- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.001
Kuzum iki çizgi gitmese değil ıkı çizgide pozitifi yakaladığın gibi koyu olması gerekiyorkızlarr yeni bişi öğrendim ovulasyon testiyle hamişlik ögrenilebiliyomus. son güne kadar testi yapıp iki çizgi gitmesse hamiş demekmiş, en erken ögrenme metodu :))
hımm anladımmKuzum iki çizgi gitmese değil ıkı çizgide pozitifi yakaladığın gibi koyu olması gerekiyor
Benim bu ay umutsuz vaka.Henüz adet olmadım ama sanırım yine adet gecikmesi yaşıyorum ve ilaçla olucam yine .Cumartesi doktorumdan randevu aldım bakalım.Evet kızlar şimdi sizden bekliyoruz müjdeli haberleri :) var mı hamiş sayımızı arttıran
Ay nasıl duygulandım ya bak ben sana Demiştim bende bir uğursuzluk var die sen nasıl uğurlu geldin herkeze rabbım Bebeğini bekleyen tüm ark en yakın zamanda hayırlı haber almayı nasıp etsın inşMAŞALLAH HAMİŞLERİMİZE
P Pambuk Sindrella - hamiş
K Kucukbayanmutlu - hamiş
I ilhagu - hamiş
golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
nwlpkrgrlr - hamiş
Y yelizyz - hamiş
charmant - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
pastelove - hamiş
D Dlnk - hamiş
D Destina61 - hamiş
ardaemre - hamiş
D Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
Benim bu ay umutsuz vaka.Henüz adet olmadım ama sanırım yine adet gecikmesi yaşıyorum ve ilaçla olucam yine .Cumartesi doktorumdan randevu aldım bakalım.
Bakalim bu bebikler ne yedircek bizeBende ıkı oğlumda tatlı yedım hep herkeste farklı demekki
Yaa cok duygulandimm allah listedeki herkese yasatsin insallahhhhhMAŞALLAH HAMİŞLERİMİZE
P Pambuk Sindrella - hamiş
K Kucukbayanmutlu - hamiş
I ilhagu - hamiş
golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
nwlpkrgrlr - hamiş
Y yelizyz - hamiş
charmant - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
pastelove - hamiş
D Dlnk - hamiş
D Destina61 - hamiş
ardaemre - hamiş
D Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
adetten ıkı gun once yaptım silik çizgi bile çıkmadı.Hiçbir belirtim de yok.Cumartesi doktorum kan testi yapar artık orda netleşir.test yaptın mı?
Ay nasıl duygulandım ya bak ben sana Demiştim bende bir uğursuzluk var die sen nasıl uğurlu geldin herkeze rabbım Bebeğini bekleyen tüm ark en yakın zamanda hayırlı haber almayı nasıp etsın inş
adetten ıkı gun once yaptım silik çizgi bile çıkmadı.Hiçbir belirtim de yok.Cumartesi doktorum kan testi yapar artık orda netleşir.
günaydın canım, var mı bir gelişme? umarım kırmızısız bir sabahtır :)
Veeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Tebrikler cnm hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin nelerdi nasıl çalıştınız bize tavsiyelerin neler? röportaj gibi oldu, yarışmacı arkadaslara bol sans diliyoruzAyyyy ben bu listeye de katılmışım unutmuşum.
Sonucum sanırım imzamda görünüyordur
daha batından 4 gün gecmiş cnm benim bildiğim hemen görülmüyo ama kan testi yaptın mıKızlar bilmediğimden soruyorum ben iki hafta önce alt ultrason a girdim ama doktor kese filan var demedi geç döllenme olduysa gözükmedi dimi
Bende seni düşünüyordum acaba oldu mu diye yok canım öyle bi suprizle karsilasmadim daha bakalom ağrı falan da yok sende olmadın galiba di mi gelmesinlerrrrrrr :)))
Ayyyy ben bu listeye de katılmışım unutmuşum.
TebriklerrrrAyyyy ben bu listeye de katılmışım unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?