yapma, yerleşiyordur annesi?? Korkma sen tamam
Korkma yavrum yoğun ve kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz
cnm hemen başla. sabah 1 akşam 1 olmak üzere içmelisin. bnmde 8. haftamda olmuştu baya bi hemde. 1 hafta dinlendim. 2 ay bu ilacı içtim. feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. ben bunları yaşarken bir de çalıştım. hiç korkma ve takma sakın. kutu bitince hemen bırakma bir tane daha al ve iç. 2 ay boyunca iç bebeğin iyice yerleşsin. ve bu ilaç keseyi yukarı taşıyarak düşüğüde engelliyor. kesenin yavaş yavaş yukarı kaymasından kaynaklanan bir kanama demişti doktorum. rahimdeki kanama dışarı vuruyor. ben 2 ay boyunca her hafta gittiğimde doktora hala kanama var demişti ama temizleniyor yavaş yavaş ilacı sakın bırakma dedi. eylülde başlamıştım içmeye kasım sonu iki kutu bitince bıtaktım içmedim. ilacı bırakır bırakmaz baş dönmelerim mide bulantım hepsi geçti bu arada.
Homely_angel sen sakın doktoruna sormadan alttan alma. Alttan almanın başka şeylerede etkisi var. bana kesinlikle almıyosun dedi doktorum. ağızdan alacaksın dedi. vajinadan alınan ile ağızdan alınanın etkileri farklıdır. bnm kanamam yoğun olmasına rağmen ağızdan dedi. sakın öyle bir yanlış yapma. katlanacaksın baş dönmelerine cnm bebeğin için.
Hemen uzulme canim biliyorsun gecen hafta benimde keseyi cok zor gormustu. Karindan ultrasonla bakmisti. Gelisimi geri dedi. Dusuk riski var dedi progestan verdi. Bekle sabirla canim. Hemende dusurmesine izin verme 1 hafta daha bekleKızlar pregestona ağızdan başladım ama doktor bugün keseyi göremedi. ve baya umutsuz konuştu. b-hcg istedi, eğer değer düzgün artmadıysa pregestonu da bıraktıracak. Keseyi görseydi iğneye başlatcaktı. Sanırım boşuna sevindim.
Kızlar pregestona ağızdan başladım ama doktor bugün keseyi göremedi. ve baya umutsuz konuştu. b-hcg istedi, eğer değer düzgün artmadıysa pregestonu da bıraktıracak. Keseyi görseydi iğneye başlatcaktı. Sanırım boşuna sevindim.
YavrumKızlar pregestona ağızdan başladım ama doktor bugün keseyi göremedi. ve baya umutsuz konuştu. b-hcg istedi, eğer değer düzgün artmadıysa pregestonu da bıraktıracak. Keseyi görseydi iğneye başlatcaktı. Sanırım boşuna sevindim.
üzme kendini hemen hayatım ya lütfen, bence doktora çok erken gittiğiniz içi bu kadar karamsarlığa düşüyorsunuz, ben doktora gittiğimde 7+4 düm ve kese görünmüştü, içinde bebek yok ii hafta sonra demişti ve iki hafta sonra gidince kalp atışlarını duymuştuk. yani 9+4 de biraz daha sabırlı ol lütfen kendini de hemen böyle stere sokma en tehlikeli şey stresKızlar pregestona ağızdan başladım ama doktor bugün keseyi göremedi. ve baya umutsuz konuştu. b-hcg istedi, eğer değer düzgün artmadıysa pregestonu da bıraktıracak. Keseyi görseydi iğneye başlatcaktı. Sanırım boşuna sevindim.
Hemen uzulme canim biliyorsun gecen hafta benimde keseyi cok zor gormustu. Karindan ultrasonla bakmisti. Gelisimi geri dedi. Dusuk riski var dedi progestan verdi. Bekle sabirla canim. Hemende dusurmesine izin verme 1 hafta daha bekle
Bence de canım hemen gözukmex bilir üzülme hayırlısı oluriinşallah canim bnm
YavrumminikPrensim inde kese gözüktü 30 binlerde Bebek gözüktü hemen umutsuz olma
üzme kendini hemen hayatım ya lütfen, bence doktora çok erken gittiğiniz içi bu kadar karamsarlığa düşüyorsunuz, ben doktora gittiğimde 7+4 düm ve kese görünmüştü, içinde bebek yok ii hafta sonra demişti ve iki hafta sonra gidince kalp atışlarını duymuştuk. yani 9+4 de biraz daha sabırlı ol lütfen kendini de hemen böyle stere sokma en tehlikeli şey stres
Canım karından göremedi, vajinal baktı onda da göremedi. Karından görememesi normalde, vajinalde görmesi gerekiyorduEğer büyürse de kürtaj gerektirebilir dedi.
olmaz inşallah bir şey, sen inan bebeğine de kendine de moralini bozma, doktorların her söylediğini de kafana takma, hep en kötüyü söylüyor onlar.Canım karından göremedi, vajinal baktı onda da göremedi. Karından görememesi normalde, vajinalde görmesi gerekiyorduEğer büyürse de kürtaj gerektirebilir dedi.
kadeşimin hanımının bir hafta boyunca kanaması oldu. hem de adet gibi neredeyse hiçbirşey olmadı çok şükür, çok sağlıklı doğum yaptı tosun gibi bir oğlumuz var çok şükür, 10 aylık oldu yaşına girecek kafana takma düşünme boşver sen doktoru kanaman devam etmediği sürece evham yapma hiç strese sokma kendiniCanım ben dün kanama olunca mecburen doktora gittim bugün. Doktor iğne verecekti ama hem karından hem vajinal bakıp keseyi göremeyince beta hcg yi istedi işte. Eğer sonuç 2500-3000' in altındaysa zaten artış olağan dışı olmuş olacak. O zamanda beklemenin bir anlamı yokmuş.
Ben kese yi 43. Günde gördüm Bebeği de 57. Günde duymuştum. Canım bnm
Myss, hamileymişsin çok sevindim. 6. hafta erken , 8. haftada kalp atışını duyanlar var.
Kafanı karıştırmak istemem, doktoruna güveniyorsan onun dediğini yapacaksın, ama inşalh doktor biraz daha bekleyelim der.
Sen de herhangi bir kan pıhtılaşması gibi bir durum yoktu değil mi?
olmaz inşallah bir şey, sen inan bebeğine de kendine de moralini bozma, doktorların her söylediğini de kafana takma, hep en kötüyü söylüyor onlar.
kadeşimin hanımının bir hafta boyunca kanaması oldu. hem de adet gibi neredeyse hiçbirşey olmadı çok şükür, çok sağlıklı doğum yaptı tosun gibi bir oğlumuz var çok şükür, 10 aylık oldu yaşına girecek kafana takma düşünme boşver sen doktoru kanaman devam etmediği sürece evham yapma hiç strese sokma kendini
Sağol canım, ama hamile miyim değil miyim karıştım biraz. Kalp atışı gecikebilir ama kese görülemiyor. Her şey bugün ki beta hcg ye bağlı.
Kan pıhtılaşması filan yok ben de bildiğim kadarıyla. ama doktor biz iki düşük sonrası bazı testler yaparız, eğer istersen sen de hemen de yapabilirim dedi. Bakalım bugün 15:00 gibi sonuç bir çıksın daha net konuşabilecek.
olurmu hayatım görülmeye de bilir, burada 6. hafta yazıyor ama senin bebeğin 5 haftayı doldurmuş oluyor yani 5 haftalık. bu yüzden kese görünebilmesi için adetin 2 hafta geçmiş olması lazım. vajinal ultrason da çok sağlıklı bir şey değil bende birdaha hiç baktırma, düşük sebebi bile olabilir çoğu kadında. sen sabırlı ol bekle, kanaman nasıl olmuştu dünkü yoğun bir adet kanaması mı yoksa tuvalette peçeteye gelen bir kanama gbi mi ? ayrıca bir kereye mahsus mu oldu. yoksa devam etti mi yani şu an kanaman varmı o şekilde bunlar da önemli,Canım keseyi görseydi umutsuz olmazdım da, cuma ve pazar günkü değerlere göre hesapladığında vajinal kesin görmeliymiş.
bu söylediğin trobbosit değerlerinin düşük olması değilmi, bende çıkmıştı o 7-8 haftalıkken çok düşük çıkmıştı değerlerim ama k vitamini takviyesi ile bol bol çok şükür düzene girdi tekrardan evetTrombofili pandelini yaptırmanı tavsiye ederim. Biraz sıkıntılı bir sürecin ardından hamile kalabildin, hiç üzülme hayırlsı neyse o olur inşalh.