slm arkadaslar ınsallah tum anne adayarımızın dılegı gerceklesır bu mubarek ayda ... ramazan bebegı olurlar.. ben de 2 aydır folık asıt kullanıyorum ve 2 aydır calısıyoruz yumurtlama gunumu artık tam tespıt etmıs bulunuyoruz doktor hanımda herseyın cok yolunda oldugunu soyledı ... doktor hanıma gıttıgımde tamda yumurtlama gunumun oldugunu soyledı ama malesef evde mısafır oldugu ıcın o gun bız degerlendıremedık ve agustosa kaldık 10 agustos bat .. bu ay cok umutluyum ınsallah bırbırımıze guzel haberler verırız..
hazıranda 3 gun bu ayda 1 gun erken oldum benım ıcın hıc alısıldık bı durum degıl bugun adet oldum sondan bı oncekı adetım :)sonbra gelsın calısmalar
ben agustosun sonunda calısacagım eylulde de sonra bekleyecgım ne guzel sız beklıceksınız sımdıden
hayırlı haberler alın ıns.
slm arkadaslar ınsallah tum anne adayarımızın dılegı gerceklesır bu mubarek ayda ... ramazan bebegı olurlar.. ben de 2 aydır folık asıt kullanıyorum ve 2 aydır calısıyoruz yumurtlama gunumu artık tam tespıt etmıs bulunuyoruz doktor hanımda herseyın cok yolunda oldugunu soyledı ... doktor hanıma gıttıgımde tamda yumurtlama gunumun oldugunu soyledı ama malesef evde mısafır oldugu ıcın o gun bız degerlendıremedık ve agustosa kaldık 10 agustos bat .. bu ay cok umutluyum ınsallah bırbırımıze guzel haberler verırız..
canım herşeyin normal olması çok güzel...bende 1buck aydır folik kullanıyorum senin gibi dr gittim rahimin güzel herşey yolunda dedi yumurtama günü tam hesaplıyamadık ama regliden sonra13-15arası çalımalara devam dedi hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider...:) ama misafir olayına gelince naparım bilmiyorum çok sinir olurdum heraldeeeeeeeeeeee
misafirlerim annemlerdi ben başka şehirde kalıyorum malesef(( bana 1 haftalık tatıle geldıler nerden bılsınler cancagızlarım :) hayırlı vaktınde gelsın de ben beklemeye razıyım :) ınsallah mutlu haberlerımızı verırız..:)
kIZLAR NE KADAR YARDIMCI OLUR BİLEMİORUM AMA COK PARA VERMEDEN ÖNCE BENİ DE BİR DİNLEYİN DERİMM..
BENDE COK DEGİL BELKİ AMA 6*7 AY BEBEK DENEMESİNDEN SNR ÜMİTSİLİGE KAPILDIM...
DR A GİTTİM...
SORUN YK DEDİİ..TESTLER VAR HERSEY YOLUNDA DENDİİ.
AMA PEKİ NEDEN OLMUYORDU..
BEN DÜZENLİ ADET OLAMADIM HİÇ BİR ZAMAN...EN NORMALİ 3-4 AY DÜZENLİ (ODA 32 GÜNDE BİR)
SONRA BİR HAFTA GECİKİR.ÖBÜR AY 8 GÜN ÖBÜR AY 10 GÜN GECİKİRR..SNR TEKRAR DÜZENEE GİRERRR.VE BÖLE GİDERR.
SIKIYSA YUMURTLAMA GÜNNÜNÜ YAKALAA...
DR UMU DEĞİŞTİRDM..TESTLERİ YENİLEDİİ..
VE BANA DEDİKİ SÜT HORMONUN CK YUKSEKK...BÖYLE HAMİLE KALAMAZSINN...
DİGER DR BANA T3 T3 FOL,İC ASİT TAM KAN SAYIMII...HERSEYE BAKMIS..AMA PROLAKTİNE BAKMAMIŞŞ..
PROLAKTİN ..YUMURTALIGA BASKI YAPARMIS.YUMURTA GELİŞMEZMİŞŞ..
YUMURTANIN DÖLLENEBİLMESİ İCİN 18-22 MM OLMASI LAZIMM...
BENİM Kİ BU DEGERLERE ULAŞMADAN ATILIORMUS REGL ZAMANI..
NEYSE TEDAVİ CK BASİT...DOSTİNEX DİE BİR İLAÇ 15 GÜN İÇ,İOSUN VE DEGERLER NORMALE DÖNÜYORR...
TABİ DR UMA ÇK ALIŞTMM..VE BİDAHA BIRAKMADM.
ÇK İÇTEN BİRİİİ..
BENİM DÜZENSİZ ADETLERİM YİNE DE DEVAM ETTİİ..
YUMURTA TAKİBİ YAPTIKKK...
NORMALDE 14-17.GÜNLER ARASI DÖLLENME OLMALI..EN VERİMLİ GÜNLER ..
AMA BENDE NERDEE YKKK...
DR EN SONUNDA OVULASYON TESTİNİ Bİ DENE İSTERSEN..HEM DE HERGÜN GELMEKTEN KURTULURSUN.Bİ İKİ AY ÖYLE BAKALIM DEDİİ.
İNANIN İLK AY O TEST SAYESİNDE HAMİLE KALDIM.
ALAHIMA CK ŞÜKÜR SU AN 19+1 HAFTALIK HAMİLEYM...
BASLADIM TESTE 14 GÜN..
15-16-17.GÜNLER TESTİ YAPTIMMHEP TEK ÇİZGİİ.
SİNİR OLMAYA BASLADIMM...BU DA HAMİLELİK TESTLERİ GİBİ BANA GICIKKK..YOK DEDİİ SİLİK MİLİK GÖRÜCEM O CİZGİYİİİ..
İNATLA 22.İNCİ GÜNE KADAR HERGÜN TESTİ YAPTIMM..
VE İNANMAZSINIZ 22.GÜN SİLİK İKİNCİ CİZGİYİ GÖRDÜM.VE O GÜN HAMİLE KALDIMMM...
DR BİLE ŞAŞIRDI.ÇK GEC 22.GÜN NORMAL Bİ İNSANA GÖRE DEDİİ..
BELKİ O TESTİ ALMAMIŞ OLSAYDIMHE AY DR UMLA 17.GÜN SONUNDA YUMURTA OLGUNLAÇMADI DİYECEK..VE BASKA CARE ARAYACAKTIK..
YUMURTA GELŞİŞTRİCİ KLOMEN YADA BASKA SEYLER...
HERKES SORUNU BELKİ BENİMLE AYNI DEGİLDİRR...
AMA BENLKİ BİRİNİZ BİLE BENİMLE AYNI SIKINTIYI YASIYORSANIZ..FAYDAM OLSA FENA MI..
BİLİRİM O EVREYİ CÜNKÜÜÜ...
KENDİNİZİ HÇ ÜZMEYN..YETERKİ ALLAHIM OL DESİNN..
O HERSYEİN VAKTİNİ BİLİR..VERİR...SADECE DUA EDİN
kızlar bende aranıza yeni katıldım. eğer bu ay hamile kalamazsam bende ağustos ayını bekleyeceğim. çok mutsuzum, çok endişeliyim, çok çaresizim...
canım hoşgellllldin aramızaa kiraztanem...:) canım öncelikle cümleleri değişiyoruzz çok mutlu olucaksın,çok endişe(sizssin) tamammı negatif düşünceleri silmeliyiz tatlımmm allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez o ne zmn ne isterse o oluyorr buna inan burda duygularımızı paylaşarak çok güzel bebilere sahip olcaz ama önce moralllllllll şarttt
sağol canım ama inanki 2 yıldır bunaldım artık... Birde toplum baskısı sıkıldım
zaten o toplum baskısı çocuk yapın demeleri sormaları yokmu insanı asıl strese sokup ürküten o ama önce onları susturmak lazım bnada soruolar ınada yapmayasım geliyy:)) artık dıorumkı üniversitesi bitene kadar sponsor olcksanız hemen dıorum:ddddd geçiyorum... Bzn bunalıyorum ama yapck bişe yok tatlım takmıcksın:))
hayır anlamadığım sanki keyfimizden istemiyoruz... Inan ben direk bana sen kısırmışsın diye soranını gördüm. Ben karşımdakine böyle bişeyin imasını yapamam. Ama bizim insanlarımız çok acımasızları çıkabiliyor. Senin dediğin gibi sabır gösteriyoruz.ama biliyormusun canım bi hamile kalayım elimden çekecekleri var... Kimmiş kısır diye göstericem havamı basacam :)))
aynen öyle canım sen içini ferah tutt sallama mılleti eninde sonunda rabbim yaşatıcak bu duyguyu hepımızee o zmn görecekler:)
oyle dıyenlere sanane benım derdım senı mı gerdı dıyıp onun zayıf yonunu bulup bastıracaksın ... amaaa malesef bız ınsanız ıste vıcdanlıyız terbıyelıyız oyle seyler dıyemıyoruz ... ıcımıze atıp bız sısıyoruzz... ıcımıze atıp sısecegımıze dısarı atalım onlar sşişsin dımı amazevzevkleeeeeeerrrrrrrrrrr:))
KIZLAR SLM.ben topiğinizi yeni gördüm neyseki cok geç kalmıs sayılmam.bende hala beklemedeyim.batımı hiç sormayın bende bilmiyorumgecen ay 15 inde olmustum bu ay daha gelen giden bişey yok.kırmızılar gelirse bende diyeceğim ağustos umudumsun :2: neyse asıl konusmak istediğim sizlerin özel yaptıgınız seyler var mı ? kürler mesela ?
ben anlatayım bu ay adet olursam da ağustosa kalırsam.
1. bal,çörek otu,tarçını yemeye düzenli devam edeceğim
2. maydonozlu süt buharını yapacağım
3. soğan kürünü yapacağım.(geçen doktora gittim ufak kistlerin görünüyor dedi)
4. ovulasyon testlerim var onlarla takip edeceğim
başka neler yapabilirim diye düşünüyorum da cok da abartmamak gerekir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?