- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.221
Benimde 22 Eylül bat inşallah ikimizde o zaman güzel haberi veririz burdanGunaydin kizlar bata bir hafta var ve benim bu aydan umudum azaliyor. Belirti yok
Kızlar kizkardesim 35 haftalik hamileydi maalesef bebeğimizi kaybettik. O kadar üzücü okadar zor bir surecmis ki.... 4 ay boyunca hastanede yatmis ti her asamadında sıkıntı çekmişti. Rabbim den bu geldi elden gelen bişey yok... Doktorlar çok sağlıklı bir bebek neden olmuş anlayamadik dediler. Otopsi yapacaklar sanırım. Hiç bir bilgimiz de yok ilk defa geliyor basimiz a ....
Kan sonucum için aradım ve maalesef bu ay da boş geçti ekim grubu açılınca beni de alın kızlar
Benim bgn 13 gun ama tets negatif hala kirmizilar yok
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kaç çıktı sonucunTest sonucu cikti hamismisim cok mutluyum:) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
Sagol cnm 83.1 cikti bnm adetim 1 gun gectiCanım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kaç çıktı sonucun
acnm hayrli olsun belrtlrn nelrdiSagol cnm 83.1 cikti bnm adetim 1 gun gecti
21 eylül canimŞimdiden bat ı söylersen listenin devamına ekleriz
Valla cnm bende baya bir belirti oldu, ya da ben hepsini ona yordum. Adetim sürekli düzenli olur bnm, ama bu ay 2 gün lekelenme oldu ve kesildi. Cok fazla idrara cikmaya basladim ve idrarin rengi baya koyulasti. Mide bulantisi bas dönmesi vs. Olmadim birde vücut isim cok yükseldi.acnm hayrli olsun belrtlrn nelrdi
Vct ısıni hergun olctn mü ve sbhmı olctn bide gogsund mavi damarlar belrgnlstmiValla cnm bende baya bir belirti oldu, ya da ben hepsini ona yordum. Adetim sürekli düzenli olur bnm, ama bu ay 2 gün lekelenme oldu ve kesildi. Cok fazla idrara cikmaya basladim ve idrarin rengi baya koyulasti. Mide bulantisi bas dönmesi vs. Olmadim birde vücut isim cok yükseldi.
Test sonucu cikti hamismisim cok mutluyum:) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
Test sonucu cikti hamismisim cok mutluyum:) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
Hayırlı olsun canım benim rabbim kucağına versin :)Test sonucu cikti hamismisim cok mutluyum:) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
kaç gün geciktin canım sen 2 hafta oldu mu?ah kızlar adetim hala gelmedi doktor cmt baktı kist falan da yok ama kan testim de negatif çıktı stresten falan gelmiyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?