Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ay nasıl duygulandım ya bak ben sana Demiştim bende bir uğursuzluk var die sen nasıl uğurlu geldin herkeze rabbım Bebeğini bekleyen tüm ark en yakın zamanda hayırlı haber almayı nasıp etsın inş

Bende ıkı oğlumda tatlı yedım hep herkeste farklı demekki
Bakalim bu bebikler ne yedircek bize
Yaa cok duygulandimm allah listedeki herkese yasatsin insallahhhhh

Ay nasıl duygulandım ya bak ben sana Demiştim bende bir uğursuzluk var die sen nasıl uğurlu geldin herkeze rabbım Bebeğini bekleyen tüm ark en yakın zamanda hayırlı haber almayı nasıp etsın inş

Amin canım, inşallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun. Uğursuzluk değil tatlım, bu ay herkes daha iyi çalıştı galiba

Ayyyy ben bu listeye de katılmışım unutmuşum.

Sonucum sanırım imzamda görünüyordur
Tebrikler cnm hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin nelerdi nasıl çalıştınız bize tavsiyelerin neler? röportaj gibi oldu, yarışmacı arkadaslara bol sans diliyoruz

Kızlar bilmediğimden soruyorum ben iki hafta önce alt ultrason a girdim ama doktor kese filan var demedi geç döllenme olduysa gözükmedi dimi

Bende seni düşünüyordum acaba oldu mu diye yok canım öyle bi suprizle karsilasmadim daha bakalom ağrı falan da yok sende olmadın galiba di mi gelmesinlerrrrrrr :)))

yok canım olmadım, ağrı da yok. biraz kasıklarımda bişiler hissediyorum ama ağrı da diyemem. noluuuuuuuuur gelmesin kırmızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…