ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

Bende aranıza yeni katıldım bende bu ay çok umutluydum ama bu gün hastalandım ben geçtiğimiz mayıs ayında 20 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim o kadar üzgünüm ki az kalmıştı ama nasip olmadı kucağıma almak ilk gebeliğimdi insan çok alıştırıyor kendini inşallah şu mübarek ramazan ayında hamile kalırım allah isteyen herkeze versin böyle acılar da yaşatmasın.

canım üzülerek hoşgeldın aramıza dıyorum ama inşşaallh uğur getirir burası sana ,ve unutma bu mubarek ayda inşallah hepımız cok guzel haberler alacagız cnm hiç üzülme...

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerimizi alırız sen şimdiden 21 agustos olarak beni yaz listeye bakalım bakarsın evlilik yıldönümüzde allahımın bize hediyesi olur bebeğim kısmet diyorum çok ağladım çok üzüldüm ama şimdi geçti krizim iyiym ramazandayız allahım hayırlısı neyse onu versin

aminnnn,çok üzüldüm canım çok zor tbi:S..allah bize sabır ve güç versin kadın olmak grçekten çok zor...
hiç bozma moral cnm içini ferah tut hepimizin tek duası bu mubarek ramazan aynda hayırlı haberler almak..ennn en başta hep umutlu ,mutlu olcaz ki bize gelsin bebişler koşa koşa dimi

Çok geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm tam yolun yarısında böle talihsiz bir olay yaşamışsın..Ama allah sana uzun ömür versin inşallah bundan sonrakini kucağına alırsın..Bende yeni katıldım buraya burdaki herkesin farklı yaşanmışlıkları ve mücadeleleri bizide tecrübe sahibi yapıyor okuyunca tek ben değilmişim diyosun benimde yine bu ay bişey çıkmadı hayırlısı hepimiz için allah isteyen herkese nasib etsin...

inşallah allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı evet haklısın burda yazılanları okuyunca bir tek ben değilmişim bunları yaşayan diyorsun artık hakkımızda hayırlısı

slm canım öncelikle cok gecmiş olsun bende 34 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kaybettim 6 ay bekleyın dedıler normal dogum yaptım bu ayda smearda ascus geldi kolposkopi ve biyopsi oldu bu ay dusunuyorduk ama olmadı kısmet ınsallah agustosda rabbim hepimize nasip eder anne adayı olmayı ve saglıcakla kucaklarımıza alırız ınsallah

saol canım sana da çok geçmiş olsun bende normal doğum yaptım 20 haftaya kadar hiç bir sorunum yoktu ama bir gün kalktım kanamam vardı akşamınada doğum yaptım zaten plesantadan kaynaklıydı benim bakalım bu ağustos ayında inşallah bebişlerimiz gelsin bize.

adetimin son günlerini yaşıyorum Allah hepimize sağlıklı bebişler versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bat 22 ağustos bakalım ne olacak kısmet ovulasyon testine başlayacağım Allah hepimize kolaylık versin AMİNNN

tekrar gecmiş olsun canım dılerım bi daha yasatmaz Rabbim sanada banada hiçkimseye yasatmasın cok zor cunku ınsanın psikolojisi bozuluyo normal hayata zor donuyosun

tekrar gecmiş olsun canım dılerım bi daha yasatmaz Rabbim sanada banada hiçkimseye yasatmasın cok zor cunku ınsanın psikolojisi bozuluyo normal hayata zor donuyosun

evet canım insanın tekrardan toparlanması çok zor oluyor tam kendini alıştırıyorsun ama sonuç hüsran olunca... hiç aklımdan çıkmıyor senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli ben geçtiğimiz mayısın 18 de kaybettim 2 ay önce yani hala rüyalarıma giriyor hala toparlanmış değilim İnşallah şu mübarek ramazan ayında sevinçli haberleri alırız

ben subatın 29 unda ölü dogum yaptım canım bu ayın sonunda 5 ay olucak insallah ramazan ayının hürmetine rabbim bize nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…