- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.681
ben sana demedim mi değerin 50-60 arası bir şey çıkar diye, hayırlı uğurlu olsun canım. rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu aralar hislerim çok kuvvetli, inşallah buradaki herkes için hissettiklerim çıkar
canım sana ne deyim ki ben, sen çalışmaya bile başlamamışsın daha, hele bir başla bakalım ondan sonra konuşuruz :)Ewet canım bu haftalarda hissedersin normal yani söyle bakalım benim için ne hissediyorsun Mart nisan gibi baslicam çalışmalara bi de kpss sınavı varr :))
Canım sakın üzme kendini, pozitif yönünden bak, demek ki hamile kalman mümkünmüş, bu durumu yaşayıp, ertesi ay hamile kalan çok insan var, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Evet belkide kimuasalmis neyse en azindan hamile kala biliyormusum cok uzulmedim sanki adet oldum o kadar insallah tez zamanda yeniden mujdeli haberi verirm ta bi ozaman esimin ailesine soylemiyecem 4 ay falan bekliyecem
beklerken de öyle bekle ama korunmadan. olursa lur olmazsa olmaz de tamam mıEvet belkide kimuasalmis neyse en azindan hamile kala biliyormusum cok uzulmedim sanki adet oldum o kadar insallah tez zamanda yeniden mujdeli haberi verirm ta bi ozaman esimin ailesine soylemiyecem 4 ay falan bekliyecem
canım sana ne deyim ki ben, sen çalışmaya bile başlamamışsın daha, hele bir başla bakalım ondan sonra konuşuruz :)
bak şimdi sana hislerimi söylimi, sen şimdiden başla, o zamana kadar birkaç denemen olmuş ve deneyim kazanmış olursun, nisan mayış gibi de inşallah müjdeli haber verirsin, ben bu ay hamile kalacam deyince hamile kalınmıyor bak görüyorsunŞaka yapiorum yaa sadece martta mi başlasam nisan da mı başlasam onu da bilemedim :)))
amin canım hepimize inşallah..Ne güzel Can'ım , Allah Huzur unuzu daim etsin inş , bulaşmasınlar size bir daha , aile faktöründe eşin tavrı enönemli olan , Allah hepimizin kocasına akıl fikir versin , kucaklarımıza da hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş
Bence kesinlikle oyle canim. Ya imreniyorum boyle testleri gorunce. Benim ne ovulasyonda ne gebelik testinde bu kadar koyu cizgilerim olmadi
bu arada kızlar ben bu gün bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım. karnımın sağ tarafında pıt pıt bir atma var çok değişik ve ilginç bir duygu, bu kadar erken hissetmem normalmi bilmiyorum. ama ağlayacam neredeyse çok duygulandım. sabah kahvaltıdan sonra oldu. öğlen yemek yerken de hafif hafif hissettim
Myssteriouss canim beni hamis listesinden kaldir
mart mart mart :)Şaka yapiorum yaa sadece martta mi başlasam nisan da mı başlasam onu da bilemedim :)))
evet canım çok ilginç, bu gün ara ara oldu ve hep bekler oldum. kulağım karnımda elim de öyle, iş yerinde olmasam herhalde bende kendimden geçene kadar ağlardım. ama allahım hep böyle mutluluk gözyaşı versin hepimize inşallahruziyye CNm cok uzuldum ya kaynanada ayrıca kızdım bu bir can yaa Nasıl bu kadar insafsız olabiliyor başı insanlar anlamıyorum insaallah tekrardan kalırsın hemencecik ... mf_d cnm bende aynı haftalarda hissetmiştim Nasıl bir heyecan dimiii hüngür hüngür ahlamıştım resmen buradayım anne diyordu sonra sürekli bekler oldum allahım yine atsın yine hissedeyim diye ooffff Nasıl ozledim
Evett inşallah inşallah yaaa:))) çok istiyorum gerçektengulit_me canım inşallah 30 ocakta öğrenicez sanırım tam da senin adet günlerine geliyor. inşallah bu totem tutacak
Canımmm hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın şekerrKızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Yaaa inşallahhHadi bitanem inşallah bütün totemler tutar ve BIDIK gelir :)
Yaaa canım benim inan hissediyorum, o kadar samimisiniz ki:) umarım o ay, bu aydır yaaa:)bence kaldırmayacaksın, çok güçlü hissediyorum tatlım bunu. Kendi reglimi bekliyormuş gibi bekliyorum resmen :)
Canım bugün yarın ilişki olmakı bence
Canımmm yaaa ne güzel bir histir o.. Ben de çok duygulandım okuyunca, ne güzel yaa.. Tekmelerini her şeyini sıkıntısız huzurla hisset canım:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbu arada kızlar ben bu gün bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım. karnımın sağ tarafında pıt pıt bir atma var çok değişik ve ilginç bir duygu, bu kadar erken hissetmem normalmi bilmiyorum. ama ağlayacam neredeyse çok duygulandım. sabah kahvaltıdan sonra oldu. öğlen yemek yerken de hafif hafif hissettim
Canım çok üzüldüm, ama kimyasal için hemen peşine bebek gelir derler.. Umarım sende de öyle olurBebeyimi kayb etdim
Insallah yeniden hamis olarak yazarsinCanım şimdi kaldırıyorum ama bir ay sonra yine yazıcam inşallah. Eminim çok zordur ama kendini bırakma sakın. Sağlıklı bebişlerimizin olması her şeyden önemli
Cok uzulmedim ama yinede umutlanmisdim karnimi oksamisdim bebeyim sağlikli gel demisdim ama allahin taktiri insallah tez zamanda sizlerin dediyi gibi hamile kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?