• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hanimlar merak ettigim bisey var simdi kadinlarin yumurtlamadigi bir ay olamaz dimi ?? Bir de yumurtlama donemini anlamanin tek yolu beyaz akinti midir? Yani o akinti mutlaka gelir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim. Bir de aklima takilan bir soru var ama buraya yazmaya azicik cekiniyorum ozel bir soru bana yardimci olabilecek biri var mi ozelden sorsam ???

canım bugün aynı soruyu ben de sordum, çünkü bu ay hiç belirti yok. o şeffaf akıntı bile yok. ama düzenli adet gören kişilerin her ay yumurtlaması olduğunu söyledi yukarı ki mesajlarda. aklına takılan soruyu özelden de sorabilirsin, eğer bilgim varsa memnuniyetle cevaplarım. veya burada hepimiz dert ortağı olduk, istersen direk yazabilirsin ;)

Ugrasip hamis kalamayanlar szlerinde adeti cok agrili oluyor mu :( ilk gun cok agrim oluyo agri kesici icmeden gecirdigim ay yok. :(

canım bugün aynı soruyu ben de sordum, çünkü bu ay hiç belirti yok. o şeffaf akıntı bile yok. ama düzenli adet gören kişilerin her ay yumurtlaması olduğunu söyledi yukarı ki mesajlarda. aklına takılan soruyu özelden de sorabilirsin, eğer bilgim varsa memnuniyetle cevaplarım. veya burada hepimiz dert ortağı olduk, istersen direk yazabilirsin :KK66:
duzenlı adet gorsen de bazı aylar yumurtlama olmayabılıyormus.

Size şunu söyliyeyim, eğer ovulasyon zamanınız genelde aynı zamanlarda oluyorsa yani 13-14-15. günler diyelim 4 gün, hergün ama değerlendirmek gerekiyor. Benim doktorum perinatolog ve o bana bol ilkişki demişti. Diyorlar ki sperm kalitesiz olur ara vermek gerek. Ama zaten olması zor bi olay bence yapılabiliyorsa her gün denenmeli. Bu kadın ve erkeğin kendisine bağlıdır diye düşünüyorum. O hafta her gün, yoksa hergün değil yani:KK70:
Anladım, tamam o zaman bu ay da öyle yapalım:)) zaten eşim kafayı yediğimi düşünüyor, her gün farklı bir bilgiyle geliyorum. Ama napayım, karar verdikten sonra 3 ayımız vardı ve bu 3. Ay.. Ara vermek istemiyorum, ama sınavda da doğurmak istemiyorum..

Kızlar Özür dilerim sözü tutamadı kuralı cignedim. Yarın bat günümdu duramadim test yaptım :( bat tan 4 gün öncesi kesin belli eden testten aldım Eczaci kesin belli olur bugün dedi :( oldu da :( kırmızı görmek istemiyorum ama :( moral sifir:( çok kötü oldum :( kısmet :( ama ben hamis olmak istiyordum :( ağlamakliyim hep gerçekten tuafim ve kotu:(

Hanimlar merak ettigim bisey var simdi kadinlarin yumurtlamadigi bir ay olamaz dimi ?? Bir de yumurtlama donemini anlamanin tek yolu beyaz akinti midir? Yani o akinti mutlaka gelir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim. Bir de aklima takilan bir soru var ama buraya yazmaya azicik cekiniyorum ozel bir soru bana yardimci olabilecek biri var mi ozelden sorsam ???

Regl olmayla yımurtlama birbiriyle birebir bağlantılı değil. O yüzden bazı aylar yumuttlama olmasa da regl gerçekleşir.

Akıntıya gelince kişiden kişiye yoğunluğu değişebiliyor. Kanama şeklinde bile olabiliyor.

canım lütfen kırmızıları görmeden moral bozma. geçen ay ben pembelikler başladığında bile polyana gibi belki de yerleşmedir diyordum hatırlarsan. bir kaç gün daha geçsin bakalım :KK66:
Canım Haklısın ama şu dakika itibariyle kırmızı Kartı yedim....ama çok etkilenmedim çünkü bekliyordum benim Şaşmaz migren ağrıdı girdi mi bir iki güne adet olurum sivilceler zaten herşeyi belli ediyor ama en belirgin özelliğim migren.... Neyse ben yeni bat tarihimi hesaplayıp yazayım da şu listenin sonlarına geçeyim,,,

Kızlar Özür dilerim sözü tutamadı kuralı cignedim. Yarın bat günümdu duramadim test yaptım :KK43: bat tan 4 gün öncesi kesin belli eden testten aldım Eczaci kesin belli olur bugün dedi :KK43: oldu da :KK43: kırmızı görmek istemiyorum ama :KK43: moral sifir:KK43: çok kötü oldum :KK43: kısmet :KK43: ama ben hamis olmak istiyordum :KK43: ağlamakliyim hep gerçekten tuafim ve kotu:KK43:
Aynı gün olmuşuz canım hadi boşver gelen gelmiş takma kafana... Ben alıştım artık 3 yıl geçti böyle arada iki düşük birde ne yapalım kader.... Benim yeni bat Eylül 22 hadi bakalım hayatımda hep önemli yıl dönümleri eylüldedir evlilik Yıldönümü eşimin Yıldönümü öğretmenliğe Başlama,Tanışma yıl dönümü bakalım belki hayırlı gelir Eylül bize Ümit her zaman var Rabbim ol dedin yeterki, bu ay test yapmak yok burada... Söz veriyorum kendime...

Kızlar Özür dilerim sözü tutamadı kuralı cignedim. Yarın bat günümdu duramadim test yaptım :KK43: bat tan 4 gün öncesi kesin belli eden testten aldım Eczaci kesin belli olur bugün dedi :KK43: oldu da :KK43: kırmızı görmek istemiyorum ama :KK43: moral sifir:KK43: çok kötü oldum :KK43: kısmet :KK43: ama ben hamis olmak istiyordum :KK43: ağlamakliyim hep gerçekten tuafim ve kotu:KK43:
Pardon bende adet oldun sandım dur bakalım hiç belli olmaz belki de geç belli olacak adet olmadan bozma moralini sakın

Pardon bende adet oldun sandım dur bakalım hiç belli olmaz belki de geç belli olacak adet olmadan bozma moralini sakın
Moral sifir tuafim çokta güçlü hissediyordum kendimi olursa olur modundaydim ama hiçte öyle değilmişim :( bulantimda vardı hepsi psikolojikmis :(

Buraya artik adetlerim 2 gun kahverengi geliyo sonra kirmizi oluyo diyenler bende 2 3 aydir buna sasiriyordum. Benimde oyle olmaya basladi sanirim degisiklikler oluyo gercekten vücudumuzda.

Y yapayalniz1 Hanimlar merak ettigim bisey var simdi kadinlarin yumurtlamadigi bir ay olamaz dimi ?? Bir de yumurtlama donemini anlamanin tek yolu beyaz akinti midir? Yani o akinti mutlaka gelir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim. Bir de aklima takilan bir soru var ama buraya yazmaya azicik cekiniyorum ozel bir soru bana yardimci olabilecek biri var mi ozelden sorsam ???

canım bugün aynı soruyu ben de sordum, çünkü bu ay hiç belirti yok. o şeffaf akıntı bile yok. ama düzenli adet gören kişilerin her ay yumurtlaması olduğunu söyledi yukarı ki mesajlarda. aklına takılan soruyu özelden de sorabilirsin, eğer bilgim varsa memnuniyetle cevaplarım. veya burada hepimiz dert ortağı olduk, istersen direk yazabilirsin :KK66:

Kızlar benim bir arkadaşım yumurta takibi yaptırmıştı ordan biliyorum. İlk ay yumurtlamamış o yüzden 2. Ay klomen verdi doktor. Olabiliyormuş yani

Moral sifir tuafim çokta güçlü hissediyordum kendimi olursa olur modundaydim ama hiçte öyle değilmişim :KK43: bulantimda vardı hepsi psikolojikmis :KK43:
Bulantı adete yakın bende de oluyor o Yüzden hiç aldırış etmiyorum artık... Inan insan herşeye alışıyor biliyorum biraz kafana takıyorsun ama düşün bir kere elimizden gelen birşey var mı birde şöyle düşün tüp bebek yaptırıp maddi manevi herşeylerini verip sonuçta negatifle karşılaşanlar var...en azından ciddi bir problemimiz yok

Bulantı adete yakın bende de oluyor o Yüzden hiç aldırış etmiyorum artık... Inan insan herşeye alışıyor biliyorum biraz kafana takıyorsun ama düşün bir kere elimizden gelen birşey var mı birde şöyle düşün tüp bebek yaptırıp maddi manevi herşeylerini verip sonuçta negatifle karşılaşanlar var...en azından ciddi bir problemimiz yok
Haklısın tatlım hayırlısıyla hepimiz hamis oluruz inşallah

Back