• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder

Şimdi aklıma geldi sormak istedim. Kadında kaç yumurta oluyor acaba?

Benim ovulasyonum dündü ben zaten anlamıştım, doktor bugün teyit etti. Ancak dedi ki ne kadar güzel hala yumurtaların burada duruyor... Ben o sıra anlayamadım ve soramadım haliyle, acaba kadında bulunan yumurtalar aynı anda çatlamıyor mu, yani hala yumurta catlama ihtimali var mıdır??

Iki yumurtalikta iki olusup catlayabiliyo ikisi ayni zamanlarda oluyo ama genelde bi ay bi yumurtalik bi ay bi yumurtalik oluyo birbirine benzemeyen ikizlerin annelerinde hep cift yumurta catlar:KK19:

Şimdi aklıma geldi sormak istedim. Kadında kaç yumurta oluyor acaba?

Benim ovulasyonum dündü ben zaten anlamıştım, doktor bugün teyit etti. Ancak dedi ki ne kadar güzel hala yumurtaların burada duruyor... Ben o sıra anlayamadım ve soramadım haliyle, acaba kadında bulunan yumurtalar aynı anda çatlamıyor mu, yani hala yumurta catlama ihtimali var mıdır??
Genelde kirginliklar hep o onemli gune denk geliyor canim ve biz kadinlar gurur yapip eslerimizden uzak duruyoruz.tabi onlar durumun ne denli onemli oldugunun farkinda olmadiklari icin azicik ustume dusmuyorlar. Halbuki birazcik yaklassalar bebis icin tum kirginliklari unutabiliriz:-) ama sanirim gurur yapmak su durumda en son yapacagimiz sey olmali. Bebis icin sabir :)

Genelde kirginliklar hep o onemli gune denk geliyor canim ve biz kadinlar gurur yapip eslerimizden uzak duruyoruz.tabi onlar durumun ne denli onemli oldugunun farkinda olmadiklari icin azicik ustume dusmuyorlar. Halbuki birazcik yaklassalar bebis icin tum kirginliklari unutabiliriz:-) ama sanirim gurur yapmak su durumda en son yapacagimiz sey olmali. Bebis icin sabir :)

Dogru söylüyorsunuz ama nasıl gidip yaklaşım. Hadi garantisi olsa bi nebze. Ben gidip birsey olmamış gibi yakın olayım sonra bebis olmasın :-( Uff gurur ne kötü bişey. ..

Haa o gelip mutlaka yakinlasir ama ne bileyim arada kaldım . :-(

Bir önceki soruma ek olarak kasiklarim o kadar ağrıyor ki dayanamiyorum resmen iğne batıyor resmen. Dün de böyle olmustu

N nadirensevda bence gururu birak onada acikla aslinda kirginim ama uzatmak istemiyorum die
Bende ayni durumdayim bugun cok zor calisiyorum sole 2 3 saat ewe gidebilsem hemen deniyecem cunku kasik agrisindan duramiyorum bugun bis gececek die cok uzuluyorum:KK34:garip bise insan vocuk icin herseyi yapiyo gercekten

Dogru söylüyorsunuz ama nasıl gidip yaklaşım. Hadi garantisi olsa bi nebze. Ben gidip birsey olmamış gibi yakın olayım sonra bebis olmasın :-( Uff gurur ne kötü bişey. ..

Haa o gelip mutlaka yakinlasir ama ne bileyim arada kaldım . :-(

Bir önceki soruma ek olarak kasiklarim o kadar ağrıyor ki dayanamiyorum resmen iğne batıyor resmen. Dün de böyle olmustu
O sana yaklasirsa azicik naz yap ama fazla da uzatip uzaklastirma:-) benimde takvime gore 19 agustos yumurtlamaydi ve o gun gercekte sol kasigim feci agridi.oturup kalkarken bile canim yaniyodu.o gece agridan bisey yapmayi hic istemedi canim ama bebis icin mecburdum ve sabahina agri hafifleyince oldu. Hem sabah saatleri sperm hareketliligi icin daha iyimis:-)

Gerci sonuc ne daha bilmiyorum ama insallah olur. 6. Ay bizim ve cok istiyorum butun gun evde oldugum icin internetten kafayi kaldiramiyorum. Surekli birseyler arastiriyorum. Esim cok kizmaya basladi bu duruma ama elimde degil malesef:(

Beyazmelek16 Beyazmelek16 cok haklisin bizim daha bu ay basladi ben bile bir suru okudum hemde hemsireyim bildigim seyleri tekrar tekrar okuyorum esim dalga geciyo benimlede ama cok istiyorum zaten 4 aydir ikna etme cabalari icindeyim bu erkekler neden bizi anlamiyo anne olmak istiyoruz hemde acil

Beyazmelek16 Beyazmelek16 cok haklisin bizim daha bu ay basladi ben bile bir suru okudum hemde hemsireyim bildigim seyleri tekrar tekrar okuyorum esim dalga geciyo benimlede ama cok istiyorum zaten 4 aydir ikna etme cabalari icindeyim bu erkekler neden bizi anlamiyo anne olmak istiyoruz hemde acil
Sanirim anliyorlar ama onlar daha direncli duygularina karsi. Onlarda bizim gibi olursa dusunsene tam bir depresif ev ortami :-) bi tarafin frenlemesi iyi oluyor aslinda. Ama biz o hissi tam icimizde kendi bedenimizde yasadigimiz icin cok cok daha yogunuz. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hepimizin hayirli zamanda yuzune gulsun insallah

Beyazmelek16 Beyazmelek16 amin senin bat ne zaman ne bide ne kadar korundun hani bi yildan vucut alisiyo 6 ay olmuyo diyolar
Beni bay 2 eylul.2 gunum var yani dun sabah dayanamayip test yapmisrim sonuc negatif. 9 ay korunduk ama ilac filan almadim hic. Bu ayda kirmizi karti gorursem 6. Kart gorusum olacak :-) sanirim gorecegimde cunku adet belirtilerim var 2 gundur

Herkes hamilelik belirtisi olarak goguslerin acisindan bahsediyor. Gogusleri acimadan hamile kaldigini ogrenen var mi acaba. Kac gundur goguslerime dokunmaktan bi hak oldum acaba acirlar mi diye :-) aciyacagi yoksa da benim minciklamalarim yuzunden aciyacak artik :-)

Beni bay 2 eylul.2 gunum var yani dun sabah dayanamayip test yapmisrim sonuc negatif. 9 ay korunduk ama ilac filan almadim hic. Bu ayda kirmizi karti gorursem 6. Kart gorusum olacak :-) sanirim gorecegimde cunku adet belirtilerim var 2 gundur
Adet belirtileri ile ayni oluyo diyolar ama benim2 ay once korunurken adetim 10 gun gecikti sık adrara ciktim.rengim sarardi herkes hamilesin dedi ben korundugumuz icin ihtimal vermedim ve oldum herkes hamileyim sandi ayni demek ki belirtiler

Adet belirtileri ile ayni oluyo diyolar ama benim2 ay once korunurken adetim 10 gun gecikti sık adrara ciktim.rengim sarardi herkes hamilesin dedi ben korundugumuz icin ihtimal vermedim ve oldum herkes hamileyim sandi ayni demek ki belirtiler
Keske oyle olsa canim ama baska hicbir belirti yok ki :KK43: sadece arada karnim ve belim agriyor bide vucudumu ates basiyor sanki. Aslinda 1 haftadir biraz vucut isim yuksek gibi hissediyorum

Herkes hamilelik belirtisi olarak goguslerin acisindan bahsediyor. Gogusleri acimadan hamile kaldigini ogrenen var mi acaba. Kac gundur goguslerime dokunmaktan bi hak oldum acaba acirlar mi diye :-) aciyacagi yoksa da benim minciklamalarim yuzunden aciyacak artik :-)

ben aylardır sapığa döndüm:KK53::KK48:
yok büyüdü mü yok acıdı mı yok kahverengilik arttı mı diye:KK70::KK70:

Keske oyle olsa canim ama baska hicbir belirti yok ki :KK43: sadece arada karnim ve belim agriyor bide vucudumu ates basiyor sanki. Aslinda 1 haftadir biraz vucut isim yuksek gibi hissediyorum
Benmde bu hafta asiri usumem oldu hic usumezdim herkes sicak diyo ben hirka giyiyorum daha ilk aydan bole heveslenip uzulmek istemiyorum ama acaba diyorum bide iki gundur asiri kasik agrim var sebebini hic bilmiyorum daha 13 gun var baska belirtiler icin zaten erken die dusunuyorum

Benmde bu hafta asiri usumem oldu hic usumezdim herkes sicak diyo ben hirka giyiyorum daha ilk aydan bole heveslenip uzulmek istemiyorum ama acaba diyorum bide iki gundur asiri kasik agrim var sebebini hic bilmiyorum daha 13 gun var baska belirtiler icin zaten erken die dusunuyorum

canım benimde 14 gün var benimde kasık ağrım var sebebi büyük ihtimal yumurtlama ağrısı yani benimki öyle :)

Acaba kasik agrin yumurtlama oldugundan mi.adete 13 gun var diyorsun hemen hemen o gune denk geliyor. Benimde yumurtlama gunumde ve ertesi gun agrim olmustu.bence bu firsati degerlendir.cunku adetten 14 gun once filan yumurtlama oluyor canim

Back