• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bende bundan şüpheleniyorum. Sanki geçen ay benim yumurtam oluşmadı sanki. Bütün ovulasyon testlerim negatif çıktı.

:( anlaşılan bazı aylar yumurta oluşumu yok. dün akşam ovu testi yaptım. silik çıktı. acaba yumurtlama geçti mi hiç olmadı mı? hiç olmadıysa yine de LH silik çıkartıy mıydı? ayyy sorular sorular, sonunda zır deliye bağlıycaz :rolleyes:

Kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı ben suan şehir dışındayim ve adetim tam döndüğüm gün yumurtlama başlıyor doktor da sperm testi istedi galiba ilişkiye girmemek gerekiyormuş bilgisi olan var mı kaç gün ilişki yasak?

canım geçen gün sorduk soruşturduk biz de. testi vermeden 4 gün kadar cinsel perhiz isteniyor.

Ne demek canım :) ben aslında 3 aydır deniyorum sayılır. Son iki aydır evde ovulasyon testleriyle takip yapıyorum yumurtlama günümü de buluyorum ama olmuyor 2 seferdir. Ben de acaba yanlış mı çıkıyor diye doktora bıraktım takibi. Beklemek zormuş ya böyle. Bir de ümitleniyor insan benim de psikolojim dengesizleşti. Her ay ya hamileysem ya tutunuyorsa bebiş diye spora bile gitmiyorum :) ben daha kolay olur sanıyordum bu bebek olayını

ben de öyle valla her ay ya varsa diye diye dobişko oldum :mad:

valla aslında o kadar değişiyor ki en iyisi adet bitiminden başlayıp bir dolu bir boş gitmek yapabilene tabi :) bana zor geliyor:KK45:

haklısın ama o da görev haline dönüşüyor. öyle de yapmayın diyor doktorlar. akışına bırakmak en iyisi. yumurta yoksa bebiş olasılığı da yok. bu ay ben grevdeyim galiba En Büyük KK

ben de öyle valla her ay ya varsa diye diye dobişko oldum :mad:
Bende öyle doğrudüzgün spor yapamadığım için, bebek değil göbek yaptım:( nurtopu gibi yağ dokum olacak :(

haklısın ama o da görev haline dönüşüyor. öyle de yapmayın diyor doktorlar. akışına bırakmak en iyisi. yumurta yoksa bebiş olasılığı da yok. bu ay ben grevdeyim galiba En Büyük KK
Benim de kahve leke geldi yine sabah, daha 31agustosta en erken adet olmam gerekiyordu:( yine olmadı sanırım, stresten yine basaramadım:( moralim diplerde, yarın öbür gün gelir adetim...

Kızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
Allah büyük.... Moral bozmak yok :)

Kızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
sen hamile kalacaksın canım içime doğuyor:KK45:

tam gününü yakalamışsın ne güzel canım ben de bebek düşünmeden önce bu ne akıntı noluyor yuh artık filan diyordum meğer yumurtlamaymış yeni öğreniyorum bunları o günleri arıyorum şimdi .

tam gününü yakalamışsın ne güzel canım ben de bebek düşünmeden önce bu ne akıntı noluyor yuh artık filan diyordum meğer yumurtlamaymış yeni öğreniyorum bunları o günleri arıyorum şimdi .

İnşallah yakalamışımdır ve tutmuştur canım, hayırlısı olsun. ne diyelim :)

valla aslında o kadar değişiyor ki en iyisi adet bitiminden başlayıp bir dolu bir boş gitmek yapabilene tabi :) bana zor geliyor:KK45:
valla bana da cok zor gelıyor normalde dun gece olması lazımdı.kocama soylemıyorum yumurtlama haftası oldugunu gorev gıbı olmasın dıye.ne o yanastı ne ben en son pazartesı oldu o gunden berı boş.normalde 29 u gıbı gorunuyor yumurtlama ama .bu ay bu tembellıkle kacırdım bence.o yuzden eylul ayından da pek ümitli değilim :P

kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum. 13 aylık evliyim. doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim korundu. şimdi bebek düşünüyoruz. son adetim 13 ağustosta başladı. genelde 31 günde bir oluo bazende 33 günde bir. yumurtlama tarihleri falan var araştırdığım kadarıyla ben hesapladım ama emin olamadım. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. dün çalışmalara başladık :oops: o kadar heycanlıyım ki kalbim küt küt atıo gece 2 buçuğa kadar uyuyamadımm. allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese.
şimdi misal ben dün hamile kalmışsam eğer önümüzdeki ay yani 31 günlük hesaba göre eylülün 12 sinde adet görmemem gerekiyor değil mi.

Ben de bekleyenlerdenim.3 aydır deniyoruz.bat 1 eylül.4agustosta adet olmştum.(9-15-16-25 agustos ilişki yaşadık)7-8 gün önce kadar kasık agrılarım çok vardı batmalar oluyodu ve akıntım vardı ama geçti son 3-4 gündür yok akıntım.şuan sanki adet olcakmışım gibi bi his var..bir de bu sabah hafif pembemsi bişey geldi.bunun anlamı ne olabilir nolur fikir verin kızlar..geçen ay da kahverengi lekelenme ve pembemsi sıvı gelmişti snra adet oldum.yerleşme kanaması diye birşey duydm ihtimal olabilirmi

Ben de bekleyenlerdenim.3 aydır deniyoruz.bat 1 eylül.4agustosta adet olmştum.(9-15-16-25 agustos ilişki yaşadık)7-8 gün önce kadar kasık agrılarım çok vardı batmalar oluyodu ve akıntım vardı ama geçti son 3-4 gündür yok akıntım.şuan sanki adet olcakmışım gibi bi his var..bir de bu sabah hafif pembemsi bişey geldi.bunun anlamı ne olabilir nolur fikir verin kızlar..geçen ay da kahverengi lekelenme ve pembemsi sıvı gelmişti snra adet oldum.yerleşme kanaması diye birşey duydm ihtimal olabilirmi
yerleşme kanaması BAT tan en az 1 hafta önce yaşanır diyorlar. doğru mu ki?

Back