Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Biliyorsunuz benim PRL yüksek, bu ay hamile olma ihtimalim yok o yüzden ben de adet olabilmeyi diliyorum, geciktikçe diğer hormon testlerinin yapılması da gecikecek. Bugün adet olmak istiyorum.

Tebrikler cnm hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin nelerdi nasıl çalıştınız bize tavsiyelerin neler? röportaj gibi oldu, yarışmacı arkadaslara bol sans diliyoruz

Yumurtlamadan 2-3 gün sonra tek taraflı kasık ve bel ağrısı oldu. Göğüslerim hassasiyet ve damarlanma oldu.

Ovulasyon testi kullandım ve her gün ilişki oldu. İlişki sonrası hemen kalkmadım. Böyle işte yaptıklarım da.

Masallah :)

Malesef canım...bu ay olmadı...

Kızalaaaar Bi okudum bir suru hamile inanamadım super ya darısı bize allahım en kısa Zamnada dua edin kızlar bize de .. Saglikla kucağınıza alırsınız insaallah yavrularıniz sizde

Hazır su cnm ben denemedim ama deneyenler cok guzel sonuclar almışlar. Eger bu ay kırmızıları görürsem ben de denicem

Cok sagol cnm rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda göndersin yavrusunu ben 1 haftadır hep cesme suyuyla yaptm ama insallah faydasını gorurum

Merhaba canım ben 15 gün soğan suyu Yaptım batım 17 Eylül beklemedeyim
Hazır su ile yapman gerek canım

Benimde 7 gun oldu ama ben hep cesme suyuyla yaptm hayırlısı artk cnm olmazsa bir sonraki ay hazır su ile yaparm 14 gün var bata insallah senden gelcek güzel haber morel olur

Bende 1 yıldır bekleyenlerdenim bu ay hiç tedavi görmedim dinlenmeye aldım. Ovulasyon takip ettim bat 22 Eylül inşallah bu ay nasip olur isteyen herkese. Bi süredir göğüs hassasiyetim var sağ kasığım da ağrı var arada. Bilmiyorum artık ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…