Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canımmm çok üzücü bir durum Allah sabır versin

İnşallah güzel haberlerini alırız canım iyi düşün iyi olsun amin inşallah nasip olur öyle güzel bir hediye

Bugün kan verdim saat 3 ten sonra cikacak bakalim 3 ü nasil yapicaz insalllah bebisim vardir karnimda bayram hediyesi olur yarabbim insallah isteyen herkesin bebeğini kucağına versin

bugünün bebiş haberleri sizden gelecek, inanıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum :)

Canım başınız sağolsun, Allah sabır versin. Umarım kız kardeşin iyidir. Eminim çok çok zordur

Merhaba arkadaşlar ben sizi 10 gundur dışarıdan takip ediyordum ama araniza bende katılmaya karar verdim. Bizimde 11 aydır bebek çalismalariz devam ediyor ve ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve o günden bugüne bir gelisme yok. Ama bu ay tüm sizlerde okuduğum belirtileri kendimde görmeme rağmen 27-28 günde olan reglim 25 gunde geldi. Yerleşme kanaması gibi başladı ve daha once kimyasal gebelik gecirdigim gibi cok yogun bi regl gecirdim bir gun sonra direkt doktora gittim ama doktor adet oluyorsun dedi. Bu ayimizda hüsranla bitti. Ve bugüne kadar bi kaç doktor değiştirmeme ragmen hiç bir test yapılmadı. 1 yılı doldurmamiz gerekiyormuş dedikleri bu. Bende hem iş stresinden ve en azından doktor takiplerimi yaptırmak için isimden ayrıldım. Beni de araniza katabilirseniz sevinirim. Sizin guzel haberlerinizi gormekde cok guzel. Ve insallah hepimiz bir an once bu mutlulugu yasariz. Yeni bat tarihimde 11 ekim.

Adetim 4 gün gecikti.Az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile yok.Yine ilaçsız adet olamıycam galiba canım çok sıkıldı.Bebeği geçtim düzenli olmayı istiyorum artık.Mayısa kadar yıllardır hiçbir düzensizlik yaşamamıştım .Korkuyorum noluyo acaba .Menopoza bile girdiğimi düşünmeye başladım.

kıyamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye bunun için diyoruz işte.hamile kalmakla her şey bitmiyor.allah yardımcısı ve yardımcınız olsun.can allahım bu acıyı unutturmak için tekrar verir inşallah.

basiniz sagolsun canim

basiniz sagolsun canim

hoş geldin, hayırlısı olsun. ekleyelim seni de hemencik listemize, uğurlu gelsin inş.

Evladimin kesesini göremdim erkenmiş 10 gün sonra bakalim dedi diş gebelik mi yoksa rahmemi yerleşti filan dedi ay ne zorlu bir süreç anlamadim :/

Evladimin kesesini göremdim erkenmiş 10 gün sonra bakalim dedi diş gebelik mi yoksa rahmemi yerleşti filan dedi ay ne zorlu bir süreç anlamadim :/

içini ferah tut canım, bayramdan sonra gittiğinde görürsün. o sağlıklı ve yavaş yavaş büyümeye çalışıyo annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…