Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ewet canım bu haftalarda hissedersin normal yani söyle bakalım benim için ne hissediyorsun Mart nisan gibi baslicam çalışmalara bi de kpss sınavı varr :))

Ewet canım bu haftalarda hissedersin normal yani söyle bakalım benim için ne hissediyorsun Mart nisan gibi baslicam çalışmalara bi de kpss sınavı varr :))
canım sana ne deyim ki ben, sen çalışmaya bile başlamamışsın daha, hele bir başla bakalım ondan sonra konuşuruz :)

Evet belkide kimuasalmis neyse en azindan hamile kala biliyormusum cok uzulmedim sanki adet oldum o kadar insallah tez zamanda yeniden mujdeli haberi verirm ta bi ozaman esimin ailesine soylemiyecem 4 ay falan bekliyecem
Canım sakın üzme kendini, pozitif yönünden bak, demek ki hamile kalman mümkünmüş, bu durumu yaşayıp, ertesi ay hamile kalan çok insan var, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Evet belkide kimuasalmis neyse en azindan hamile kala biliyormusum cok uzulmedim sanki adet oldum o kadar insallah tez zamanda yeniden mujdeli haberi verirm ta bi ozaman esimin ailesine soylemiyecem 4 ay falan bekliyecem
beklerken de öyle bekle ama korunmadan. olursa lur olmazsa olmaz de tamam mı

Şaka yapiorum yaa sadece martta mi başlasam nisan da mı başlasam onu da bilemedim :)))
bak şimdi sana hislerimi söylimi, sen şimdiden başla, o zamana kadar birkaç denemen olmuş ve deneyim kazanmış olursun, nisan mayış gibi de inşallah müjdeli haber verirsin, ben bu ay hamile kalacam deyince hamile kalınmıyor bak görüyorsun

amin canım hepimize inşallah..

Ayyy maşallah ona öğrendiğin zamanı bile hatırlıyorum :)

ruziyye CNm cok uzuldum ya kaynanada ayrıca kızdım bu bir can yaa Nasıl bu kadar insafsız olabiliyor başı insanlar anlamıyorum insaallah tekrardan kalırsın hemencecik ... mf_d cnm bende aynı haftalarda hissetmiştim Nasıl bir heyecan dimiii hüngür hüngür ahlamıştım resmen buradayım anne diyordu sonra sürekli bekler oldum allahım yine atsın yine hissedeyim diye ooffff Nasıl ozledim

Bazen bir ümitsizlik kaplıyor içimi sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi o kadar uzun zmn oldu ki sonra tekrar umutlarım çoğalıyor kendimi teselli ediyirum SEVİM kokladığım bir kuzum var 3 yasında oda daha Bebek sayılır diyorum ... İnsaallah tekrar anne olurum kızlar dunyanin en güzel seyi

evet canım çok ilginç, bu gün ara ara oldu ve hep bekler oldum. kulağım karnımda elim de öyle, iş yerinde olmasam herhalde bende kendimden geçene kadar ağlardım. ama allahım hep böyle mutluluk gözyaşı versin hepimize inşallah

gulit_me canım inşallah 30 ocakta öğrenicez sanırım tam da senin adet günlerine geliyor. inşallah bu totem tutacak
Evett inşallah inşallah yaaa:))) çok istiyorum gerçekten
Kızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Canımmm hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın şekerr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hadi bitanem inşallah bütün totemler tutar ve BIDIK gelir :)
Yaaa inşallahh sağol bebeğimm
bence kaldırmayacaksın, çok güçlü hissediyorum tatlım bunu. Kendi reglimi bekliyormuş gibi bekliyorum resmen :)
Yaaa canım benim inan hissediyorum, o kadar samimisiniz ki:) umarım o ay, bu aydır yaaa:)
Kızlar bugünki test 3 dk böyle oldu bugun yumurtlama gulit_me Homely_angel
Canım bugün yarın ilişki olmakı bence bugün yumurtlamışsın gibi duruyor:)
Canımmm yaaa ne güzel bir histir o.. Ben de çok duygulandım okuyunca, ne güzel yaa.. Tekmelerini her şeyini sıkıntısız huzurla hisset canım:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bebeyimi kayb etdim
Canım çok üzüldüm, ama kimyasal için hemen peşine bebek gelir derler.. Umarım sende de öyle olur

ruziyye canım üzme kendini... Kimyasaldan sonra ki ay hamile kalan o kadar çook kişi var kı... Ama sen korunma mf_d dediği gibi gör bak hemen gelecek bebeğin...
Cok uzulmedim ama yinede umutlanmisdim karnimi oksamisdim bebeyim sağlikli gel demisdim ama allahin taktiri insallah tez zamanda sizlerin dediyi gibi hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…